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Modulation of cardiac gene expression profile by N-3 PUFAs and its implication in hypertrophy and heart failure
2007 Bordoni A; Astolfi A; Morandi L; Pession A; Danesi F; Di Nunzio M; Franzoni M; Pession A
Hypertension, cardiac hypertrophy and heart failure: is there a role for n-3 PUFAs?
2007 A. Bordoni; A. Astolfi; R. Leghissa; L. Morandi; A. Pession; F. Danesi; M. Di Nunzio; A. Pession
Green tea catechins activate Peroxisome Proliferator Activated Receptors (PPARs) in cultured cardiomyocytes: a new role in cardiovascular protection?
2007 F. Danesi; M. Di Nunzio; M. Malaguti; M. Maranesi; P.L. Biagi; A. Bordoni
Effetto della varietà e della fertilizzazione sulla produzione di sostanze aromatiche e antiossidanti
2007 E. BALDI; M. TOSELLI; M. NDAGIJIMANA; A. BORDONI; B. MARANGONI
Modulation of gene expression by n-3 PUFAs as a novel adjunctive therapeutic modality for hypertension, cardiac hypertrophy and heart failure.
2007 A. Bordoni; A. Astolfi; F. Danesi; D. de Biase; R. Leghissa; L. Morandi; M. Di Nunzio; A. Pession; A. Pession.
Importanza della modulazione dell’espressione genica nel meccanismo di protezione dei PUFA n-3 verso l’ipertrofia cardiaca
2007 A. Bordoni; A. Astolfi; R. Leghissa; L. Morandi; D. de Biase; F. Danesi; M. Di Nunzio; A. Pession; P.L. Biagi; A. Pession.
Biochimica dello stato di malnutrizione
2007 A. Bordoni
N-3 PUFAs modulate global gene expression profile in cultured rat cardiomyocytes. Implications in cardiac hypertrophy and heart failure
2007 A. Bordoni; A. Astolfi; L. Morandi; A. Pession; F. Danesi; M. Di Nunzio; M. Franzoni; P.L. Biagi; A. Pession
Effect of Home Freezing and Cooking on Antioxidant Activity of Edible Vegetables.
2008 F. Danesi; A. Bordoni
Effect of cultivar on the protection of cardiomyocytes from oxidative stress by essential oils and aqueous extracts of basil (Ocimum basilicum L.).
2008 F. Danesi; S. Elementi;R. Neri; M. Maranesi; L.F. D'Antuono; A. Bordoni
Valutazione dell'azione protettiva dal danno ossidativo esercitata da estratti di Brassicacee e Lamiacee alimentari su colture primarie di cellule cardiache
2008 Bordoni A
Il corretto utilizzo alimentare
2008 Bordoni, A.; Danesi, F.
Polyunsaturated fatty acids lower srebp activity in human HepG2 hepatoma cells
2008 M. Di Nunzio; D. VanDeursen; A. Verhoeven; A. Bordoni
A screen to test the role of IL-23 receptor in inflammatory bowel diseases
2008 F. Danesi; M. Philpott; C. Huebner; A. Bordoni; L.R. Ferguson
Dietary Selenium for the counteraction of oxidative damage: fortified foods or supplements?
2008 A.Bordoni; F. Danesi; M. Malaguti; M. Di Nunzio; F. Pasqui; M. Maranesi; P.L. Biagi
Meccanismi molecolari alla base della riduzione della biosintesi del colesterolo ad opera di PUFA n-3.
2009 E. Boschetti; F. Danesi; V. Valli; V. Tugnoli; A. Bordoni
Evaluation of some nutritional and sport aspects in sedentary and active adolescents: analysis in Italian and Romanian school
2009 F. PASQUI; M. BALDINI; A. LORENZINI; A. BORDONI; M.MALAGUTI; M. DI CARLO; R. MIROI; M.MARANESI
Green tea extract selectively activates PPAR b/d in cultured cardiomyocytes
2009 F. Danesi; M. Di Nunzio; E. Boschetti; A. Bordoni
Effect of sourdough process on the antioxidant protective effects of Kamut bread in experimental animals
2009 A. Gianotti; F. Danesi; M. E. Guerzoni; A. Bordoni
Is the Mediterranean lifestyle still a reality? Evaluation of food consumption and energy expenditure in Italian and Spanish university students
2009 Baldini M.; Pasqui F.; Bordoni A.; Maranesi M.
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