MAZZARACCHIO, PALMIRA
MAZZARACCHIO, PALMIRA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE AZIENDALI
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Interaction between gliadins and anthocyan derivatives
2011 P. Mazzaracchio; S. Tozzi; C. Boga; L. Forlani; P. G. Pifferi; G. Barbiroli
Interazione tra antociani e gliadine: uno studio multi-spettroscopico.
2010 S. Tozzi; G. Barbiroli; C. Boga; L. Forlani; P. Mazzaracchio; P. Pifferi
Quality factors and grades for the classification and standardisation of complex ready pasta meals
2008 M.Kindt;P.Mazzaracchio;G.Barbiroli
Statistical Methods for Defining Homogeneous Merchandising Categories for Foods:The Case of Savoury and Sweet Bakery Products
2008 G.Barbiroli;P.Mazzaracchio;F.Camillo;M.Kindt;I.D'Attoma
Effects of lipids on the quality of commercial frozen ready pasta meals
2006 M. Kindt; G. Lercker; P. Mazzaracchio; G. Barbiroli
Il contributo delle produzioni agro-alimentari biologiche e integrate alla sostenibilità. Un'analisi critica
2004 M. Kindt; P. Mazzaracchio; G. Barbiroli
Interactions between anthocyanins and organic food molecules in model systems
2004 P. Mazzaracchio; P. Pifferi; M. Kindt; A. Munyaneza;Barbiroli G.
La rintracciabilità dei prodotti della filiera foresta-legno
2004 P.Mazzaracchio