MARANESI, MAGDA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.351
EU - Europa 1.823
AS - Asia 1.562
AF - Africa 102
SA - Sud America 62
OC - Oceania 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 5.903
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.335
CN - Cina 527
GB - Regno Unito 496
SG - Singapore 470
IT - Italia 268
SE - Svezia 263
DE - Germania 210
VN - Vietnam 189
UA - Ucraina 161
HK - Hong Kong 133
IN - India 105
FR - Francia 86
RU - Federazione Russa 86
IE - Irlanda 61
BR - Brasile 45
NL - Olanda 45
KR - Corea 39
JO - Giordania 38
CI - Costa d'Avorio 35
JP - Giappone 32
BG - Bulgaria 30
ZA - Sudafrica 29
BE - Belgio 26
EE - Estonia 26
FI - Finlandia 24
TG - Togo 20
CH - Svizzera 15
SC - Seychelles 13
CA - Canada 9
GR - Grecia 9
AR - Argentina 7
EC - Ecuador 7
ID - Indonesia 6
MX - Messico 5
PL - Polonia 5
AT - Austria 4
IR - Iran 4
LB - Libano 4
TR - Turchia 4
BD - Bangladesh 3
AU - Australia 2
EG - Egitto 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
LT - Lituania 2
NG - Nigeria 2
PE - Perù 2
UZ - Uzbekistan 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
DK - Danimarca 1
DM - Dominica 1
ES - Italia 1
IQ - Iraq 1
KG - Kirghizistan 1
PT - Portogallo 1
RO - Romania 1
SA - Arabia Saudita 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
ZW - Zimbabwe 1
Totale 5.903
Città #
Ashburn 535
Southend 413
Singapore 324
Chandler 241
Ann Arbor 138
Hong Kong 133
Santa Clara 130
Hefei 120
Jacksonville 114
Fairfield 104
Houston 90
Wilmington 77
Princeton 76
Woodbridge 71
Beijing 64
Dong Ket 64
Dublin 61
Boardman 58
Nanjing 57
Seattle 49
Cambridge 42
Ho Chi Minh City 41
Padova 39
Amman 38
Seoul 38
Westminster 36
Abidjan 35
Tokyo 32
Berlin 29
Sofia 29
The Dalles 28
Brussels 26
Los Angeles 26
Hanoi 25
Hyderabad 25
Saint Petersburg 23
Helsinki 22
Munich 22
Buffalo 21
Jinan 21
Medford 21
Lomé 20
Shenyang 19
Bologna 18
Mülheim 18
Milan 15
Verona 15
Bengaluru 14
Nanchang 14
Bern 13
New York 13
Falls Church 11
Mountain View 11
Frankfurt am Main 10
San Diego 10
Falkenstein 9
Hebei 9
Mahé 9
Tianjin 9
Torino 9
Haikou 8
Jiaxing 8
Lanzhou 8
Norwalk 8
Dallas 7
Dearborn 7
Hangzhou 7
Ningbo 7
San Vito al Tagliamento 7
Shanghai 7
Chicago 6
Ferrara 6
Guangzhou 6
London 6
Redondo Beach 6
Rome 6
Taizhou 6
Borgosatollo 5
Brescia 5
Brooklyn 5
Carmignano Di Brenta 5
Changsha 5
Florence 5
Pune 5
Roubaix 5
São Paulo 5
Bari 4
Boston 4
Bühl 4
Castellarano 4
Cesena 4
Da Nang 4
Moscow 4
Ninh Bình 4
Paris 4
Shijiazhuang 4
Zhengzhou 4
Agrigento 3
Bexley 3
Biên Hòa 3
Totale 3.998
Nome #
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine. 531
Correlation between dietary polyunsaturated fatty acids and plasma homocysteine concentration in vitamin B(6)-deficient rats. 205
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib-loins as affected by external fat and cooking method. 199
Dietary habits and related psychological and social factors: influence on the body weight of elementary school children 198
Influence of vitamin B6 supplementation on polyunsaturated fatty acids concentration in muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 197
Influence of dietary vitamin B6 and fatty acid composition on glutatione peroxidase activity in rat liver. 193
Un approccio ludico al rilevamento delle frequenze di consumo di alimenti. 187
Is the Mediterranean lifestyle still a reality? Evaluation of food consumption and energy expenditure in Italian and Spanish university students 183
Hypoxia/reoxygenation alters essential fatty acids metabolism in cultured rat cardiomyocytes. Protection by antioxidants 181
Indagine nutrizionale su bambini della scuola elementare: correlazione tra apporto calorico, dispendio energetico e indice di massa corporea 174
Dispendio energetico ed apporti nutrizionali in età adolescenziale. 170
