BLANDA, GIAMPAOLO
BLANDA, GIAMPAOLO
DIP. DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI
Effect of Thermal Processing on Potato Sensory Profile and off-Odours Detection during Storage
2018 Comandini, Patrizia; Blanda, Giampaolo; Caballero, Mayra Cristina Soto; Roque, María Janeth Rodríguez; Leal, Ramona Peréz; Mujica-Paz, Hugo; Fragoso, Aurora Valdez; Toschi, Tullia Gallina
Effects of power ultrasound on immersion freezing parameters of potatoes
2013 P. Comandini;G. Blanda;M.C. Soto-Caballero;V. Sala;U. Tylewicz;H. Mujica-Paz;A. Valdez Fragoso;T. Gallina Toschi
Characterization of potato flavours: An overview of volatile profiles and analytical procedures
2011 P. Comandini; L. Cerretani; G. Blanda; A. Bendini; T. Gallina Toschi
Impregnation Techniques for Aroma Enrichment of Apple Sticks: A Preliminary Study
2010 P. Comandini; G. Blanda; H. Mujica Paz; A. Valdez Fragoso; T. Gallina Toschi
Investigation of off-odour and off-flavour development in boiled potatoes
2010 G. Blanda; L. Cerretani; P. Comandini; T. Gallina Toschi; G. Lercker
L’impregnazione sotto vuoto come tecnica di funzionalizzazione della frutta: studio sulle mele cotogne.
2010 P. Comandini; M.C. Soto Caballero; H. Mujica-Paz; A. Valdez Fragoso; G. Blanda; T. Gallina Toschi
Mass transfer and phenolic profile of strawberries upon refrigerated osmodehydration. Transferencia de masa y perfil fenólico de las fresas cuando son osmo-deshidratadas por refrigeración
2010 G. Blanda; L. Cerretani; A. Cardinali; E. Boselli; A. Bendini
Impregnation Techniques for Aroma Enrichment of Apples: a Preliminary Study
2009 P. Comandini; G. Blanda; H. MúJica Paz; A Valdez Fragoso; T. Gallina Toschi
Osmotic dehydrofreezing of strawberries: polyphenolic content, volatile profile and consumer acceptance
2009 G. Blanda; L. Cerretani; A. Cardinali; S. Barbieri; A. Bendini; G. Lercker
Surgelazione degli alimenti tramite sonocristallizzazione: principi e potenzialità
2009 Comandini P.; Blanda G.; Soto Caballero M. C.; Gallina Toschi T.
CZE separation of strawberry anthocyanins with acidic buffer and comparison with HPLC
2008 P. Comandini; G. Blanda; A. Cardinali; L. Cerretani; A. Bendini; M.F. Caboni
Effect of frozen storage on the phenolic content of vacuum impregnated Granny Smith and Stark Delicious apple cvv.
2008 G. Blanda; L. Cerretani; A. Cardinali; A. Bendini; G. Lercker
Effect of vacuum impregnation on the phenolic content of Granny Smith and Stark Delicious frozen apple cvv
2008 Blanda G.; Cerretani L.; Bendini A.; Cardinali A.; Scarpellini A.; Lercker G.
Imbottigliatrici, migliori sottovuoto a livello costante
2008 G. Blanda; L. Cerretani
Phenolic content and antioxidant capacity versus consumer acceptance of soaked and vacuum impregnated frozen nectarines
2008 G. Blanda; L. Cerretani; A. Bendini; A. Cardinali; G. Lercker
Studio delle variazioni di costituenti fenolici e polifenolici e del potere antiossidante di estratti ottenuti da frutti sottoposti a trattamenti osmotici e surgelazione
2008 G. BLANDA; S. BARBIERI; A. BENDINI; L. CERRETANI; G. LERCKER
Formazione di un Panel per l’analisi sensoriale di mele fresche e trasformate
2007 G. Blanda; A. Scarpellini; L. Cerretani; A. Cardinali; A. Bendini; G. Lercker