LAZZARINI, CELESTE
LAZZARINI, CELESTE
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Dottorandi
Oli aromatizzati abbinati a preparazioni gastronomiche: studio esplorativo sulle preferenze e la disponibilità di soggetti italiani a provare ed acquistare
2024 Tura, Matilde; Roccatello, Rosalba; Lazzarini, Celeste; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; GALLINA TOSCHI, Tullia
Oli d'oliva aromatizzati mediante co-molitura di olive, pepe nero e polpa di frutti d'arancia: caratterizzazione della composizione, proprietà sensoriali ed aspetti di sostenibilità
2022 Celeste Lazzarini; Alessandra Bendini; Enrico Valli; Noureddine Mokhtari; Koutar Elfazazi; Tullia Gallina Toschi; Susan Nchimbi Msolla; Marco Setti
Protocol for a joint auction-eye tracking measurement of consumers preferences for extra virgin oil in Tunisia and Morocco
2022 Carla Barlagne, Tullia Gallina Toschi, Simone Piras, Seidi Suurmets, Jesper Clement, Matilde Tura, Celeste Lazzarini, Noureddine Mokhtari, Abdelaziz Ait Elkassia, Chokri Thabet, Asma Souissi, Alessandra Bendini
Sustainable Drying and Green Deep Eutectic Extraction of Carotenoids from Tomato Pomace
2022 Lazzarini C.; Casadei E.; Valli E.; Tura M.; Ragni L.; Bendini A.; Toschi T.G.
Sustainable drying applied to tomato pomace for preserving its quality during storage
2022 Lazzarini Celeste, Iacono Alessandro, Cellini Beatrice, Vannini Lucia, Gallina Toschi Tullia, Valli Enrico, Bendini Alessandra
A sustainable approach for the valorisation of a tomato by-product: green techniques for lycopene extraction
2021 Celeste Lazzarini, Enrico Valli, Enrico Casadei, Ilaria Grigoletto, Luigi Ragni, Alessandra Bendini, Tullia Gallina Toschi
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Oli aromatizzati abbinati a preparazioni gastronomiche: studio esplorativo sulle preferenze e la disponibilità di soggetti italiani a provare ed acquistare | Tura, Matilde; Roccatello, Rosalba; Lazzarini, Celeste; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; GALLI...NA TOSCHI, Tullia | 2024-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Oli d'oliva aromatizzati mediante co-molitura di olive, pepe nero e polpa di frutti d'arancia: caratterizzazione della composizione, proprietà sensoriali ed aspetti di sostenibilità | Celeste Lazzarini; Alessandra Bendini; Enrico Valli; Noureddine Mokhtari; Koutar Elfazazi; Tullia... Gallina Toschi; Susan Nchimbi Msolla; Marco Setti | 2022-01-01 | - | - | 4.03 Poster | SISSG CL (80 110 cm)_ CL co-franti.pdf; Lazzarini et al_SISSG 2022 (002) ITA.pdf |
Protocol for a joint auction-eye tracking measurement of consumers preferences for extra virgin oil in Tunisia and Morocco | Carla Barlagne, Tullia Gallina Toschi, Simone Piras, Seidi Suurmets, Jesper Clement, Matilde Tura..., Celeste Lazzarini, Noureddine Mokhtari, Abdelaziz Ait Elkassia, Chokri Thabet, Asma Souissi, Alessandra Bendini | 2022-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Sustainable Drying and Green Deep Eutectic Extraction of Carotenoids from Tomato Pomace | Lazzarini C.; Casadei E.; Valli E.; Tura M.; Ragni L.; Bendini A.; Toschi T.G. | 2022-01-01 | FOODS | - | 1.01 Articolo in rivista | foods-11-00405.pdf |
Sustainable drying applied to tomato pomace for preserving its quality during storage | Lazzarini Celeste, Iacono Alessandro, Cellini Beatrice, Vannini Lucia, Gallina Toschi Tullia, Val...li Enrico, Bendini Alessandra | 2022-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
A sustainable approach for the valorisation of a tomato by-product: green techniques for lycopene extraction | Celeste Lazzarini, Enrico Valli, Enrico Casadei, Ilaria Grigoletto, Luigi Ragni, Alessandra Bendi...ni, Tullia Gallina Toschi | 2021-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |