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Attività antiossidante della 1,2-dioleilfosfatidilcolina (DOPC) in emulsioni olio-in-acqua, in funzione della concentrazione e del pH
2010 V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. Decker
Antioxidant role of DOPC in stripped soybean oil-in-water emulsion as related to pH and DOPC concentration
2010 V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. A. Decker
Effetto dell’arricchimento in α-acido linolenico ed acido linoleico coniugato sulla stabilità ossidativa di prodotti lattiero-caseari di diversa specie
2010 A. Funaro; L. Cercaci; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker
Correlation between thermal properties and chemical composition of Italian virgin olive oils
2010 E. Chiavaro; M. T. Rodriguez-Estrada; A. Bendini; L. Cerretani
Microwave heating of different vegetable oils: relation between chemical and thermal parameters
2010 E. Chiavaro; M. T. Rodriguez-Estrada; E. Vittadini; N. Pellegrini
Chemical characterization of municipal wastewater sludges produced by two-phase anaerobic digestion for biogas production
2010 O. Francioso; M. T. Rodriguez-Estrada; D. Montecchio; C. Salomoni; A. Caputo; D. Palenzona
Cholesterol photosensitised oxidation of horse meat slices stored under different packaging films
2010 E. Boselli; M. T. Rodriguez-Estrada; F. Ferioli; M. F. Caboni; G. Lercker
Riduzione delle emissioni di CO2 nella digestione anaerobica bifasica dei fanghi di depurazione da acque reflue urbane
2010 Bonoli M.; Salomoni C. ; Caputo A. ; Francioso O. ; Rodriguez-Estrada M.T. ; Palenzona D.
CHEMICAL AND STRUCTURAL CHARACTERIZATION OF ORGANIC MATTER FROM URBAN WASTEWATERS IN A PILOT PLANT FOR METHANE PRODUCTION
2010 O. Francioso; Rodriguez-Estrada M.T; Savioli S.; Montecchio D.; Palenzona D.
Current and new insights on phytosterol oxides in plant sterol-enriched food
2011 G. García-Llatas; M. T. Rodriguez-Estrada
A CHEMICAL AND STRUCTURAL STUDY OF SEWAGE SLUDGES FROM A TWO PHASE ANAEROBIC DIGESTION PLANT
2011 Francioso O.; Rodriguez-Estrada M.T.; Savioli S.; Pisi A.; Salomoni C.; Caputo A.; Bonoli M.; Palenzona D.
Inhibitory effect of liposomal solution of grape seed extract on the formation of heterocyclic amines
2011 D. Natale; M. Gibis; M. T. Rodriguez-Estrada; J. Weiss
Efficiente produzione di biogas dalla co-digestione anaerobica di FORSU e fanghi tramite separazione e specializzazione delle fasi
2011 Bonoli M.; Salomoni C.; Caputo A.; Francioso O.; Rodriguez-Estrada M.T.; Palenzona D.
Unusual oxidative pattern in thermo-oxidation of dry films of cholesterol [Patrón oxidativo inusual en la termo-oxidación de películas secas de colesterol]
2011 l. G. Medina-Meza; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; I. Soto-Rodriguez; H. S. García Galindo
Migration of photoinitiators from printed food-packaging materials into foods
2011 G. Falcone; G. Bonaga; M.T. Rodriguez-Estrada; D. Garbini; M. Barbanera
Phthalate content determination in seasoned Italian cheeses by LC(ESI)-MS/MS
2011 D. Garbini ; M. Barbanera; G. Bonaga; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Falcone
Effects of the rearing systems on the oxidative stability of chicken meat
2011 A. Funaro; V. Cardenia; M. Petracci; C. Cavani; M.T. Rodriguez-Estrada
Co-fermentation of sewage sludge and CO2 boosted by alcohol-containing bioliquids: enhancing biomethane production in a two-phase anaerobic digestion process.
2011 Salomoni C.; Caputo A.; Bonoli M.; Francioso O.; Rodriguez-Estrada M.T.; Palenzona D.
Chemical performance of vegetable oils in repeated deep frying process
2011 D. Natale; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker
Volatile compounds produced by Erwinia amylovora and their potential exploitation for bacterial identification
2011 F. Spinelli ; G. Costa; E. Rondelli; J. L. Vanneste; E. M. T. Rodriguez; S. Busi; S. Savioli; S. M. Cristescu
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Attività antiossidante della 1,2-dioleilfosfatidilcolina (DOPC) in emulsioni olio-in-acqua, in funzione della concentrazione e del pH | V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. Decker | 2010-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Antioxidant role of DOPC in stripped soybean oil-in-water emulsion as related to pH and DOPC concentration | V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. A. Decker | 2010-01-01 | - | Euro Fed Lipid | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effetto dell’arricchimento in α-acido linolenico ed acido linoleico coniugato sulla stabilità ossidativa di prodotti lattiero-caseari di diversa specie | A. Funaro; L. Cercaci; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker | 2010-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Correlation between thermal properties and chemical composition of Italian virgin olive oils | E. Chiavaro; M. T. Rodriguez-Estrada; A. Bendini; L. Cerretani | 2010-01-01 | EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Microwave heating of different vegetable oils: relation between chemical and thermal parameters | E. Chiavaro; M. T. Rodriguez-Estrada; E. Vittadini; N. Pellegrini | 2010-01-01 | LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Chemical characterization of municipal wastewater sludges produced by two-phase anaerobic digestion for biogas production | O. Francioso; M. T. Rodriguez-Estrada; D. Montecchio; C. Salomoni; A. Caputo; D. Palenzona | 2010-01-01 | JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Cholesterol photosensitised oxidation of horse meat slices stored under different packaging films | E. Boselli; M. T. Rodriguez-Estrada; F. Ferioli; M. F. Caboni; G. Lercker | 2010-01-01 | MEAT SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Riduzione delle emissioni di CO2 nella digestione anaerobica bifasica dei fanghi di depurazione da acque reflue urbane | Bonoli M.; Salomoni C. ; Caputo A. ; Francioso O. ; Rodriguez-Estrada M.T. ; Palenzona D. | 2010-01-01 | - | Maggioli editore | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
CHEMICAL AND STRUCTURAL CHARACTERIZATION OF ORGANIC MATTER FROM URBAN WASTEWATERS IN A PILOT PLANT FOR METHANE PRODUCTION | O. Francioso; Rodriguez-Estrada M.T; Savioli S.; Montecchio D.; Palenzona D. | 2010-01-01 | - | F.Vardar Sukan, M. Raviv, N. Azbar | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Current and new insights on phytosterol oxides in plant sterol-enriched food | G. García-Llatas; M. T. Rodriguez-Estrada | 2011-01-01 | CHEMISTRY AND PHYSICS OF LIPIDS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
A CHEMICAL AND STRUCTURAL STUDY OF SEWAGE SLUDGES FROM A TWO PHASE ANAEROBIC DIGESTION PLANT | Francioso O.; Rodriguez-Estrada M.T.; Savioli S.; Pisi A.; Salomoni C.; Caputo A.; Bonoli M.; Pal...enzona D. | 2011-01-01 | - | SATINDER KAOR BRAR | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Inhibitory effect of liposomal solution of grape seed extract on the formation of heterocyclic amines | D. Natale; M. Gibis; M. T. Rodriguez-Estrada; J. Weiss | 2011-01-01 | - | University of Guelph | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Efficiente produzione di biogas dalla co-digestione anaerobica di FORSU e fanghi tramite separazione e specializzazione delle fasi | Bonoli M.; Salomoni C.; Caputo A.; Francioso O.; Rodriguez-Estrada M.T.; Palenzona D. | 2011-01-01 | - | Maggioli Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Unusual oxidative pattern in thermo-oxidation of dry films of cholesterol [Patrón oxidativo inusual en la termo-oxidación de películas secas de colesterol] | l. G. Medina-Meza; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; I. Soto-Rodriguez; H. S. García Galindo | 2011-01-01 | REVISTA MEXICANA DE INGENIERIA QUIMICA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Migration of photoinitiators from printed food-packaging materials into foods | G. Falcone; G. Bonaga; M.T. Rodriguez-Estrada; D. Garbini; M. Barbanera | 2011-01-01 | - | Illycaffè SpA-Aromalab | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Phthalate content determination in seasoned Italian cheeses by LC(ESI)-MS/MS | D. Garbini ; M. Barbanera; G. Bonaga; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Falcone | 2011-01-01 | - | Institute of Chemical Technology | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effects of the rearing systems on the oxidative stability of chicken meat | A. Funaro; V. Cardenia; M. Petracci; C. Cavani; M.T. Rodriguez-Estrada | 2011-01-01 | - | Euro Fed Lipid | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Co-fermentation of sewage sludge and CO2 boosted by alcohol-containing bioliquids: enhancing biomethane production in a two-phase anaerobic digestion process. | Salomoni C.; Caputo A.; Bonoli M.; Francioso O.; Rodriguez-Estrada M.T.; Palenzona D. | 2011-01-01 | - | ETA - Renewable Energies | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Chemical performance of vegetable oils in repeated deep frying process | D. Natale; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker | 2011-01-01 | - | Euro Fed Lipid | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Volatile compounds produced by Erwinia amylovora and their potential exploitation for bacterial identification | F. Spinelli ; G. Costa; E. Rondelli; J. L. Vanneste; E. M. T. Rodriguez; S. Busi; S. Savioli; S. ...M. Cristescu | 2011-01-01 | ACTA HORTICULTURAE | ISHS | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
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