IACCHERI, ELEONORA

IACCHERI, ELEONORA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Collaboratori  

Risultati 1 - 20 di 37 (tempo di esecuzione: 0.137 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
A capacitive technique to assess water content in extra virgin olive oils Luigi Ragni; Eleonora Iaccheri; Chiara Cevoli; Annachiara Berardinelli; Alessandra Bendini; Tullia Gallina Toschi 2013-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
A rapid and reliable method for the measurement of water content in extra virgin olive oil Cevoli C.; Iaccheri E.; Berardinelli A.; Bendini A.; Gallina Toschi T.; Ragni L. 2013-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Affordable Time-Domain Reflectometry System for Rapid Food Analysis Iaccheri E.; Berardinelli A.; Maggio G.; Toschi T.G.; Ragni L. 2021-01-01 IEEE TRANSACTIONS ON INSTRUMENTATION AND MEASUREMENT - 1.01 Articolo in rivista -
Analizzatore di materiali per spettroscopia nelle microonde Ragni, Luigi; Berardinelli, Annachiara; Cevoli, Chiara; Filippi, Matteo; Iaccheri, Eleonora; Romani, Aldo 2014-01-01 - - 6.01 Brevetto -
ANALYZER OF MATERIALS BY MICROWAWE SPECTROSCOPY Ragni, Luigi; Berardinelli, Annachiara; Cevoli, Chiara; Filippi, Matteo; Iaccheri, Eleonora; Romani, Aldo 2015-01-01 - - 6.01 Brevetto -
Assessment of food compositional parameters by means of a Waveguide Vector Spectrometer Ragni, Luigi; Berardinelli, Annachiara; Cevoli, Chiara; Filippi, Matteo; Iaccheri, Eleonora; Romani, Aldo 2017-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
Different analytical approaches for the study of water features in green and roasted coffee beans Iaccheri E.; Laghi L.; Cevoli C.; Berardinelli A.; Ragni L.; Romani S.; Rocculi P. 2015-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
Effectiveness of the mechanical excitation applied to the olive paste: possible improving of the oil yield, in malaxation phase, by vibration systems Gallina Toschi T.; Berardinelli A.; Cevoli C.; Iaccheri E.; Di Lecce G.; Bendini A.; Ragni L. 2013-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista 258102 OA 225-Article Text-860-3-10-20140228.pdf
Estimation of the main compositional features of grated Parmigiano Reggiano cheese by a simple capacitive technique Cevoli, C.; Ragni, L.; Iaccheri, E.; Gori, A.; Caboni, M.F.; Guarnieri, A.; Berardinelli, A. 2015-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
Glass transition of green and roasted coffee investigated by calorimetric and dielectric techniques Iaccheri E.; Ragni L.; Cevoli C.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Rocculi P. 2019-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
IMPIANTO E PROCEDIMENTO PER LA PRODUZIONE DI UN CONDIMENTO A BASE DI OLIVE E POMODORO NATURALMENTE RICCO IN ANTIOSSIDANTI Tullia Gallina Toschi, Alessandra Bendini, Federica Tesini, Luigi Ragni, Eleonora Iaccheri, Annachiara Berardinelli 2020-01-01 - - 6.01 Brevetto -
Influence of the electrode material on the decontamination efficacy of dielectric barrier discharge gas plasma treatments towards Listeria monocytogenes and Escherichia coli Ragni, Luigi; Berardinelli, Annachiara; Iaccheri, Eleonora; Gozzi, Giorgia; Cevoli, Chiara; Vannini, Lucia 2016-01-01 INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES - 1.01 Articolo in rivista -
Ingegneria al servizio della qualità delle produzioni alimentari Berardinelli, A; Cevoli, C; Fabbri, A; Iaccheri, E; Ragni, L 2015-01-01 GRAPHIE - 1.01 Articolo in rivista -
Innovative method for the direct measurement of tannins in red wines Arianna Ricci, Eleonora Iaccheri, Alessandro Benelli, Giuseppina P. Parpinello, Andrea Versari, Luigi Ragni 2021-01-01 INFOWINE - 1.01 Articolo in rivista -
Metodo ottico per la determinazione rapida del contenuto di tannini nei vini rossi Arianna Ricci, Eleonora Iaccheri, Alessandro Benelli, Giuseppina P. Parpinello, Andrea Versari, Luigi Ragni 2022-01-01 INFOWINE - 1.01 Articolo in rivista -
Metodo ottico per la determinazione rapida del contenuto di tannini nei vini rossi Arianna Ricci, Eleonora Iaccheri, Cristian Galaz, Alessandro Benelli, Giuseppina P. Parpinello, Andrea Versari, Luigi Ragni 2021-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Multi-analytical approach for monitoring the freezing process of a milkshake based product Ragni, L.; Berardinelli, A.; Cevoli, C.; Iaccheri, E.; Valli, E.; Zuffi, E.; Lazzarini, R.; Gallina Toschi, T. 2016-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
New insights into the glass transition of dried fruits and vegetables and the effect of pulsed electric field treatment Iaccheri E.; Castagnini J.M.; Dalla Rosa M.; Rocculi P. 2021-01-01 INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES - 1.01 Articolo in rivista -
Non-Destructive Assessment of Kiwifruit Flesh Firmness by a Contactless Waveguide Device and Multivariate Regression Analyses Berardinelli A.; Iaccheri E.; Franceschelli L.; Tartagni M.; Ragni L. 2021-01-01 IEEE JOURNAL OF EMERGING AND SELECTED TOPICS IN CIRCUITS AND SYSTEMS - 1.01 Articolo in rivista -
A Non-Invasive Soil Moisture Sensing System Electronic Architecture: A Real Environment Assessment Leonardo Franceschelli, Annachiara Berardinelli, Marco Crescentini, Eleonora Iaccheri, Marco Tartagni, Luigi Ragni 2020-01-01 SENSORS - 1.01 Articolo in rivista sensors-20-06147.pdf