Vitamin B6 deficiency and dietary fats: effects on lipid composition and glutathione peroxidase activity in rat liver 164
Effect of feeding partially hydrogenated lard on trans-fatty acid content of muscle and backfat of heavy pigs 160
Assunzione alimentare ed integrazione dietetica di acidi grassi polinsaturi n3 in gravidanze a rischio di parto pretermine 160
Acidi grassi poliinsaturi n-3 nel trattamento di gravidanza a rischio di parto pretermine. 159
Effect of microwave cooking or broiling on selected nutrient contents, fatty acid pattern and true retention values in separable lean from lamb rib-loins, with emphasis on conjugated linoleic acid 159
Dietary Selenium for the counteraction of oxidative damage: fortified foods or supplements? 157
Educazione e comportamenti alimentari in adolescenti sportivi di diversi stati. 156
Vitamin B6 supplementation increases the DHA concentration of muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 156
L'alimentazione dell'adolescente che pratica attività sportiva: confronto tra realtà italiana e rumena. 155
Valutazione nutrizionale di alcuni acidi grassi "minori" di prodotti lattiero-caseari 152
Evaluation of some nutritional and sport aspects in sedentary and active adolescents: analysis in Italian and Romanian school 146
Effects of different dietary amounts of LCPUFA n3 and vitamin B6 on lipid composition and antioxidant defences in rat kidney. 145
Effetti degli acidi grassi polinsaturi n-3 in cellule cardiache. Relazione tra modulazione della composizione lipidica e regolazione dell'espressione genica 144
Influenza della dieta e dell'attività fisica in soggetti sedentari e non 141
Does n-3 PUFA supplementation favour free-radical damage? Different effects of EPA And DHA in cultured cardiomyocytes. 137
Effect of cultivar on the protection of cardiomyocytes from oxidative stress by essential oils and aqueous extracts of basil (Ocimum basilicum L.). 135
Protection against adriamycin induced cardiotoxicity by selenium dietary supplementation 127
Confronto tra diversi metodi di valutazione del dispendio energetico in un gruppo di ragazze normopeso in relazione all'apporto calorico 127
Counteraction of adriamycin-induced oxidative damage in rat heart by selenium dietary supplementation. 127
Is selenium one of the nutritional key mediators in the response to oxidative stress? 117
Is the reduction of NO production via PPAR activation one of the health benefits of green tea? Effects in hypoxic/reoxygenated cardiomyocytes 108
Influenza delle frequenze di consumo di alimenti e di alcuni aspetti ad esse correlati sul peso corporeo di bambini della scuola elementare 108
Effetto protettivo a livello cardiaco di una moderata supplementazione dietetica di Selenio. 107
EPA and DHA modulate qualitative/quantitative lipid composition and activate PPAR beta, but not PPAR alpha, in cultured cardiomyocytes 95
Green tea catechins activate Peroxisome Proliferator Activated Receptors (PPARs) in cultured cardiomyocytes: a new role in cardiovascular protection? 93
Contents and retentions of free and total purine bases in lamb meat cooked by several household methods 76
Effect of dietary intake of LCPUFA n-3 on CLA amount of milk | Modificazioni indotte dall'apporto dietetico di LCPUFA n-3 sul contenuto di CLA nel latte 46
Totale 5.975
Categoria #
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Totale 14.312


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021341 0 0 0 0 0 43 5 45 51 39 40 118
2021/2022746 52 30 66 70 59 50 25 37 18 62 151 126
2022/2023902 101 137 55 107 50 86 28 40 165 17 51 65
2023/2024608 11 32 24 26 24 46 149 259 7 7 15 8
2024/2025987 52 131 68 62 196 43 40 30 12 58 44 251
2025/2026950 149 201 149 149 252 50 0 0 0 0 0 0
Totale 5.975