RIU, RAFFAELA
RIU, RAFFAELA
Fate of Listeria monocytogenes during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese
2013 A. Serraino; G. Finazzi; G. Marchetti; P. Daminelli; R. Riu; F. Giacometti; M. N. Losio; R. Rosmini
Quantitative Detection of Shiga Toxin-Producing and Enteropathogenic Escherichia coli Serotypes O157 and O26 in Bulk Raw Milk
2013 Marcello Trevisani; Rocco Mancusi; Raffaela Riu; Andrea Serraino
Behavior of Salmonella Typhimurium during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese
2012 A. Serraino; G. Finazzi; G. Marchetti; P. Daminelli; R. Riu; F. Giacometti; M.N. Losio; R. Rosmini.
Field handling conditions of raw milk sold in vending machines: experimental evaluation of the behaviour of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Campylobacter jejuni
2012 Giacometti F.; Serraino A.; Finazzi G.; Daminelli P.; Losio M.N.; Tamba M.; Garigliani A.; Mattioli R.; Riu R.; Zanoni R.G.
MYCOBACTERIUM AVIUM SUSP. PARATUBERCULOSIS NELLA FILIERA LATTIERO CASEARIA
2012 Marchetti G.; Coccollone A.; Giacometti F.; Riu R.; Serraino A.
Sale of Raw Milk in Northern Italy: Food Safety Implications and Comparison of Different Analytical Methodologies for Detection of Foodborne Pathogens
2012 Giacometti F.; Serraino A.; Finazzi G.; Daminelli P.; Losio M.N.; Arrigoni N.; Piva S.; Florio D.; Riu R.; Zanoni R.G.
Visual evaluation of cattle cleanliness as a tool to reduce carcass microbial contamination: A comparison in two slaughterhouses [La valutazione visiva dello stato di pulizia dei bovini come strumento per ridurre la contaminazione delle carcasse: Confronto in due macelli]
2012 A. Serraino; R. Riu; F. Giacometti; G. Marchetti; R. Rosmini; L. Bardasi; G. Galletti; G. Merialdi; G. Liuzzo
Control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in water buffalo mozzarella cheese
2011 Serraino A.; Pizzamiglio V.; Marchetti G.; Finazzi G.; Daminelli P.; Bardasi L.; Losio M.N.; Giacometti F.; Riu R.; Liuzzo G.; Merialdi G
Presence of Arcobacter spp. in in-line milk filters: an emerging and significant microbiological hazard in food
2011 Giacometti F.; Serraino A.; Florio D.; Piva S.; Riu R.; Zanoni R.G.
Contaminzione da microrganismi indicatori e patogeni presenti sulla cute di bovini presentati al macello e nelle carcasse da essi derivate
2010 Liuzzo G.; Riu R.; Merialidi G.; Bardasi L.; Galletti G.; Carra E.; Rosmini R.; Giacometti V.; Pizzamiglio V.; Serraino A
Correlazione tra carica microbica della cute di bovini presentati al macello e caratteristiche microbiologiche delle carcasse da essi derivate
2009 Riu R. ; Liuzzo G. ; Merialdi G. ; Bardasi L. ; Galletti G. ; Coccollone A .; Giacometti F. ; Serraino A. ; Rosmini R.
Relation between level of contamination on hide of animals presented for slaughter and contamination on the resultant carcasses
2009 Riu R. ; Liuzzo G. ; Merialdi G. ; Bardasi L. ; Galletti G. ; Coccollone A .; Giacometti F. ; Serraino A. ; Rosmini R.
Rischi e opportunità connessi con la commercializzazione del latte crudo
2009 Serraino A.; Coccollone A.; Riu R.; Giacometti F.; Prosperi S.
BACTERICIDAL ACTIVITY OF ELECTROLYZED OXIDIZING WATER ON MEAT AND POULTRY
2008 Serraino A.; Giacometti F.; Lugoboni B.; Matera R.; Gazzotti T.; Riu R.; Coccollone A.; Rosmini R.
Valutazione dell'attività battericida dell'EOW su matrici alimentari carnee
2008 Serraino A.; Giacometti F.; Lugoboni B.; Matera R.; Gazzotti T.; Riu R.; Coccollone A.; Rosmini R.
Condizionalità e consulenza aziendale nell’allevamento bovino, suino e ovicaprino: opportunità per il medico veterinario
2007 Coccollone A.; Riu R.; Peli A.; De Santis E. P. L.; Liuzzo G.; Greco M.; Giacometti F.; Adinolfi F.; Serraino A.