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Variabilità dei glucosinolati in germoplasma di Diplotaxis ed Eruca
2006 D'Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R
RICERCA DIDATTICA SULLA QUALITA’ DELLE PRODUZIONI VEGETALI ALIMENTARI PRESSO IL CAMPUS DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI, CESENA
2006 D’Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R.
I GLUCOSINOLATI DI BRASSICACEE ALIMENTARI MEDITERRANEE: CAVOLO NERO DI TOSCANA (BRASSICA OLERACEA L. VAR. ACEPHALA DC.) E CIMA DI RAPA ( BRASSICA RAPA L. SUSBSP. SYLVESTRIS (L.) JANCH. VAR, ESCULENTA HORT.)
2006 D’Antuono L. F.; Elementi S.; Neri R.
Facts and perspectives of edible Lamiaceae: flavour, health and industrial exploitation
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.
Biodiversity and selection of “European” basil types (Ocimum basilicum L.)
2006 D’ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
Sensory characterisation of sweet basil essential oil.
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.; Sciannimanica D.
Post harvest fate of deltamethrine and nitrates in industrial spinach
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
I GLUCOSINOLATI DI BRASSICACEE ALIMENTARI MEDITERRANEE: CAVOLO NERO DI TOSCANA (BRASSICA OLERACEA L. var. ACEPHALA DC.) E CIMA DI RAPA (BRASSICA RAPA L. subsp. SYLVESTRIS (L.) JANCH. var. ESCULENTA HORT.)
2006 D’Antuono L. F.; Elementi S.; Neri R.
Sensory attributes, health promoting aspects and new uses of edible Brassicacee
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
Yield potential and ecophysiological traits of the Altamurano linseed (Linum usitatissimum L.), a landrace of southern Italy
2006 D'Antuono L.F.; Rossini F.
Salvia officinalis L. essential oil and carnosic acid analysis by means of NIR spectroscopy
2006 Elementi S.; Schulz H.; Krueger H.; Schuetze W.; D’ANTUONO L.F.
Biodiversity and Selection of “European” Basil (Ocimum basilicum L.) Types
2006 Elementi S.; Neri R.; D’Antuono L.F.;
Facts and perspectives of edible Lamiaceae: flavour and health, industrial exploitation, and the consumer
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S
Ortaggi
2007 D'Antuono Luigi Filippo
Composti nutraceutici e funzionali: le sostanze presenti nei frutti
2007 Magnani S.; Baruzzi G.; D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Faedi W.; Ranieri M.
Effectiveness of essential oils and extracts derived from edible plants in protecting cardiomyocytes from oxidative stress. Influence of cultivar and agronomic techniques.
2007 F. Danesi; M. Di Nunzio; S. Elementi; R. Neri; L.F. D’Antuono; A. Bordoni
Cereali
2007 D'Antuono Luigi Filippo
Sensory characterisation of sweet basil essential oil
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.; Sciannimanica D
Sensory attributes, health promoting aspects and new uses of edible Brassicacee
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
Post harvest fate of deltamethrine and nitrates in industrial spinach
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
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