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Observations on Asparagus seed yield and yield components in relation to genotype and plant age
2008 D'Antuono L.F.; Neri R.; Pirazzini M.; Casali P.E.; Falavigna A.
Effect of cultivar on the protection of cardiomyocytes from oxidative stress by essential oils and aqueous extracts of basil (Ocimum basilicum L.).
2008 F. Danesi; S. Elementi;R. Neri; M. Maranesi; L.F. D'Antuono; A. Bordoni
Possibile impatto della immigrazione ucraina sulle abitudini alimentari degli Italiani e nuove opportunità per l’agricoltura
2008 D'ANTUONO L.F.; Bignami C.
La comunità ucraina in Italia: rapporto tra tradizioni alimentari ed alimentazione dei Paesi di origine ed ospite
2008 Bignami C.; D'ANTUONO L.F.
Glucosinolates in Diplotaxis and Eruca: diversity, taxonomic relations and applied aspects
2008 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
BaSeFood. Sustainable exploitation of bioactive components from Black sea area tradtional foods
2009 L.F. D'Antuono
Effect of integrated pest management and organic cropping systems on strawberry-fruit health components and fruit quality
2009 Magnani S.; Baruzzi G.; Bonoli M.; D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Maltoni M.L.
“Relating rocket salad (Diplotaxis and Eruca spp.) glucosinolate and sensory attributes”
2009 F. Pasini; L. Cerretani; M.F. Caboni; L.F D’Antuono
Exploring new potential health-promoting vegetables: glucosinolates and sensory attributes of rocket salads and related Diplotaxis and Eruca species
2009 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
BaSeFood: sustainable expolitation of bioactive components from the Black Sea area traditional foods
2010 D'ANTUONO L.F.; Sanches-Silva A.; Costa H.S.
Variation of health compounds content in strawberry after storage
2010 RANIERI M.; Andreotti C.; D’Antuono L. F.; Magnani S.; Faedi W.
Bioactive components from the Black Sea Area traditional foods
2010 Soares Costa H.; Sanches Silva A.; Albuquerque T.; Finglas P.; D’Antuono L.F.
South-European kales: a cross country, cross cultural research
2010 D'Antuono L.F.; Manco M.A.; Ferioli F.; Costa H.S.; Sanches Silva A.; Albuquerque T.; Koçaoglu B.; Hayran O.
Rocket salad (Diplotaxis and Eruca spp.) sensory analysis and relation with glucosinolate and phenolic content
2011 Pasini F.; Verardo V.; Cerretani L.; Caboni M.F.; D'ANTUONO L.F.
Determination of flavonoids in Eruca and Diplotaxis rocket salad species: MEKC-DAD method establishment and comparison with HPLC-DAD-MS
2011 V. Verardo; Y.Riciputi; F. Pasini; L.F. D’Antuono; M. F. Caboni
Measuring bioactivity of Black Sea area traditional foods
2011 Francesca Danesi; Federica Pasini; Maria Fiorenza Caboni; Luigi Filippo D’Antuono; Alessandra Bordoni
Black Sea area traditional foods as a new, valuable source of antioxidant polyphenols.
2011 F. Pasini; F. Danesi; M.F. Caboni; A. Bordoni; L.F. D’Antuono
Bioattività degli alimenti tradizionali del Mar Nero: primo screening del possibile ruolo nella prevenzione cardiovascolare
2011 F. Danesi; F. Pasini; M. Mudryk; B. Kocaoglu; D. Karpenko; L. Kapreliants; M. Jorjadze; A. Stroia; I. Alexieva; M.F. Caboni; L.F. D’Antuono; A. Bordoni
Evaluation of glucosinolates and phenolics in rocket salad (Eruca sativa and Diplotaxis tenuifolia) germplasm
2011 F. Pasini; V. Verardo; M.F. Caboni; L.F. D’Antuono
Leafy vegetables GENRES project succesfully completed
2011 Kik C.; Van Treuren R.; Pink D.; Astely D.; Coquin P.; Cadot V.; Boerner A.; Lohwasser U.; Thumm S.; Lebeda A.; Kristkova E.; Solberg S.; Antonius K.; Maissonneuve B.; Lerch F.; Sumption P.; D'ANTUONO L.F.; Meglic V.; Bartha B.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Observations on Asparagus seed yield and yield components in relation to genotype and plant age | D'Antuono L.F.; Neri R.; Pirazzini M.; Casali P.E.; Falavigna A. | 2008-01-01 | ACTA HORTICULTURAE | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effect of cultivar on the protection of cardiomyocytes from oxidative stress by essential oils and aqueous extracts of basil (Ocimum basilicum L.). | F. Danesi; S. Elementi;R. Neri; M. Maranesi; L.F. D'Antuono; A. Bordoni | 2008-01-01 | JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Possibile impatto della immigrazione ucraina sulle abitudini alimentari degli Italiani e nuove opportunità per l’agricoltura | D'ANTUONO L.F.; Bignami C. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
