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Influenza del tempo di sezionamento post mortem sulle perdite per cottura e sulla tenerezza delle carni di coniglio
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; SERINI C.; CAVANI C.
Effects of transport and lairage on mortality, live weight loss and carcass quality in broiler chickens.
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.
Rabbit meat traceability
2006 CAVANI C.; PETRACCI M.
Study of water mobility in chicken breast meat by the combination of DSC and NMR techniques
2006 Venturi L.; Rocculi P.; Cremonini M.A.; Cavani C.; Dalla Rosa M.
Influenza della stimolazione elettrica e del tempo di disosso post mortem sulla tenerezza delle carni (P. major) di pollo
2006 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.
Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne
2006 CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; ROMANI S.; ROCCULI P.; LERCKER G.; CABONI M.F.; FERIOLI F.; VANNINI L.; IUCCI L.; SADO S.; VALLICELLI M.; GUERZONI M.E.
Reference convolution of low resolution FIDs in the presence of poor magnetic field homogeneity
2006 M. A. Cremonini; L. Venturi; S. Sýkora; C. Cavani; G. Placucci
Benessere del coniglio e riflessi sulla qualità delle produzioni
2006 Cavani C.; Bianchi M.
Effects of Freezing on Water Diffusion Properties in Poultry Meat: a µDTI Preliminary Study
2006 L.Venturi; M.Gussoni; F. Greco; C. Cavani; G. Placucci; M.A.Cremonini
Gas stunning and quality characteristics of turkey breast meat
2006 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.
The occurrence of deep pectoral myopathy in roaster chickens
2006 BIANCHI M.; PETRACCI M.; FRANCHINI A.; CAVANI C.
The influence of genotype, market live weight, transportation and holding conditions prior to slaughter on broiler breast meat color
2006 Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C.
Effects of dietary inclusion of dehydrated lucerne and whole linseed on rabbit meat quality
2006 Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C.
Preslaughter mortality in broiler chickens, turkeys, and spent hens under commercial slaughtering
2006 PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C.; GASPARI P.; LAVAZZA A.
Carne, Latte, uova
2007 CAVANI C.
Relationship beetween transport and animal welfare in avian and rabbit species
2007 CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.
Reference convolution of low-resolution FIDs in the presence of poor magnetic field homogeneity
2007 CREMONINI M.A.; VENTURI L.; SÝKORA S.; CAVANI C.; PLACUCCI G.
Indagine sull’organizzazione del trasporto premacellazione del coniglio in condizioni commerciali
2007 Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C.
Influenza dell’impiego di semi integrali di lino in diete per conigli sulle caratteristiche qualitative delle carni
2007 Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C.
Characterisation of broiler breast and leg meat for further processing
2007 Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Influenza del tempo di sezionamento post mortem sulle perdite per cottura e sulla tenerezza delle carni di coniglio | BIANCHI M.; PETRACCI M.; SERINI C.; CAVANI C. | 2005-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effects of transport and lairage on mortality, live weight loss and carcass quality in broiler chickens. | BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C. | 2005-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | Avenue Media | 4.01 Contributo in Atti di convegno | Effects of transport and lairage on mortality liveweight loss and carcass quality in broiler chickens.pdf |
Rabbit meat traceability | CAVANI C.; PETRACCI M. | 2006-01-01 | - | Plot-it bvba | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Study of water mobility in chicken breast meat by the combination of DSC and NMR techniques | Venturi L.; Rocculi P.; Cremonini M.A.; Cavani C.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Influenza della stimolazione elettrica e del tempo di disosso post mortem sulla tenerezza delle carni (P. major) di pollo | BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C. | 2006-01-01 | - | Sinergia Arti Grafiche e Visive | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne | CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; ROMANI S.; ROCCULI P.; LERCKER G....; CABONI M.F.; FERIOLI F.; VANNINI L.; IUCCI L.; SADO S.; VALLICELLI M.; GUERZONI M.E. | 2006-01-01 | - | Print Company srl | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Reference convolution of low resolution FIDs in the presence of poor magnetic field homogeneity |
M. A. Cremonini; L. Venturi; S. Sýkora; C. Cavani; G. Placucci |
2006-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Benessere del coniglio e riflessi sulla qualità delle produzioni | Cavani C.; Bianchi M. | 2006-01-01 | RIVISTA DI ZOOTECNIA E VETERINARIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effects of Freezing on Water Diffusion Properties in Poultry Meat: a µDTI Preliminary Study |
L.Venturi; M.Gussoni; F. Greco; C. Cavani; G. Placucci; M.A.Cremonini |
2006-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Gas stunning and quality characteristics of turkey breast meat | BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
The occurrence of deep pectoral myopathy in roaster chickens | BIANCHI M.; PETRACCI M.; FRANCHINI A.; CAVANI C. | 2006-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The influence of genotype, market live weight, transportation and holding conditions prior to slaughter on broiler breast meat color | Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C. | 2006-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effects of dietary inclusion of dehydrated lucerne and whole linseed on rabbit meat quality | Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C. | 2006-01-01 | WORLD RABBIT SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | jrs247.pdf |
Preslaughter mortality in broiler chickens, turkeys, and spent hens under commercial slaughtering | PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C.; GASPARI P.; LAVAZZA A. | 2006-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Carne, Latte, uova | CAVANI C. | 2007-01-01 | IL DIVULGATORE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Relationship beetween transport and animal welfare in avian and rabbit species | CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M. | 2007-01-01 | - | Istituto superiore di sanita | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Reference convolution of low-resolution FIDs in the presence of poor magnetic field homogeneity | CREMONINI M.A.; VENTURI L.; SÝKORA S.; CAVANI C.; PLACUCCI G. | 2007-01-01 | MAGNETIC RESONANCE IMAGING | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Indagine sull’organizzazione del trasporto premacellazione del coniglio in condizioni commerciali | Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Influenza dell’impiego di semi integrali di lino in diete per conigli sulle caratteristiche qualitative delle carni | Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Characterisation of broiler breast and leg meat for further processing | Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
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