ANGELUCCI, CHIARA
ANGELUCCI, CHIARA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
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Changes in the microbiota and colour of pork meat batter during refrigerated storage in relation to the application of High Hydrostatic Pressure
2024 Angelucci, Chiara; Barbieri, Federica; Soglia, Francesca; Petracci, Massimiliano; Montanari, Chiara; Gardini, Gabriele; Gardini, Fausto; Tabanelli, Giulia
Use of indigenous lactic acid bacteria for industrial fermented sausage production: microbiological, chemico-physical and sensory features and biogenic amine content
2024 Barbieri, Federica; Montanari, Chiara; Angelucci, Chiara; Gardini, Fausto; Tabanelli, Giulia
Storia del Macello Pubblico della città di Cesena
2023 Chiara Angelucci, Licia Pasini, Massimiliano Petracci
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Changes in the microbiota and colour of pork meat batter during refrigerated storage in relation to the application of High Hydrostatic Pressure | Angelucci, Chiara; Barbieri, Federica; Soglia, Francesca; Petracci, Massimiliano; Montanari, Chia...ra; Gardini, Gabriele; Gardini, Fausto; Tabanelli, Giulia | 2024-01-01 | FOOD BIOSCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Use of indigenous lactic acid bacteria for industrial fermented sausage production: microbiological, chemico-physical and sensory features and biogenic amine content | Barbieri, Federica; Montanari, Chiara; Angelucci, Chiara; Gardini, Fausto; Tabanelli, Giulia | 2024-01-01 | FERMENTATION | - | 1.01 Articolo in rivista | 70_salami polizzi.pdf |
Storia del Macello Pubblico della città di Cesena | Chiara Angelucci, Licia Pasini, Massimiliano Petracci | 2023-01-01 | - | Litografia Stampare S.r.L. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |