MAZZARACCHIO, PALMIRA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 447
EU - Europa 346
AS - Asia 111
AF - Africa 26
SA - Sud America 2
Totale 932
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 445
GB - Regno Unito 94
SE - Svezia 64
CN - Cina 51
IT - Italia 48
DE - Germania 40
SG - Singapore 39
UA - Ucraina 36
RU - Federazione Russa 17
FR - Francia 14
IN - India 14
IE - Irlanda 12
BE - Belgio 7
CI - Costa d'Avorio 7
EE - Estonia 6
TG - Togo 6
ZA - Sudafrica 6
SC - Seychelles 4
CH - Svizzera 3
JP - Giappone 3
NG - Nigeria 3
BR - Brasile 2
CA - Canada 2
JO - Giordania 2
PT - Portogallo 2
BD - Bangladesh 1
FI - Finlandia 1
GR - Grecia 1
IR - Iran 1
PL - Polonia 1
Totale 932
Città #
Southend 75
Chandler 68
Fairfield 42
Ann Arbor 40
Singapore 36
Santa Clara 34
Jacksonville 29
Woodbridge 27
Seattle 23
Wilmington 20
Ashburn 19
Bologna 19
Houston 19
Princeton 17
Cambridge 15
Boardman 14
Dublin 12
Berlin 8
Nanjing 8
Padova 8
Westminster 8
Abidjan 7
Brussels 7
Lomé 6
Shenyang 6
Milan 5
Mülheim 5
Nanchang 5
Saint Petersburg 4
Taiyuan 4
Bern 3
Kunming 3
Mahé 3
Medford 3
Napoli 3
Tokyo 3
Turin 3
Abeokuta 2
Amman 2
Beijing 2
Dearborn 2
Falls Church 2
Gorizia 2
Jiaxing 2
Lanzhou 2
Monmouth Junction 2
New York 2
San Mateo 2
San Venanzo 2
São Luís 2
Toronto 2
Yubileyny 2
Ardabil 1
Benedita 1
Changchun 1
Changsha 1
Costa Mesa 1
Des Moines 1
Dongguan 1
Falkenstein 1
Haikou 1
Hefei 1
Helsinki 1
Hengshui 1
Jiangmen 1
Jinan 1
Lisbon 1
Los Angeles 1
Nanning 1
Phoenix 1
Portland 1
Provo 1
San Diego 1
Shanghai 1
Shenzhen 1
Silverton 1
Tappahannock 1
Tianjin 1
Verona 1
Zhengzhou 1
Totale 669
Nome #
Interactions between anthocyanins and organic food molecules in model systems 159
Effects of lipids on the quality of commercial frozen ready pasta meals 136
Quality factors and grades for the classification and standardisation of complex ready pasta meals 122
Interaction between gliadins and anthocyan derivatives 119
Il contributo delle produzioni agro-alimentari biologiche e integrate alla sostenibilità. Un'analisi critica 117
Statistical Methods for Defining Homogeneous Merchandising Categories for Foods:The Case of Savoury and Sweet Bakery Products 104
Interazione tra antociani e gliadine: uno studio multi-spettroscopico. 102
La rintracciabilità dei prodotti della filiera foresta-legno 73
Adsorption behaviour of some anthocyanins by wheat gluten and its fractions in acidic conditions 11
Totale 943
Categoria #
all - tutte 2.031
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.031


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020109 0 0 0 0 0 0 20 31 21 14 10 13
2020/2021127 30 6 6 8 6 13 2 6 11 11 12 16
2021/2022150 10 13 12 21 14 11 5 7 2 7 23 25
2022/2023193 25 32 5 38 14 19 1 10 31 0 13 5
2023/202427 2 9 1 0 9 2 1 0 0 1 0 2
2024/2025109 3 16 14 1 57 12 6 0 0 0 0 0
Totale 943