La comunità ucraina in Italia: rapporto tra tradizioni alimentari ed alimentazione dei Paesi di origine ed ospite | Bignami C.; D'ANTUONO L.F. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Glucosinolates in Diplotaxis and Eruca: diversity, taxonomic relations and applied aspects | D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R | 2008-01-01 | PHYTOCHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
BaSeFood. Sustainable exploitation of bioactive components from Black sea area tradtional foods | L.F. D'Antuono | 2009-01-01 | - | - | 8.04 Coordinamento di progetti di ricerca | - |
Effect of integrated pest management and organic cropping systems on strawberry-fruit health components and fruit quality | Magnani S.; Baruzzi G.; Bonoli M.; D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Maltoni M.L. | 2009-01-01 | ACTA HORTICULTURAE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
“Relating rocket salad (Diplotaxis and Eruca spp.) glucosinolate and sensory attributes” | F. Pasini; L. Cerretani; M.F. Caboni; L.F D’Antuono | 2009-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Exploring new potential health-promoting vegetables: glucosinolates and sensory attributes of rocket salads and related Diplotaxis and Eruca species | D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R | 2009-01-01 | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
BaSeFood: sustainable expolitation of bioactive components from the Black Sea area traditional foods | D'ANTUONO L.F.; Sanches-Silva A.; Costa H.S. | 2010-01-01 | NUTRITION BULLETIN | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Variation of health compounds content in strawberry after storage | RANIERI M.; Andreotti C.; D’Antuono L. F.; Magnani S.; Faedi W. | 2010-01-01 | - | ISHS | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Bioactive components from the Black Sea Area traditional foods | Soares Costa H.; Sanches Silva A.; Albuquerque T.; Finglas P.; D’Antuono L.F. | 2010-01-01 | - | ISHS | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
South-European kales: a cross country, cross cultural research | D'Antuono L.F.; Manco M.A.; Ferioli F.; Costa H.S.; Sanches Silva A.; Albuquerque T.; Koçaoglu B....; Hayran O. | 2010-01-01 | - | ISHS | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Rocket salad (Diplotaxis and Eruca spp.) sensory analysis and relation with glucosinolate and phenolic content | Pasini F.; Verardo V.; Cerretani L.; Caboni M.F.; D'ANTUONO L.F. | 2011-01-01 | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Determination of flavonoids in Eruca and Diplotaxis rocket salad species: MEKC-DAD method establishment and comparison with HPLC-DAD-MS | V. Verardo; Y.Riciputi; F. Pasini; L.F. D’Antuono; M. F. Caboni | 2011-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | IJFS 234.pdf |
Measuring bioactivity of Black Sea area traditional foods | Francesca Danesi; Federica Pasini; Maria Fiorenza Caboni; Luigi Filippo D’Antuono; Alessandra Bor...doni | 2011-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Black Sea area traditional foods as a new, valuable source of antioxidant polyphenols. | F. Pasini; F. Danesi; M.F. Caboni; A. Bordoni; L.F. D’Antuono | 2011-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Bioattività degli alimenti tradizionali del Mar Nero: primo screening del possibile ruolo nella prevenzione cardiovascolare | F. Danesi; F. Pasini; M. Mudryk; B. Kocaoglu; D. Karpenko; L. Kapreliants; M. Jorjadze; A. Stroia...; I. Alexieva; M.F. Caboni; L.F. D’Antuono; A. Bordoni | 2011-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Evaluation of glucosinolates and phenolics in rocket salad (Eruca sativa and Diplotaxis tenuifolia) germplasm | F. Pasini; V. Verardo; M.F. Caboni; L.F. D’Antuono | 2011-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Leafy vegetables GENRES project succesfully completed | Kik C.; Van Treuren R.; Pink D.; Astely D.; Coquin P.; Cadot V.; Boerner A.; Lohwasser U.; Thumm ...S.; Lebeda A.; Kristkova E.; Solberg S.; Antonius K.; Maissonneuve B.; Lerch F.; Sumption P.; D'ANTUONO L.F.; Meglic V.; Bartha B. | 2011-01-01 | BIOVERSITY NEWSLETTER FOR EUROPE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
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