Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 19 di 19
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Variazione temporale dell’eliminazione fecale di Escherichia coli O157:H7 in un allevamento di bovine da latte autorizzato alla vendita di latte crudo Merialdi G.; Bardasi L.; Stancampiano L.; Taddei R.; Delogu M.;. Di Francesco A; Guarniero I.; Gr...illi E.; Fustini M.; Bonfante E.; Giacometti F.; Serraino A 2014-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.06 Abstract in rivista IJFS_2014_3_s1_on line_opt.pdf
The term risk: etymology, legal definition and various traits Liuzzo G.; Bentley S.; Giacometti F.; Bonfante E.; Serraino A. 2014-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista Risk terminology 1.pdf
Quantitative risk assessment of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis survival in pasteurized milk in three dairy plants in Italy. Food Control. In press Serraino A.; Bonilauri P.; Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Marchetti G.; Bonfante E.; Albon...etti S. ; Giacometti. F. 2014-01-01 FOOD CONTROL - 1.01 Articolo in rivista -
A screening sampling plan to detect Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis-positive dairy herds Serraino A.; Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Marchetti G.; Bonilauri P.; Bonfante E.; Giaco...metti F. 2014-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Temporal variation of faecal shedding of Escherichia coli O157:H7 in a dairy herd producing raw milk for direct human consumption. Merialdi G.; Bardasi L.; Stancampiano L.; Taddei R.; Delogu M.; Di Francesco A.; Guarniero I.; Gr...illi E.; Fustini M.; Bonfante E.; Giacometti F.; Serraino A. 2014-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista IJFS feci coli.pdf
Microbiological characteristics of beef sausages [Caratteristiche microbiologiche di salumi prodotti con carne bovina] Bonfante E.; Giacometti F.; Merialdi G.; Bardasi L.; Albonetti S.; Serraino A. 2014-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -
Screening for Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis in Southern Italian dairy herds by bulk milk elisa and in line milk filters PCR Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Bonilauri P.; Bonfante E.; Giacometti F.; Serraino A. 2014-01-01 - Litografia La Ducale S.p.A. 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effects of breed and a different lipid supplement on beef quality in heifers: performances, meat quality and fatty acid composition of Longissimus dorsi muscle Attilio Luigi Mordenti; Elena Bonfante; Massimo Dall’Olio; Mattia Fustini; Luca Sardi; Andrea For...migoni 2015-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE PagePress 4.01 Contributo in Atti di convegno Mordentietal2015.pdf
Health, milk yield and quality for Parmigiano Reggiano cheese evaluated in cows fed OmniGen-AF® from dry-off to 150 days in milk. Mammi, L.M.E.; Fustini, M.; Bonfante, E.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Formigoni, A. 2015-01-01 - - 4.03 Poster -
Complete diet in pellet for ruminants nutrition Bonfante, E.; Fustini, M.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Negri, N.; Formigoni, A. 2015-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE Page Press Pubblications 4.01 Contributo in Atti di convegno abstract ASPA2015 Elena.docx
Effects of a completely pelleted diet on growing performance of Holstein heifers. Bonfante, E.; Palmonari, A.; Mammi, L.; Canestrari, G.; Fustini, M.; Formigoni, A. 2016-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista EB art.Pellet Ufficiale.pdf
Using single or multiple liquor-donor cows for in vitro digestibility of amylase- and sodium sulfite-treated neutral detergent fiber with ash correction A. Palmonari; G. Canestrari; M. Fustini; E. Bonfante; Mammi L.; A. Formigoni 2016-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità. Atti del Convegno conclusivo del Progetto “Biodiversità, Territorio e Nutrizione: la sostenibilità dell’agro-alimentare italiano_ TERRAVITA” Formigoni, A.; Serraino, A.; Grilli, E.; Giacometti, F.; Fustini, M.; Mammi, M.; Bonfante, E.; Ca...nestrari, G.; Palmonari, A. . 2017-01-01 - CREA 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrar...i G., Palmonari A. 2017-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Technical note: In vitro digestibility of amylase-treated, ash-corrected neutral detergent fiber, with addition of sodium sulfite, at 240 hours with or without rumen fluid reinoculation Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Fustini, M.; Mammi, L.; Formigoni, A. 2017-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Nuove strategie nella gestione dello stress da caldo in stalla A. Formigoni; D. Cavallini; E. Bonfante; L. Mammi; M. Fustini 2017-01-01 L'INFORMATORE AGRARIO - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of undigested neutral detergent fiber content of alfalfa hay on lactating dairy cows: Feeding behavior, fiber digestibility, and lactation performance Fustini, M.; Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Mammi, L.; Pacchioli, M.T.; Sniffen, G.C....J.; Grant, R.J.; Cotanch, K.W.; Formigoni, A. 2017-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrar...i G., Palmonari A. 2018-01-01 - CREA e MIPAAF 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Effects of breed and different lipid dietary supplements on beef quality Attilio Luigi Mordenti, Nico Brogna, Giorgia Canestrari, Elena Bonfante, Stefano Eusebi, Ludovica... Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni 2019-01-01 ANIMAL SCIENCE JOURNAL - 1.01 Articolo in rivista -
Mostrati risultati da 1 a 19 di 19
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile