Between innovation, sustainability and convenience, which affect mostly the choices for seafood? A survey with participants from Croatia / Vilma Xhakollari, Marija Cerjak, Damir Kovačić, Luca Mulazzani, Luca Camanzi. - ELETTRONICO. - (2022), pp. 1-4. (Intervento presentato al convegno 183rd EAAE seminar Experimental and Behavioural Economics Research in Agri-Food and the Environment tenutosi a Zagreb, Croatia nel 8-9/09/2022).

Between innovation, sustainability and convenience, which affect mostly the choices for seafood? A survey with participants from Croatia

Vilma Xhakollari
Primo
;
Luca Mulazzani
Penultimo
;
Luca Camanzi
Ultimo
2022

2022
1183rd EAAE seminar Experimental and Behavioural Economics Research in Agri-Food and the Environment
1
4
Between innovation, sustainability and convenience, which affect mostly the choices for seafood? A survey with participants from Croatia / Vilma Xhakollari, Marija Cerjak, Damir Kovačić, Luca Mulazzani, Luca Camanzi. - ELETTRONICO. - (2022), pp. 1-4. (Intervento presentato al convegno 183rd EAAE seminar Experimental and Behavioural Economics Research in Agri-Food and the Environment tenutosi a Zagreb, Croatia nel 8-9/09/2022).
Vilma Xhakollari, Marija Cerjak, Damir Kovačić, Luca Mulazzani, Luca Camanzi
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/910625
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact