CANESTRARI, GIORGIA
CANESTRARI, GIORGIA
DIMEVET - DIPARTIMENTO DI SCIENZE MEDICHE VETERINARIE
Assegnisti
Assessment of individual dairy cows in vitro rumen methane emissions
2023 Francesca Ghiaccio, Alessia Federiconi, Riccardo Colleluori, Giorgia Canestrari, Alberto Palmonari
Evaluation of fecal sampling time points to estimate apparent nutrient digestibility in lactating Holstein dairy cows
2023 Cavallini, Damiano; Palmonari, Alberto; Mammi, Ludovica Maria Eugenia; Ghiaccio, Francesca; Canestrari, Giorgia; Formigoni, Andrea
Predicting fibre digestibility in Holstein dairy cows fed dry-hay-based rations through machine learning
2023 D. Cavallini, E. Raffrenato, L.M.E. Mammi, A. Palmonari, G. Canestrari, A. Costa , G. Visentin, A. Formigoni
NIRs calibration model for chemical composition and digestibility of total mixed rations for Parmigiano Reggiano ration
2021 Giovanni Buonaiuto, Francesca Ghiaccio, Damiano Cavallini, Alberto Palmonari, Ludovica Mammi, Luca Campidonico, Giorgia Canestrari, Giulio Visentin, Andrea Formigoni
Experimental cases of rumen hypomotility
2020 D. Cavallini, F. Boffo, L. Mammi, G. Canestrari, S. Speroni, G. Buonaiuto, L. Campidonico, F. Ghiaccio, A. Palmonari, E. Valle, A. Formigoni,
Factors influencing fiber digestibility in dairy cows
2020 Cavallini, A. Concolino, L. Mammi, G. Canestrari, S. Speroni, G. Buonaiuto, L. Campidonico, F. Ghiaccio, A. Palmonari, E. Valle, A. Formigoni,
Automatically monitoring of dietary effects on rumination and activity of finishing heifers
2019 E. Giaretta, A. Mordenti, G. Canestrari, A. Palmonari, A. Formigoni
Effects of breed and different lipid dietary supplements on beef quality
2019 Attilio Luigi Mordenti, Nico Brogna, Giorgia Canestrari, Elena Bonfante, Stefano Eusebi, Ludovica Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni
NIRs calibration models for chemical composition and fatty acid families of raw and freeze-dried beef: A comparison
2019 E. Giaretta, A. Mordenti, A. Palmonari, N. Brogna, G. Canestrari, P. Belloni, D. Cavallini, L. Mammi, R. Cabbri, A. Formigoni
Partial replacement of starch and protein sources in dairy cows rations with sustainable feeds: effects on milk production, rumen health and digestibility of fiber.
2019 Mammi L.M.E., Cavallini D., Palmonari A. , Giaretta E. , Canestrari G. , Massa V., Formigoni A.
Assessment of muscle Longissimus thoracis et lumborum marbling by image analysis and relationships between meat quality parameters
2018 Giaretta, Elisa; Mordenti, Attilio Luigi; Canestrari, Giorgia; Brogna, Nico; Palmonari, Alberto; Formigoni, Andrea
Does the dry cow treatment with monensin controlled release capsule affect Parmigiano Reggiano cheese production?
2018 Mammi, L.M.E.; Grazia, L.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Mordenti, A.; Vecchi, M.; Archilei, F.; Formigoni, A.
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità
2018 Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrari G., Palmonari A.
I formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità.
2018 Formigoni A., Serraino A., Giacometti F., Grilli E., Mammi L., Cavallini D., Canestrari G., Palmonari A.
Immunomodulant feed supplement to support dairy cows health and milk quality evaluated in Parmigiano Reggiano cheese production
2018 Mammi, L.M.E.*; Palmonari, A.; Fustini, M.; Cavallini, D.; Canestrari, G.; Chapman, J.D.; McLean, D.J.; Formigoni, A.
Technical note: Near infrared reflectance spectroscopy to predict fecal indigestible neutral detergent fiber for dairy cows
2018 Brogna, N.*; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Mammi, L.; Dal Prà, A.; Formigoni, A.
Effect of undigested neutral detergent fiber content of alfalfa hay on lactating dairy cows: Feeding behavior, fiber digestibility, and lactation performance
2017 Fustini, M.; Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Mammi, L.; Pacchioli, M.T.; Sniffen, G.C.J.; Grant, R.J.; Cotanch, K.W.; Formigoni, A.
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità
2017 Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrari G., Palmonari A.
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità. Atti del Convegno conclusivo del Progetto “Biodiversità, Territorio e Nutrizione: la sostenibilità dell’agro-alimentare italiano_ TERRAVITA”
2017 Formigoni, A.; Serraino, A.; Grilli, E.; Giacometti, F.; Fustini, M.; Mammi, M.; Bonfante, E.; Canestrari, G.; Palmonari, A. .
Technical note: In vitro digestibility of amylase-treated, ash-corrected neutral detergent fiber, with addition of sodium sulfite, at 240 hours with or without rumen fluid reinoculation
2017 Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Fustini, M.; Mammi, L.; Formigoni, A.