COMANDINI, PATRIZIA
COMANDINI, PATRIZIA
DIP. DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI
Effect of Thermal Processing on Potato Sensory Profile and off-Odours Detection during Storage
2018 Comandini, Patrizia; Blanda, Giampaolo; Caballero, Mayra Cristina Soto; Roque, María Janeth Rodríguez; Leal, Ramona Peréz; Mujica-Paz, Hugo; Fragoso, Aurora Valdez; Toschi, Tullia Gallina
Phenolic profiles of olive mill wastewaters treated by membrane filtration systems
2015 Comandini, Patrizia; Lerma-García, María Jesús; Massanova, Pietro; Simó-Alfonso, Ernesto Francisco; Gallina Toschi, Tullia
Effects of power ultrasound on immersion freezing parameters of potatoes
2013 P. Comandini;G. Blanda;M.C. Soto-Caballero;V. Sala;U. Tylewicz;H. Mujica-Paz;A. Valdez Fragoso;T. Gallina Toschi
Sweet chestnut (Castanea Sativa Mill.) bark extract: cardiovascular activity and myocyte protection against oxidative damage
2013 A. Chiarini; M. Micucci; M. Malaguti; R. Budriesi; P. Ioan; M. Lenzi; C. Fimognari; T. Gallina Toschi; P. Comandini; S. Hrelia
Recupero fenoli, presto normale prassi industriale?
2012 G. Di Lecce; P. Comandini; T. Gallina Toschi
"Questione di Chimica" Bologna e Genova (Festival della Scienza) Attività: Maionese shakerata, maionese tagadà, maionese cosa sa?
2011 T. Gallina Toschi; L. Ragni; G. Bonaga; P. Comandini; A. Berardinelli; V. Cardenia; C. Cevoli; S. Amadori
Characterization of potato flavours: An overview of volatile profiles and analytical procedures
2011 P. Comandini; L. Cerretani; G. Blanda; A. Bendini; T. Gallina Toschi
Gramola a ultrasuoni. Uno studio da approfondire
2010 L. Cerretani; P. Comandini; T. Gallina Toschi
Impregnation Techniques for Aroma Enrichment of Apple Sticks: A Preliminary Study
2010 P. Comandini; G. Blanda; H. Mujica Paz; A. Valdez Fragoso; T. Gallina Toschi
Investigation of off-odour and off-flavour development in boiled potatoes
2010 G. Blanda; L. Cerretani; P. Comandini; T. Gallina Toschi; G. Lercker
L’impregnazione sotto vuoto come tecnica di funzionalizzazione della frutta: studio sulle mele cotogne.
2010 P. Comandini; M.C. Soto Caballero; H. Mujica-Paz; A. Valdez Fragoso; G. Blanda; T. Gallina Toschi
Sensory profile of Mexican potatoes varieties: a study on off-flavours development after boiling
2010 P. Comandini; G. Blanda; M.C. Soto Caballero; H. Mujica-Paz; A. Valdez-Fragoso; T. Gallina Toschi
Accelerated oxidation: Comparative study of a new reactor with oxidation stability instrument
2009 Comandini P.;Verardo V.; Maiocchi P.; Caboni M. F.
Determinazione dell'acido trans-10-idrossi-2-decenoico in campioni italiani e stranieri di gelatina reale:elettroforesi capillare e HPLC a confronto.
2009 Ferioli F.; Comandini P.; Marcazzan G.L.; Caboni M.F.
Impregnation Techniques for Aroma Enrichment of Apples: a Preliminary Study
2009 P. Comandini; G. Blanda; H. MúJica Paz; A Valdez Fragoso; T. Gallina Toschi
Surgelazione degli alimenti tramite sonocristallizzazione: principi e potenzialità
2009 Comandini P.; Blanda G.; Soto Caballero M. C.; Gallina Toschi T.
Preliminary validation of a new instrument for studying food oxidative stability
2008 L. Mora; S. Limbo; P. Maiocchi; M.F. Caboni; V. Verardo; P. Comandini
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Effect of Thermal Processing on Potato Sensory Profile and off-Odours Detection during Storage | Comandini, Patrizia; Blanda, Giampaolo; Caballero, Mayra Cristina Soto; Roque, María Janeth Rodrí...guez; Leal, Ramona Peréz; Mujica-Paz, Hugo; Fragoso, Aurora Valdez; Toschi, Tullia Gallina | 2018-01-01 | AMERICAN JOURNAL OF POTATO RESEARCH | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Phenolic profiles of olive mill wastewaters treated by membrane filtration systems | Comandini, Patrizia; Lerma-García, María Jesús; Massanova, Pietro; Simó-Alfonso, Ernesto Francisc...o; Gallina Toschi, Tullia | 2015-01-01 | JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effects of power ultrasound on immersion freezing parameters of potatoes | P. Comandini;G. Blanda;M.C. Soto-Caballero;V. Sala;U. Tylewicz;H. Mujica-Paz;A. Valdez Fragoso;T.... Gallina Toschi | 2013-01-01 | INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Sweet chestnut (Castanea Sativa Mill.) bark extract: cardiovascular activity and myocyte protection against oxidative damage | A. Chiarini; M. Micucci; M. Malaguti; R. Budriesi; P. Ioan; M. Lenzi; C. Fimognari; T. Gallina To...schi; P. Comandini; S. Hrelia | 2013-01-01 | OXIDATIVE MEDICINE AND CELLULAR LONGEVITY | - | 1.01 Articolo in rivista | Oxidative Medicine and Cellular Longevity 2013.pdf; 471790.pdf |
Recupero fenoli, presto normale prassi industriale? | G. Di Lecce; P. Comandini; T. Gallina Toschi | 2012-01-01 | OLIVO & OLIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
"Questione di Chimica" Bologna e Genova (Festival della Scienza) Attività: Maionese shakerata, maionese tagadà, maionese cosa sa? | T. Gallina Toschi; L. Ragni; G. Bonaga; P. Comandini; A. Berardinelli; V. Cardenia; C. Cevoli; S.... Amadori | 2011-01-01 | - | - | 7.12 Attività espositiva:Mostra o Esposizione | - |
Characterization of potato flavours: An overview of volatile profiles and analytical procedures | P. Comandini; L. Cerretani; G. Blanda; A. Bendini; T. Gallina Toschi | 2011-01-01 | FOOD | - | 1.01 Articolo in rivista | FOOD_5(SI1)1-14o[1].pdf |
Gramola a ultrasuoni. Uno studio da approfondire | L. Cerretani; P. Comandini; T. Gallina Toschi | 2010-01-01 | OLIVO & OLIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Impregnation Techniques for Aroma Enrichment of Apple Sticks: A Preliminary Study | P. Comandini; G. Blanda; H. Mujica Paz; A. Valdez Fragoso; T. Gallina Toschi | 2010-01-01 | FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Investigation of off-odour and off-flavour development in boiled potatoes | G. Blanda; L. Cerretani; P. Comandini; T. Gallina Toschi; G. Lercker | 2010-01-01 | FOOD CHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
L’impregnazione sotto vuoto come tecnica di funzionalizzazione della frutta: studio sulle mele cotogne. | P. Comandini; M.C. Soto Caballero; H. Mujica-Paz; A. Valdez Fragoso; G. Blanda; T. Gallina Toschi | 2010-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Sensory profile of Mexican potatoes varieties: a study on off-flavours development after boiling | P. Comandini; G. Blanda; M.C. Soto Caballero; H. Mujica-Paz; A. Valdez-Fragoso; T. Gallina Toschi | 2010-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Accelerated oxidation: Comparative study of a new reactor with oxidation stability instrument | Comandini P.;Verardo V.; Maiocchi P.; Caboni M. F. | 2009-01-01 | EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Determinazione dell'acido trans-10-idrossi-2-decenoico in campioni italiani e stranieri di gelatina reale:elettroforesi capillare e HPLC a confronto. | Ferioli F.; Comandini P.; Marcazzan G.L.; Caboni M.F. | 2009-01-01 | - | Ce.U.B. Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Impregnation Techniques for Aroma Enrichment of Apples: a Preliminary Study | P. Comandini; G. Blanda; H. MúJica Paz; A Valdez Fragoso; T. Gallina Toschi | 2009-01-01 | - | Leibniz-Institut für Agrartechnik | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Surgelazione degli alimenti tramite sonocristallizzazione: principi e potenzialità | Comandini P.; Blanda G.; Soto Caballero M. C.; Gallina Toschi T. | 2009-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Preliminary validation of a new instrument for studying food oxidative stability | L. Mora; S. Limbo; P. Maiocchi; M.F. Caboni; V. Verardo; P. Comandini | 2008-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |