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Differenti fonti di pesce allevato per la copertura dei fabbisogni nutrizionali umani: il caso dell'orata (Sparus aurata) per la composizione minerale. Badiani A.; Bonaldo A.; Gatta P.P.; Silvi M.; Testi S.; Fagioli P. 2008-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Schede qualitative. Legnani D.; Badiani A.; Testi S. 2008-01-01 - EDICTA Edizioni 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Effect of catching season in the North Adriatic sea on selected fatty acid response to cooking and ensuing true retention values in the edible portion from four species of fatty fish Testi S.; Pirini M.; Ventrella V.; Pagliarani A.; Badiani A. 2008-01-01 - B.M. Poli, G. Parisi 4.02 Riassunto (Abstract) -
Freshness assessment of European hake (Merluccius merluccius), chub mackerel (Scomber japonicus), horse mackerel (Trachurus spp.). A practical guide. Badiani A.; Adinolfi F.; Bonaldo A.; Fagioli P.; Foschi C.; Testi S.; Gatta P.P. 2009-01-01 - Libreria Bonomo Editrice 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro -
Revisiting nutritional assets of blue-backed fish from the North Adriatic sea: a valuable source of minerals besides a wealth of n-3 LC-HUFAs? Testi S.; Silvi M.; Farabegoli R.; Gatta P.P.; Badiani A. 2009-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Macro and micro minerals in the tissues of raw and cooked shellfish from the waters off the coast of Romagna (Italy) Badiani A.; Silvi M.; Farabegoli R.; Rotolo M.; Testi S. 2009-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Sviluppo di rancidità durante lo stoccaggio congelato in filetti di orata (Sparus aurata) allevata in Italia. Fagioli P.; Badiani A.; Bonaldo A.; Testi S.; Gatta P.P. 2009-01-01 RIVISTA DELL'ASSOCIAZIONE ITALIANA DEI VETERINARI IGIENISTI - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Valutazione della freschezza in orate (Sparus aurata) prodotte secondo diverse tecniche d'allevamento P. Fagioli; A. Badiani; A. Bonaldo; S. Testi; P.P. Gatta 2009-01-01 RIVISTA DELL'ASSOCIAZIONE ITALIANA DEI VETERINARI IGIENISTI - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Blue-back fish: Fatty acid profile in selected seasons and retention upon baking M. Pirini; S. Testi; V. Ventrella; A. Pagliarani; A. Badiani 2010-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Multi-elemental analysis by Inductively Coupled Plasma - Atomic Emission Spectroscopy (ICP-AES) of European seabass (Dicentrarchus labrax) from several sources Silvi M.; Guerrieri A.; Remondini D.; Trentini M.; Rotolo M.; Testi S.; Pirini M.; Badiani A. 2011-01-01 - Chalmers University of Technology 4.02 Riassunto (Abstract) -
Fatty acid profiling of European seabass (Dicentrarchus labrax) flesh as a means of authenticating production origin? Pirini M.; Brandolini D.; Remondini D.; Trentini M.; Rotolo M.; Badiani A.; Testi S. 2011-01-01 - Chalmers University of Technology 4.02 Riassunto (Abstract) -
Selenium response to diverse household cooking methods as applied to 15 species of finfish and shellfish caught in the Mediterranean sea Orletti R.; Rocchegiani E.; Guerrieri A.; Silvi M.; Tarsi L.; Testi S.; Badiani A. 2011-01-01 - Chalmers University of Technology 4.02 Riassunto (Abstract) -
Metabolomics as a Powerful Tool for Molecular Quality Assessment of the Fish Sparus aurata G. Picone; S. B. Engelsen ; F. Savorani; S. Testi; A. Badiani; F. Capozzi 2011-01-01 NUTRIENTS - 1.01 Articolo in rivista nutrients-03-00212-v2.pdf
True retention of nutrients upon household cooking of farmed portion-size European sea bass (Dicentrarchus labrax L.) A. Badiani; S. Stipa; F. Bitossi; M. Pirini; A. Bonaldo; P. P. Gatta; M. Rotolo; S. Testi 2013-01-01 LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE - 1.01 Articolo in rivista -
Towards the authentication of European sea bass origin through a combination of biometric measurements and multiple analytical techniques Farabegoli, Federica; Pirini, Maurizio; Rotolo, Magda; Silvi, Marina; Testi, Silvia; Ghidini, Ser...gio; Zanardi, Emanuela; Remondini, Daniel; Bonaldo, Alessio; Parma, Luca; Badiani, Anna 2018-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista Toward the Authentication of European Sea Bass.pdfsupport information.pdf
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