The oxidation of oleocanthal in oleocanthalic acid during extra virgin olive oil (EVOO) storage is crucial for the loss of its anti-neuroinflammatory activity / Barbalace Maria Cristina, Freschi Michela, Rinaldi Irene, Malaguti Marco, Digiacomo Maria, Zallocco Lorenzo, Giusti Laura, Lucacchini Antonio, Angeloni Cristina, Hrelia Silvana. - ELETTRONICO. - (2023), pp. 133-133. (Intervento presentato al convegno SIB 2023 62th SIB MEETING tenutosi a Firenze nel 7-9 settembre 2023).

The oxidation of oleocanthal in oleocanthalic acid during extra virgin olive oil (EVOO) storage is crucial for the loss of its anti-neuroinflammatory activity

Barbalace Maria Cristina;Freschi Michela;Rinaldi Irene;Malaguti Marco;Angeloni Cristina;Hrelia Silvana
2023

2023
Abstract Book
133
133
The oxidation of oleocanthal in oleocanthalic acid during extra virgin olive oil (EVOO) storage is crucial for the loss of its anti-neuroinflammatory activity / Barbalace Maria Cristina, Freschi Michela, Rinaldi Irene, Malaguti Marco, Digiacomo Maria, Zallocco Lorenzo, Giusti Laura, Lucacchini Antonio, Angeloni Cristina, Hrelia Silvana. - ELETTRONICO. - (2023), pp. 133-133. (Intervento presentato al convegno SIB 2023 62th SIB MEETING tenutosi a Firenze nel 7-9 settembre 2023).
Barbalace Maria Cristina, Freschi Michela, Rinaldi Irene, Malaguti Marco, Digiacomo Maria, Zallocco Lorenzo, Giusti Laura, Lucacchini Antonio, Angeloni Cristina, Hrelia Silvana
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Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/959651
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