AMATI, AURELIANO
AMATI, AURELIANO
DIP. DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI
Mostra
records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Determinazione del contenuto in piombo (II) nei vini, mediante stripping cronopotenziometrico
2005 U.Spinabelli; N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi; A.Amati
Influenza dell'affinamento in legno sul profilo sensoriale
2005 A. Amati; G. Arfelli; C. Corzani; A. Fabiani; Y. Righi; E. Sartini
Optimization of the determination of organic acid and sugars in fruit juices by ion-exclusion liquid chromatography
2005 F.Chinnici; U.Spinabelli; C.Riponi; A.Amati
Simultaneous determination of organic acids, sugars, and alcohols in musts and wines by an improved ion-exclusion HPLC method
2002 Fabio Chinnici, Umberto Spinabelli, Aureliano Amati
An improved HPLC method for the analysis of organic acids, carbohydrates, and alcohols in grape musts and wines
2000 Castellari M.; Versari A.; Spinabelli U.; Galassi S.; Amati A.
Composition of grapes from cv. Trebbiano romagnolo affected by Esca
1999 F. Chinnici, A. Antonelli, A. Piva, A. Amati