LAZZARINI, CELESTE

LAZZARINI, CELESTE  

DISTAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Dottorandi  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Characterization of New Flavored Oils Obtained Through the Co-Milling of Olives and Vegetable Food Products Lazzarini, C.; Tura, M.; Mandrioli, M.; Setti, M.; Mokhtari, N.; Ait Elkassia, A.; Barbieri, S.; ...Valli, E.; Bendini, A.; Gallina Toschi, T. 2025-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista foods-14-00687.pdf
Flavoured oils virtually paired with culinary preparations: Exploratory survey on preferences and willingness to try and buy Roccatello, Rosalba; Tura, Matilde; Valli, Enrico; Lazzarini, Celeste; GALLINA TOSCHI, Tullia; Be...ndini, Alessandra 2025-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista 1007932 Postprint.pdf
Oli aromatizzati abbinati a preparazioni gastronomiche: studio esplorativo sulle preferenze e la disponibilità di soggetti italiani a provare ed acquistare Tura, Matilde; Roccatello, Rosalba; Lazzarini, Celeste; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; GALLI...NA TOSCHI, Tullia 2024-01-01 - Società Italiana di Scienze Sensoriali 4.02 Riassunto (Abstract) BoA_SISS_Tura_2024.pdf
Oli d'oliva aromatizzati mediante co-molitura di olive, pepe nero e polpa di frutti d'arancia: caratterizzazione della composizione, proprietà sensoriali ed aspetti di sostenibilità Celeste Lazzarini; Alessandra Bendini; Enrico Valli; Noureddine Mokhtari; Koutar Elfazazi; Tullia... Gallina Toschi; Susan Nchimbi Msolla; Marco Setti 2022-01-01 - - 4.03 Poster SISSG CL (80 110 cm)_ CL co-franti.pdfLazzarini et al_SISSG 2022 (002) ITA.pdf
Protocol for a joint auction-eye tracking measurement of consumers preferences for extra virgin oil in Tunisia and Morocco Carla Barlagne, Tullia Gallina Toschi, Simone Piras, Seidi Suurmets, Jesper Clement, Matilde Tura..., Celeste Lazzarini, Noureddine Mokhtari, Abdelaziz Ait Elkassia, Chokri Thabet, Asma Souissi, Alessandra Bendini 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
Sustainable Drying and Green Deep Eutectic Extraction of Carotenoids from Tomato Pomace Lazzarini C.; Casadei E.; Valli E.; Tura M.; Ragni L.; Bendini A.; Toschi T.G. 2022-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista foods-11-00405.pdf
Sustainable drying applied to tomato pomace for preserving its quality during storage Lazzarini Celeste, Iacono Alessandro, Cellini Beatrice, Vannini Lucia, Gallina Toschi Tullia, Val...li Enrico, Bendini Alessandra 2022-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
A sustainable approach for the valorisation of a tomato by-product: green techniques for lycopene extraction Celeste Lazzarini, Enrico Valli, Enrico Casadei, Ilaria Grigoletto, Luigi Ragni, Alessandra Bendi...ni, Tullia Gallina Toschi 2021-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -