The influence of Esca desease on some physical-chemical composition of Trebbiano must was investigated. Sugars, malic acid, phenols and ammino acids were found to be variously affected by Esca.

Composition of grapes from cv. Trebbiano romagnolo affected by Esca / F. Chinnici, A. Antonelli, A. Piva, A. Amati. - In: VITIS. - ISSN 0042-7500. - STAMPA. - 38:4(1999), pp. 187-188. [10.5073/vitis.1999.38.187-188]

Composition of grapes from cv. Trebbiano romagnolo affected by Esca

F. Chinnici
Primo
Writing – Original Draft Preparation
;
A. Antonelli
Secondo
Methodology
;
A. Piva
Penultimo
Conceptualization
;
A. Amati
Ultimo
Supervision
1999

Abstract

The influence of Esca desease on some physical-chemical composition of Trebbiano must was investigated. Sugars, malic acid, phenols and ammino acids were found to be variously affected by Esca.
1999
Composition of grapes from cv. Trebbiano romagnolo affected by Esca / F. Chinnici, A. Antonelli, A. Piva, A. Amati. - In: VITIS. - ISSN 0042-7500. - STAMPA. - 38:4(1999), pp. 187-188. [10.5073/vitis.1999.38.187-188]
F. Chinnici, A. Antonelli, A. Piva, A. Amati
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/903695
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 3
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 3
social impact