Ricci, A., PARPINELLO Giuseppina Paola, ., Versari, A. (2017). Feasibility study on the use of UV-VIS and FT-IR spectroscopies for the classification and quality control of food-grade tannins [10.18143/AISANH_v5i2_14].

Feasibility study on the use of UV-VIS and FT-IR spectroscopies for the classification and quality control of food-grade tannins

RICCI Arianna
Methodology
;
PARPINELLO Giuseppina Paola;VERSARI Andrea
2017

2017
Archives of the International Society of Antioxidants in Nutrition and Health (ISANH)
52
55
Ricci, A., PARPINELLO Giuseppina Paola, ., Versari, A. (2017). Feasibility study on the use of UV-VIS and FT-IR spectroscopies for the classification and quality control of food-grade tannins [10.18143/AISANH_v5i2_14].
Ricci, Arianna; PARPINELLO Giuseppina Paola, ; Versari, Andrea
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/614808
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact