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Investigation of candidate genes for meat quality in dry-cured ham production: The porcine cathepsin B (CTSB) and cystatin B (CSTB) genes
2002 Russo V.; Fontanesi L.; Davoli R.; Nanni Costa L.; Cagnazzo M.; Buttazzoni L.; Virgili R.; Yerle M.
Study of candidate genes for glycolytic potential of porcine skeletal muscle: Identification and analysis of mutations, linkage and physical mapping and association with meat quality traits in pigs
2003 Fontanesi L.; Davoli R.; Nanni Costa L.; Scotti E.; Russo V.
Effetto del tempo di sosta pre-macellazione e del tempo di attesa pre-refrigerazione sul difetto di venatura del prosciutto di Parma.
2004 NANNI COSTA L.; LO FIEGO D.P.; TASSONE F.; RUSSO V.
Indagine sulla tipologia e sulla frequenza delle violazioni alle norme di legge riguardanti trasporti su gomma di bovini e suini con durata oltre le 8 ore.
2004 SAPINO M.; PIPPIONE S.; MATTALIA G.; NANNI COSTA L.; SPARAGNA B.; BERRUTO B.
Guida di buona pratica nel trasporto dei bovini
2004 Nanni Costa L.
Guida di buona pratica nel trasporto dei bovini. Il benessere degli animali conviene all’allevatore
2004 NANNI COSTA L.
Effet du transport routier de longue durée sur la qualité de la viande de taurillons Limousins
2004 LIOTTA L.; CHIOFALO B.; PICCITTO F.; DAQUINO S.; NANNI COSTA L.; MARIA LEVRINO G.; VILLAROEL M.; OLLETA J.L.; SANUDO C.; CHIOFALO V.
Il controllo dei trasporti su gomma degli animali da reddito: la formazione, le modalità, l’informazione.
2005 L. Nanni Costa
RELAZIONE TRA LA PRESENZA DI LESIONI SULLE CARCASSE DI VITELLONE ED ALCUNI EVENTI COMPORTAMENTALI OSSERVATI NELLE FASI PRE-MACELLAZIONE
2005 Nanni Costa L.; Tassone F.; Lo Fiego D.P.; Russo V.
Effect of resting time of pigs and pre-chilling time of thigs on the veining defect of parma dry-cured ham
2005 NANNI COSTA L.; LO FIEGO D.P.; TASSONE F.; RUSSO V.
Effet du transport routier sur les paramètres hématologiques de taurillons Limousins
2005 V. CHIOFALO; L. LIOTTA; L. NANNI COSTA; B. CHIOFALO; F. PICCITTO; S. D’AQUINO; G. MARÍA LEVRINO; M. VILLAROEL
Il trasporto e la macellazione dei bovini
2005 Nanni Costa L.
Study on the relationship between pre-slaughter handling and carcass bruising in calf and bull carcasses
2005 NANNI COSTA L.; TASSONE F.; LO FIEGO D.P.; RUSSO V.
The control of the vehicles at the border between France and Italy: an analysis of the respect of EU legislation on animal transport.
2005 M. Sapino; G. Mattalia; S. Pippione; L. Nanni Costa
Relationship between pre-slaughter handling and carcass bruising in calves
2005 NANNI COSTA L.; LO FIEGO D.P.; TASSONE F.
Effetto della tipologia di pavimentazione in allevamento sul comportamento del suino pesante nella fase pre-macellazione.
2006 NANNI COSTA L.; TASSONE F.; RIGHETTI R.; MELOTTI L.; COMELLINI M.
Analysis of mutations in the porcine PGAM2 and PRKAG3 genes and associations with muscle glycolytic potential and meat quality traits in Italian Large White pigs
2006 Fontanesi L.; Davoli R.; Beretti F.; Nanni Costa L.; Tazzoli M.; Scotti E.; Buttazzoni L.; Russo V.
Caratterizzazione morfologica di prosciutti freschi colpiti dal difetto di venatura in tre impianti di macellazione.
2006 TASSONE F.; IELO M.C.; BERTOLINI D.; LO FIEGO D.P.; NANNI COSTA L.; RUSSO V.
Il tempo di viaggio cambia i costi del trasporto animale
2006 C.Zanasi; L. Nanni Costa
A further look at candidate genes for glycolytic potential: association with meat quality and production traits in Italian Large White pigs.
2006 Fontanesi L.; Davoli R.; Beretti F.; Scotti E.; Nanni Costa L.; Tazzoli M.; Buttazzoni L.; Russo V.
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