RAVAGLI, CESARE
RAVAGLI, CESARE
DISTAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Assegnisti
Effect of replacing olive oil with oil blends on physicochemical and sensory properties of taralli
2024 Pasini F.; Marzocchi S.; Ravagli C.; Cuomo F.; Messia M.C.; Marconi E.; Caboni M.F.
Low sodium cheeses lipidic characterization, a research to better understand the kinetics of cheese aging.
2024 Ravagli, Cesare; Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Caboni, Maria
Problemi e sfide nella macinazione della farina integrale: il caso della pasta integrale
2024 Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Ravagli, Cesare; Caboni, Maria
Effect of light on the initiation of oxidation in selected vegetable oils
2023 Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini
Future Perspective and Technological Innovation in Cheese Making Using Artichoke (Cynara scolymus) as Vegetable Rennet: A Review
2023 Bravo Bolivar, Michael Steven; Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Ravagli, Cesare; Tedeschi, Paola
Study of the oxidative stability of thermally stressed vegetable oils
2023 Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini
Studio di shelf-life di biscotti con miscele lipidiche diverse
2022 Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni
Studio di shelf-life di taralli con miscele lipidiche diverse
2022 Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni
| Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Effect of replacing olive oil with oil blends on physicochemical and sensory properties of taralli | Pasini F.; Marzocchi S.; Ravagli C.; Cuomo F.; Messia M.C.; Marconi E.; Caboni M.F. | 2024-01-01 | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | 46-Pasini_2024.pdf; PREPRINT_IJFST-2023-38175.R1_Proof_hi.pdf |
| Low sodium cheeses lipidic characterization, a research to better understand the kinetics of cheese aging. | Ravagli, Cesare; Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Caboni, Maria | 2024-01-01 | - | Department of agricultural and food sciences - Alma Mater Studiorum Università di Bologna | 4.01 Contributo in Atti di convegno | Low sodium cheeses lipidic characterization.pdf |
| Problemi e sfide nella macinazione della farina integrale: il caso della pasta integrale | Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Ravagli, Cesare; Caboni, Maria | 2024-01-01 | - | Associazione Italiana di Scienza e Tecnologia dei Cereali AISTEC | 4.01 Contributo in Atti di convegno | ProblemiSfide.pdf |
| Effect of light on the initiation of oxidation in selected vegetable oils | Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini | 2023-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
| Future Perspective and Technological Innovation in Cheese Making Using Artichoke (Cynara scolymus) as Vegetable Rennet: A Review | Bravo Bolivar, Michael Steven; Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Ravagli, Cesare; Tedeschi, Paola | 2023-01-01 | FOODS | - | 1.01 Articolo in rivista | Bravo_2023.pdf |
| Study of the oxidative stability of thermally stressed vegetable oils | Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini | 2023-01-01 | - | Società Chimica Italiana | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
| Studio di shelf-life di biscotti con miscele lipidiche diverse | Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni | 2022-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
| Studio di shelf-life di taralli con miscele lipidiche diverse | Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni | 2022-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |