BREGOLI, ANNA MARIA
Dettaglio
BREGOLI, ANNA MARIA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Personale tecnico amm.vo
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 49 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1-MCP effects in nectarines: dependence on storage temperature, and relationship with polyamines. | V. Ziosi; S. Biondi; P. Torrigiani; A. Rasori; A.M. Bregoli; G. Costa | 2005 | ACTA HORTICULTURAE | International Society for Horticultural Science | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
2 | 1-MCP effects on ethylene emission and fruit quality traits of peaches and nectarines | Ziosi V.; Bregoli A.M.; Fiori G. ; Noferini M.; Costa G. | 2006 | ETS | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
3 | 1-MCP effects on ethylene emission and fruit quality traits of peaches and nectarines | Ziosi V. ; Bregoli A.M.; Fiori G.; Noferini M.; Costa G. | 2006 | A. Ramina et al. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
4 | 6-BA and NAA effect on ‘Galaxy’ fruit growth, abscission and quality: a comparison between the Po Valley and the South Tyrol producing areas | Bregoli A.M.; Fabbroni C.; Raimondi V.; Brunner P.; Costa G. | 2007 | ERWERBSOBSTBAU | 1.01 Articolo in rivista | - | |
5 | A comparison between intact fruit and fruit explants to study the effect of polyamines and aminoethoxyvinylglycine (AVG) on fruit ripening in peach and nectarine (Prunus persica L. Batch) | Bregoli A.M.; Ziosi V.; Biondi S.; Bonghi C.; Costa G.; Torrigiani P. | 2006 | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
6 | Actinidia: potatura per impianti vecchi | Costa G.; Bregoli A.M.; Fabbroni C.; Graziani S.; Spada G. | 2005 | RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA | 1.01 Articolo in rivista | - | |
7 | L'analisi del trascrittoma indica che i giasmonati ritardano la maturazione nei frutti di pesco | Ziosi V.; Bregoli A.M.; Costa G.; Torrigiani P. | 2007 | ITALUS HORTUS | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
8 | Aspetti biometrici, fisiologici e applicativi di un interruttore della dormienza delle gemme fiorali | A.M. Bregoli; S. Nardozza; C. Andreotti; R. Magnani; L. Corelli-Grappadelli; A. Masia; G. Costa | 2007 | RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA | 1.01 Articolo in rivista | - | |
9 | Auxin and ethylene interaction during fruit growth and ripening of Actinidia deliciosa | Bregoli, A. M.; Fabbroni, C.; Costa, F.; Raimondi, V.; Costa, G | 2006 | ETS | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
10 | Auxin and ethylene interaction during fruit growth and ripening of Actinidia deliciosa | A.M. Bregoli; C. Fabbroni; F. Costa; V. Raimondi; G. Costa | 2007 | A. Ramina et al. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
11 | Caratterizzazione dell’epoca di intervento nel diradamento chimico dei frutti di pesco attraverso la misura di alcuni parametri fisiologici delle gemme in dormienza | Bregoli A.M.; Nardozza S.; Magnani R.; Masia A.; Costa G. | 2004 | Società Orticola Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
12 | Collezione in vitro di vitigni autoctoni della Calabria | Angilletti Andrea., Negri Paola, Muzzi Enrico, Bombai Giuseppe, Bregoli Anna Maria, Rombolà Adamo... Domenico | 2018 | Società di Ortoflorofrutticoltura Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
13 | Comparative trascriptome profiling of jasmonate-treated versus control fruit in ripening peach (Prunus persica L. Batsch) | Ziosi V.; Bonghi C.; Rasori A.; Bregoli A. M.; Costa G.; Torrigiani P. | 2006 | Plant GEMs 5 | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
14 | Controlling peach fruit quality by interfering with ethylene production with polyamines and jasmonates | P. Torrigiani; V. Ziosi; AM. Bregoli; G. Costa | 2009 | FRESH PRODUCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
15 | Il controllo ormonale dell’attività vegetativa e produttiva negli alberi da frutto | Botton A.; Ziosi V.; Bregoli A.M.; Costa G.; Ramina A. | 2007 | ITALUS HORTUS | 1.01 Articolo in rivista | - | |
16 | Development and optimisation of sensitive, specific and rapid instrumental methods to detect low levels of pathogenic microorganisms directly in planta | Spinelli F.; Andreotti C.; Bregoli A. M.; Ciampolini F.; Cresti M.; Fiori G.; Noferini M.; Ziosi ...V.; Costa G. | 2006 | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
17 | Il diradamento dei frutti di pesco: un problema ancora irrisolto | Costa G.; Fiori G.; Bregoli A.M.; Montefiori M.; Orlandi A. | 2004 | RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA | 1.01 Articolo in rivista | - | |
18 | Disponibile un nuovo biostimolante per aumentare l’efficienza produttiva | Spinelli F.; Fiori G.; Bregoli A.M.; Sprocati M.; Vancini R.; Pellicani F.; Costa G. | 2006 | RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA | 1.01 Articolo in rivista | - | |
19 | Effect of auxin on fruit morphogenesis: physiological and molecular aspects in kiwifruit ripening | C. Fabbroni; F. Costa; A.M. Bregoli; G. Costa | 2007 | A.R. Ferguson et al. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
20 | Effects of mineral and organic fertilization and ripening stage on the emission of volatile organic compounds and antioxidant activity of Stark RedGold nectarine | TOSELLI M.; BALDI E.; MARANGONI B.; NOFERINI M.; FIORI G.; BREGOLI A.; NDAGIJIMANA M. | 2010 | ISHS | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |