FAGIOLI, PAOLO
FAGIOLI, PAOLO
DIP. DI MORFOFISIOLOGIA VETERINARIA E PRODUZIONI ANIMALI
Episodio di mortalità in giovanili di alici (Engraulis encrasicolus) sulla costa laziale.
2012 Fagioli P.; Sirri R.; de Aguiar Saldanha Pinheiro A.C.; Volpe E.; Micci C.; Prioli C.; Ciulli S.
Esperienza gestionale di episodi di Encefalo-Retinopatia Virale in branzini (Dicentrarchus Labrax) allevati in vasche a terra.
2012 Fagioli P.; Volpe E.; Ciulli S.
Episodi di mortalità da Betanodavirus in branzini (Dicentrarchus labrax) allevati in vasche a terra in contesto vallivo
2010 P. Fagioli; M. Grodzki; S. Ciulli
Freshness assessment of European hake (Merluccius merluccius), chub mackerel (Scomber japonicus), horse mackerel (Trachurus spp.). A practical guide.
2009 Badiani A.; Adinolfi F.; Bonaldo A.; Fagioli P.; Foschi C.; Testi S.; Gatta P.P.
Sviluppo di rancidità durante lo stoccaggio congelato in filetti di orata (Sparus aurata) allevata in Italia.
2009 Fagioli P.; Badiani A.; Bonaldo A.; Testi S.; Gatta P.P.
Differenti fonti di pesce allevato per la copertura dei fabbisogni nutrizionali umani: il caso dell'orata (Sparus aurata) per la composizione minerale.
2008 Badiani A.; Bonaldo A.; Gatta P.P.; Silvi M.; Testi S.; Fagioli P.
Effect of dietary energy level and ration on growth and feed utilization of gilthead sea bream (Sparus aurata): preliminary findings
2008 A. Bonaldo; R. Fontanillas; W. Koppe; P. Fagioli; L. Mariani; L. Parma; P.P. Gatta
Freshness quality.
2008 Badiani A.; Fagioli P.
Influence of dietary levels of soybean meal on the performance and gut histology of gilthead sea bream (Sparus aurata L.) and European sea bass (Dicentrarchus labrax L.)
2008 A. Bonaldo; A. J. Roem; P. Fagioli; A. Pecchini; I. Cipollini; P. P. Gatta
Guida alla valutazione sensoriale della freschezza di nasello (Merluccius merluccius), lanzardo (Scomber japonicus) e suro (Trachurus spp.).
2007 Badiani A.; Adinolfi F.; Bonaldo A.; Fagioli P.; Foschi C.; Testi S.; Gatta P.P.
The influence of different levels of soybean meal in diets for ongrowing gilthead sea bream (Sparus aurata) and European sea bass (Dicentrarchus labrax)
2007 A. Bonaldo; A.J. Roem; L. Mariani; P. Fagioli; A. Pecchini; L. Parma; P.P. Gatta
Chub and horse mackerel from the Southern Adriatic Sea as sources of n-3 PUFA.
2006 Testi S.; Gatta P.P.; Bonaldo A.; Foschi C.; Fagioli P.; Fusaroli S.; Badiani A.
Sensory profiling of three fish species caught in the Southern Adriatic Sea.
2006 BADIANI A.; TESTI S.; BONALDO A.; FOSCHI C.; FAGIOLI P.; GATTA P.P.
The influence of different soybean meal levels on ongrowing and gut histology of European sea bass (Dicentrarchus labrax).
2006 Fagioli P; Bonaldo A; Parma L; Mariani L; Gatta PP
The influence of different soybean meal levels on ongrowing and gut histology of gilthead sea bream (Sparus aurata).
2006 Bonaldo Alessio; Badiani Anna; Fagioli Paolo; Mariani Lorenzo; Parma Luca; Gatta Pier Paolo
Use of raw fish for feeding farmed red tuna Thunnus thynnus: nutritional and sanitary implications
2006 P. P. Gatta; M.L. Fioravanti; M. Caffara; P. Fagioli; S. Ghidini; A. Gustinelli; M. Silvi; A. Bonaldo