MARANESI, MAGDA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.975
EU - Europa 1.574
AS - Asia 595
AF - Africa 87
SA - Sud America 4
OC - Oceania 2
Totale 4.237
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.972
GB - Regno Unito 481
SE - Svezia 262
CN - Cina 246
IT - Italia 222
DE - Germania 167
UA - Ucraina 160
SG - Singapore 124
IN - India 90
VN - Vietnam 78
IE - Irlanda 61
FR - Francia 56
RU - Federazione Russa 47
JO - Giordania 38
BG - Bulgaria 30
ZA - Sudafrica 29
CI - Costa d'Avorio 27
EE - Estonia 26
BE - Belgio 25
TG - Togo 20
CH - Svizzera 15
GR - Grecia 9
SC - Seychelles 9
JP - Giappone 6
LB - Libano 4
IR - Iran 3
NL - Olanda 3
TR - Turchia 3
AT - Austria 2
AU - Australia 2
FI - Finlandia 2
HR - Croazia 2
MX - Messico 2
NG - Nigeria 2
BR - Brasile 1
CA - Canada 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
EC - Ecuador 1
IL - Israele 1
KR - Corea 1
LT - Lituania 1
PE - Perù 1
PL - Polonia 1
RO - Romania 1
SA - Arabia Saudita 1
Totale 4.237
Città #
Ashburn 487
Southend 413
Chandler 241
Ann Arbor 138
Jacksonville 114
Singapore 112
Fairfield 104
Houston 89
Wilmington 77
Princeton 76
Woodbridge 71
Dong Ket 64
Dublin 61
Nanjing 57
Seattle 47
Cambridge 42
Padova 39
Amman 38
Westminster 36
Berlin 29
Sofia 29
Abidjan 27
Brussels 25
Hyderabad 25
Saint Petersburg 23
Jinan 21
Medford 21
Lomé 20
Boardman 19
Bologna 18
Mülheim 18
Shenyang 18
Santa Clara 16
Verona 15
Nanchang 14
Bern 13
Milan 13
Falls Church 11
Mountain View 11
San Diego 10
Hebei 9
Mahé 9
Tianjin 9
Torino 9
Beijing 8
Haikou 8
Jiaxing 8
Norwalk 8
Dearborn 7
San Vito al Tagliamento 7
Ferrara 6
Hangzhou 6
Lanzhou 6
Ningbo 6
Taizhou 6
Tokyo 6
Borgosatollo 5
Carmignano Di Brenta 5
Guangzhou 5
Pune 5
Buffalo 4
Bühl 4
Castellarano 4
Los Angeles 4
Moscow 4
Shanghai 4
Zhengzhou 4
Agrigento 3
Cesena 3
Changsha 3
Des Moines 3
New York 3
Olalla 3
Paris 3
Redwood City 3
Rome 3
Turin 3
Abeokuta 2
Andover 2
Bari 2
Capannori 2
Cavarzere 2
Chicago 2
Foshan 2
Genzano Di Roma 2
Helsinki 2
Jinzhong 2
Kiev 2
Leawood 2
Malatya 2
Naples 2
Palermo 2
Pisa 2
Ruvo di Puglia 2
Sacramento 2
Taiyuan 2
Tappahannock 2
Urgnano 2
Vaiano Cremasco 2
Villamagna 2
Totale 2.944
Nome #
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine. 472
Dietary habits and related psychological and social factors: influence on the body weight of elementary school children 159
Hypoxia/reoxygenation alters essential fatty acids metabolism in cultured rat cardiomyocytes. Protection by antioxidants 151
Is the Mediterranean lifestyle still a reality? Evaluation of food consumption and energy expenditure in Italian and Spanish university students 142
Un approccio ludico al rilevamento delle frequenze di consumo di alimenti. 140
Correlation between dietary polyunsaturated fatty acids and plasma homocysteine concentration in vitamin B(6)-deficient rats. 139
Influence of vitamin B6 supplementation on polyunsaturated fatty acids concentration in muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 133
Influence of dietary vitamin B6 and fatty acid composition on glutatione peroxidase activity in rat liver. 127
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib-loins as affected by external fat and cooking method. 125
Assunzione alimentare ed integrazione dietetica di acidi grassi polinsaturi n3 in gravidanze a rischio di parto pretermine 124
Dietary Selenium for the counteraction of oxidative damage: fortified foods or supplements? 120
Dispendio energetico ed apporti nutrizionali in età adolescenziale. 118
Effect of microwave cooking or broiling on selected nutrient contents, fatty acid pattern and true retention values in separable lean from lamb rib-loins, with emphasis on conjugated linoleic acid 118
Acidi grassi poliinsaturi n-3 nel trattamento di gravidanza a rischio di parto pretermine. 116
Vitamin B6 deficiency and dietary fats: effects on lipid composition and glutathione peroxidase activity in rat liver 116
Indagine nutrizionale su bambini della scuola elementare: correlazione tra apporto calorico, dispendio energetico e indice di massa corporea 116
L'alimentazione dell'adolescente che pratica attività sportiva: confronto tra realtà italiana e rumena. 113
Effect of feeding partially hydrogenated lard on trans-fatty acid content of muscle and backfat of heavy pigs 107
Educazione e comportamenti alimentari in adolescenti sportivi di diversi stati. 105
Vitamin B6 supplementation increases the DHA concentration of muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 103
Effetti degli acidi grassi polinsaturi n-3 in cellule cardiache. Relazione tra modulazione della composizione lipidica e regolazione dell'espressione genica 102
Effect of cultivar on the protection of cardiomyocytes from oxidative stress by essential oils and aqueous extracts of basil (Ocimum basilicum L.). 102
Influenza della dieta e dell'attività fisica in soggetti sedentari e non 101
Evaluation of some nutritional and sport aspects in sedentary and active adolescents: analysis in Italian and Romanian school 101
Confronto tra diversi metodi di valutazione del dispendio energetico in un gruppo di ragazze normopeso in relazione all'apporto calorico 100
Does n-3 PUFA supplementation favour free-radical damage? Different effects of EPA And DHA in cultured cardiomyocytes. 99
Counteraction of adriamycin-induced oxidative damage in rat heart by selenium dietary supplementation. 97
Effects of different dietary amounts of LCPUFA n3 and vitamin B6 on lipid composition and antioxidant defences in rat kidney. 95
Protection against adriamycin induced cardiotoxicity by selenium dietary supplementation 91
Valutazione nutrizionale di alcuni acidi grassi "minori" di prodotti lattiero-caseari 90
Effetto protettivo a livello cardiaco di una moderata supplementazione dietetica di Selenio. 85
Is selenium one of the nutritional key mediators in the response to oxidative stress? 80
Is the reduction of NO production via PPAR activation one of the health benefits of green tea? Effects in hypoxic/reoxygenated cardiomyocytes 74
EPA and DHA modulate qualitative/quantitative lipid composition and activate PPAR beta, but not PPAR alpha, in cultured cardiomyocytes 73
Influenza delle frequenze di consumo di alimenti e di alcuni aspetti ad esse correlati sul peso corporeo di bambini della scuola elementare 70
Green tea catechins activate Peroxisome Proliferator Activated Receptors (PPARs) in cultured cardiomyocytes: a new role in cardiovascular protection? 56
Contents and retentions of free and total purine bases in lamb meat cooked by several household methods 37
Effect of dietary intake of LCPUFA n-3 on CLA amount of milk | Modificazioni indotte dall'apporto dietetico di LCPUFA n-3 sul contenuto di CLA nel latte 12
Totale 4.309
Categoria #
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Totale 9.400


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020612 0 0 0 55 59 101 73 104 79 56 24 61
2020/2021530 112 29 13 25 10 43 5 45 51 39 40 118
2021/2022746 52 30 66 70 59 50 25 37 18 62 151 126
2022/2023902 101 137 55 107 50 86 28 40 165 17 51 65
2023/2024608 11 32 24 26 24 46 149 259 7 7 15 8
2024/2025271 52 131 68 20 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 4.309