Application of HPLC-DAD for phenolic evaluation of red wines during maceration / Durakova S., Ivanova V., Ricci A., Parpinello, G.P., Versari, A.. - ELETTRONICO. - (2019), pp. 30-30. (Intervento presentato al convegno 13th Students’ Congress of SCTM tenutosi a Skopje, Repubblica di Macedonia nel 19-21 settembre 2019).

Application of HPLC-DAD for phenolic evaluation of red wines during maceration.

Ricci A.;Parpinello G. P.;Versari A.
2019

2019
13th Students’ Congress of SCTM - Book of Abstract
30
30
Application of HPLC-DAD for phenolic evaluation of red wines during maceration / Durakova S., Ivanova V., Ricci A., Parpinello, G.P., Versari, A.. - ELETTRONICO. - (2019), pp. 30-30. (Intervento presentato al convegno 13th Students’ Congress of SCTM tenutosi a Skopje, Repubblica di Macedonia nel 19-21 settembre 2019).
Durakova S., Ivanova V., Ricci A., Parpinello, G.P., Versari, A.
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