CAPUTO, PASQUALE
CAPUTO, PASQUALE
Application of Luminescent ATP Rapid Checks at Ready-to-eat Foods Producing Plant
2011 P.Caputo; E.N.Ferri; S.Girotti; S.Gozzi; P.Saracino. Czech Journal of Food Sciences
Development of a chemiluminescent ELISA and a colloidal gold-based LFIA for TNT detection
2010 S.Girotti; S.Eremin; A.Montoya; M.J.Moreno; P.Caputo; M.D’Elia; L.Ripani; F.S.Romolo; E.Maiolini.
Explosives detection by chemiluminescent methods
2010 S.Girotti; E.Maiolini; E.Ferri; P.Caputo; F.Romolo; M.D’Elia; D.Coppe
Condizioni sanitarie nel settore alimentare: controllo della contaminazione microbica.
2009 P.Caputo;G.Guarnieri; G.Lasi; S.Gozzi; F.Milesi; S.Girotti.
Determinazione di Allergeni in alimenti confezionati in atmosfera controllata
2009 P.Caputo; S.Gozzi; S.Girotti
Development of chemiluminescent methods for explosives detection
2009 E.Maiolini; S.Girotti; E.Ferri; P.Caputo; G.Guarnieri; S.A.Eremin; A.Montoya; M.J.Moreno; M.D’Elia.
Rapid checks on sanitized surfaces ensure microbial-free food processing in industry
2009 P.Caputo; E.Ferri; G.Guarnieri; G.Lasi; S.Gozzi; F.Milesi; S.Girotti.
Development of a chemiluminescent ELISA for TNT detection
2008 S.Girotti; S.Eremin; A.Montoya; M.J.Moreno; E.Maiolini; P.Caputo
Development of a chemiluminescent method for the determination of peroxide-based explosives
2008 P.Caputo; E.Maiolini; E.Ferri; S.Girotti; G.Guarnieri; F.Greci
Sanitary conditions in lecture-halls: microbial contamination and microclimatic parameters
2008 P.Caputo; S.Girotti; L.Bolelli; E.Ferri; R.Badiello; S.Rossi
Strategies of microbiological monitoring in catering: traditional method and new technologies
2008 S.Gozzi; F.Milesi; G.Guarnieri; F.Greci; G.Lasi; P.Caputo; E.Ferri; S.Girotti
Università, come valutare se l’ambiente è sicuro
2008 P. Caputo; L. Bolelli; E. Ferri; R. Badiello; S. Rossi; S. Girotti
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Application of Luminescent ATP Rapid Checks at Ready-to-eat Foods Producing Plant |
P.Caputo; E.N.Ferri; S.Girotti; S.Gozzi; P.Saracino. Czech Journal of Food Sciences |
2011-01-01 | CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Development of a chemiluminescent ELISA and a colloidal gold-based LFIA for TNT detection | S.Girotti; S.Eremin; A.Montoya; M.J.Moreno; P.Caputo; M.D’Elia; L.Ripani; F.S.Romolo; E.Maiolini. | 2010-01-01 | ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Explosives detection by chemiluminescent methods | S.Girotti; E.Maiolini; E.Ferri; P.Caputo; F.Romolo; M.D’Elia; D.Coppe | 2010-01-01 | LUMINESCENCE | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Condizioni sanitarie nel settore alimentare: controllo della contaminazione microbica. | P.Caputo;G.Guarnieri; G.Lasi; S.Gozzi; F.Milesi; S.Girotti. | 2009-01-01 | LAB | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Determinazione di Allergeni in alimenti confezionati in atmosfera controllata | P.Caputo; S.Gozzi; S.Girotti | 2009-01-01 | LAB | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Development of chemiluminescent methods for explosives detection | E.Maiolini; S.Girotti; E.Ferri; P.Caputo; G.Guarnieri; S.A.Eremin; A.Montoya; M.J.Moreno; M.D’Elia. | 2009-01-01 | ANALELE UNIVERSITATII "OVIDIUS" CONSTANTA. SERIA CHIMIE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Rapid checks on sanitized surfaces ensure microbial-free food processing in industry | P.Caputo; E.Ferri; G.Guarnieri; G.Lasi; S.Gozzi; F.Milesi; S.Girotti. | 2009-01-01 | ANALELE UNIVERSITATII "OVIDIUS" CONSTANTA. SERIA CHIMIE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Development of a chemiluminescent ELISA for TNT detection | S.Girotti; S.Eremin; A.Montoya; M.J.Moreno; E.Maiolini; P.Caputo | 2008-01-01 | LUMINESCENCE | - | 1.06 Abstract in rivista | - |
Development of a chemiluminescent method for the determination of peroxide-based explosives | P.Caputo; E.Maiolini; E.Ferri; S.Girotti; G.Guarnieri; F.Greci | 2008-01-01 | LUMINESCENCE | - | 1.04 Replica / breve intervento (e simili) | - |
Sanitary conditions in lecture-halls: microbial contamination and microclimatic parameters | P.Caputo; S.Girotti; L.Bolelli; E.Ferri; R.Badiello; S.Rossi | 2008-01-01 | ANALELE UNIVERSITATII "OVIDIUS" CONSTANTA. SERIA CHIMIE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Strategies of microbiological monitoring in catering: traditional method and new technologies | S.Gozzi; F.Milesi; G.Guarnieri; F.Greci; G.Lasi; P.Caputo; E.Ferri; S.Girotti | 2008-01-01 | LUMINESCENCE | - | 1.06 Abstract in rivista | - |
Università, come valutare se l’ambiente è sicuro | P. Caputo; L. Bolelli; E. Ferri; R. Badiello; S. Rossi; S. Girotti | 2008-01-01 | AMBIENTE & SICUREZZA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |