RAVAGLI, CESARE

RAVAGLI, CESARE  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Dottorandi  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Effect of light on the initiation of oxidation in selected vegetable oils Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2023-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of replacing olive oil with oil blends on physicochemical and sensory properties of taralli Pasini F.; Marzocchi S.; Ravagli C.; Cuomo F.; Messia M.C.; Marconi E.; Caboni M.F. 2024-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista 46-Pasini_2024.pdfPREPRINT_IJFST-2023-38175.R1_Proof_hi.pdf
Future Perspective and Technological Innovation in Cheese Making Using Artichoke (Cynara scolymus) as Vegetable Rennet: A Review Bravo Bolivar, Michael Steven; Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Ravagli, Cesare; Tedeschi, Paola 2023-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista Bravo_2023.pdf
Low sodium cheeses lipidic characterization, a research to better understand the kinetics of cheese aging. Cesare Ravagli, Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Maria Fiorenza Caboni 2024-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Studio di shelf-life di biscotti con miscele lipidiche diverse Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio di shelf-life di taralli con miscele lipidiche diverse Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
Study of the oxidative stability of thermally stressed vegetable oils Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2023-01-01 - Società Chimica Italiana 4.01 Contributo in Atti di convegno -