MAZZARACCHIO, PALMIRA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 398
EU - Europa 339
AS - Asia 61
AF - Africa 26
SA - Sud America 2
Totale 826
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 396
GB - Regno Unito 94
SE - Svezia 64
IT - Italia 48
DE - Germania 39
UA - Ucraina 36
CN - Cina 35
FR - Francia 14
IN - India 14
IE - Irlanda 12
RU - Federazione Russa 12
BE - Belgio 7
CI - Costa d'Avorio 7
EE - Estonia 6
TG - Togo 6
ZA - Sudafrica 6
SG - Singapore 5
SC - Seychelles 4
CH - Svizzera 3
JP - Giappone 3
NG - Nigeria 3
BR - Brasile 2
CA - Canada 2
JO - Giordania 2
PT - Portogallo 2
BD - Bangladesh 1
GR - Grecia 1
IR - Iran 1
PL - Polonia 1
Totale 826
Città #
Southend 75
Chandler 68
Fairfield 42
Ann Arbor 40
Jacksonville 29
Woodbridge 27
Seattle 23
Wilmington 20
Bologna 19
Houston 19
Ashburn 18
Princeton 17
Cambridge 15
Dublin 12
Berlin 8
Padova 8
Westminster 8
Abidjan 7
Brussels 7
Nanjing 7
Boardman 6
Lomé 6
Shenyang 6
Milan 5
Mülheim 5
Nanchang 5
Saint Petersburg 4
Singapore 4
Taiyuan 4
Bern 3
Kunming 3
Mahé 3
Medford 3
Napoli 3
Tokyo 3
Turin 3
Abeokuta 2
Amman 2
Beijing 2
Dearborn 2
Falls Church 2
Gorizia 2
Jiaxing 2
Lanzhou 2
Monmouth Junction 2
New York 2
San Mateo 2
San Venanzo 2
São Luís 2
Toronto 2
Ardabil 1
Benedita 1
Changchun 1
Changsha 1
Costa Mesa 1
Des Moines 1
Jinan 1
Lisbon 1
Los Angeles 1
Portland 1
Provo 1
San Diego 1
Silverton 1
Tappahannock 1
Tianjin 1
Verona 1
Totale 579
Nome #
Interactions between anthocyanins and organic food molecules in model systems 149
Effects of lipids on the quality of commercial frozen ready pasta meals 125
Quality factors and grades for the classification and standardisation of complex ready pasta meals 109
Interaction between gliadins and anthocyan derivatives 105
Il contributo delle produzioni agro-alimentari biologiche e integrate alla sostenibilità. Un'analisi critica 104
Interazione tra antociani e gliadine: uno studio multi-spettroscopico. 89
Statistical Methods for Defining Homogeneous Merchandising Categories for Foods:The Case of Savoury and Sweet Bakery Products 83
La rintracciabilità dei prodotti della filiera foresta-legno 62
Adsorption behaviour of some anthocyanins by wheat gluten and its fractions in acidic conditions 11
Totale 837
Categoria #
all - tutte 1.734
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.734


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020216 35 5 5 18 22 22 20 31 21 14 10 13
2020/2021127 30 6 6 8 6 13 2 6 11 11 12 16
2021/2022150 10 13 12 21 14 11 5 7 2 7 23 25
2022/2023193 25 32 5 38 14 19 1 10 31 0 13 5
2023/202427 2 9 1 0 9 2 1 0 0 1 0 2
2024/20253 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 837