Improvement of “primo sale” cheese with functional food by-products and probiotic bacteria / Gozzi G., Bruno V., Cellini B., Lanciotti R., Vannini. - STAMPA. - (2020), pp. 65-65. (Intervento presentato al convegno 6th International Conference on Foodomics tenutosi a Cesena nel 14-16 Ottobre 2020).

Improvement of “primo sale” cheese with functional food by-products and probiotic bacteria

Gozzi G.
Primo
;
Bruno V.
Secondo
;
Cellini B.;Lanciotti R.
Penultimo
;
Vannini
Ultimo
2020

2020
6th International Conference on Foodomics - From Knowledge to industry, From Industry to knowledge
65
65
Improvement of “primo sale” cheese with functional food by-products and probiotic bacteria / Gozzi G., Bruno V., Cellini B., Lanciotti R., Vannini. - STAMPA. - (2020), pp. 65-65. (Intervento presentato al convegno 6th International Conference on Foodomics tenutosi a Cesena nel 14-16 Ottobre 2020).
Gozzi G., Bruno V., Cellini B., Lanciotti R., Vannini
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