Barbalace Maria Cristina, F.M. (2023). The oxidation of oleocanthal in oleocanthalic acid during extra virgin olive oil (EVOO) storage is crucial for the loss of its anti-neuroinflammatory activity.

The oxidation of oleocanthal in oleocanthalic acid during extra virgin olive oil (EVOO) storage is crucial for the loss of its anti-neuroinflammatory activity

Barbalace Maria Cristina;Freschi Michela;Rinaldi Irene;Malaguti Marco;Angeloni Cristina;Hrelia Silvana
2023

2023
Abstract Book
133
133
Barbalace Maria Cristina, F.M. (2023). The oxidation of oleocanthal in oleocanthalic acid during extra virgin olive oil (EVOO) storage is crucial for the loss of its anti-neuroinflammatory activity.
Barbalace Maria Cristina, Freschi Michela, Rinaldi Irene, Malaguti Marco, Digiacomo Maria, Zallocco Lorenzo, Giusti Laura, Lucacchini Antonio, Angelon...espandi
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/959651
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact