Sfoglia per Autore
Health, milk yield and quality for Parmigiano Reggiano cheese evaluated in cows fed OmniGen-AF® from dry-off to 150 days in milk.
2015 Mammi, L.M.E.; Fustini, M.; Bonfante, E.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Formigoni, A.
Influence of monensin continuous-release intraruminal device on milk and whey starter quality used for Parmigiano Reggiano cheese production.
2015 Mammi, L.M. E.; Fustini, M.; Grazia, L.; Formigoni, A.
Effects of a completely pelleted diet on growing performance of Holstein heifers.
2016 Bonfante, E.; Palmonari, A.; Mammi, L.; Canestrari, G.; Fustini, M.; Formigoni, A.
Using single or multiple liquor-donor cows for in vitro digestibility of amylase- and sodium sulfite-treated neutral detergent fiber with ash correction
2016 A. Palmonari; G. Canestrari; M. Fustini; E. Bonfante; Mammi L.; A. Formigoni
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità. Atti del Convegno conclusivo del Progetto “Biodiversità, Territorio e Nutrizione: la sostenibilità dell’agro-alimentare italiano_ TERRAVITA”
2017 Formigoni, A.; Serraino, A.; Grilli, E.; Giacometti, F.; Fustini, M.; Mammi, M.; Bonfante, E.; Canestrari, G.; Palmonari, A. .
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità
2017 Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrari G., Palmonari A.
Technical note: In vitro digestibility of amylase-treated, ash-corrected neutral detergent fiber, with addition of sodium sulfite, at 240 hours with or without rumen fluid reinoculation
2017 Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Fustini, M.; Mammi, L.; Formigoni, A.
Overstocking dairy cows during the dry period affects dehydroepiandrosterone and cortisol secretion
2017 Fustini, M.; Galeati, G; Gabai, G.; Mammi, L.E.; Bucci, D.; Baratta, M.; Accorsi, P.A.; Formigoni, A.
Nuove strategie nella gestione dello stress da caldo in stalla
2017 A. Formigoni; D. Cavallini; E. Bonfante; L. Mammi; M. Fustini
Effect of undigested neutral detergent fiber content of alfalfa hay on lactating dairy cows: Feeding behavior, fiber digestibility, and lactation performance
2017 Fustini, M.; Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Mammi, L.; Pacchioli, M.T.; Sniffen, G.C.J.; Grant, R.J.; Cotanch, K.W.; Formigoni, A.
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità
2018 Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrari G., Palmonari A.
I formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità.
2018 Formigoni A., Serraino A., Giacometti F., Grilli E., Mammi L., Cavallini D., Canestrari G., Palmonari A.
Effects of ad libitum or restricted access to total mixed ration with supplemental long hay on production, intake, and rumination
2018 Cavallini, D.; Mammi, L.M.E.; Fustini, M.; Palmonari, A.; Heinrichs, A.J.*; Formigoni, A.
Does the dry cow treatment with monensin controlled release capsule affect Parmigiano Reggiano cheese production?
2018 Mammi, L.M.E.; Grazia, L.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Mordenti, A.; Vecchi, M.; Archilei, F.; Formigoni, A.
Technical note: Near infrared reflectance spectroscopy to predict fecal indigestible neutral detergent fiber for dairy cows
2018 Brogna, N.*; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Mammi, L.; Dal Prà, A.; Formigoni, A.
Immunomodulant feed supplement to support dairy cows health and milk quality evaluated in Parmigiano Reggiano cheese production
2018 Mammi, L.M.E.*; Palmonari, A.; Fustini, M.; Cavallini, D.; Canestrari, G.; Chapman, J.D.; McLean, D.J.; Formigoni, A.
Partial replacement of starch and protein sources in dairy cows rations with sustainable feeds: effects on milk production, rumen health and digestibility of fiber.
2019 Mammi L.M.E., Cavallini D., Palmonari A. , Giaretta E. , Canestrari G. , Massa V., Formigoni A.
Effects of a nutritional and handling stress challenge in Parmigiano Reggiano lactating dairy cows
2019 D. Cavallini, L. M. E. Mammi, A. Palmonari, R. Garcia, J. D. Chapman, D. J. McLean.
Fatty acids, health indices and sensory properties of ricotta cheese from sheep fed three different diets
2019 Fusaro Isa, Giammarco M., M., Chincarini M., Vaintrub M.O., Formigoni A., Mammi L.M.E., Vignola G.
Study of inflammatory markers in dairy cows exposed to grain-rich diet.
2019 Ludovica Mammi, Damiano Cavallini, Elisa Giaretta, Isa Fusaro, Attilio Mordenti, Andrea Formigoni.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Health, milk yield and quality for Parmigiano Reggiano cheese evaluated in cows fed OmniGen-AF® from dry-off to 150 days in milk. | Mammi, L.M.E.; Fustini, M.; Bonfante, E.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Formigoni, A. | 2015-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Influence of monensin continuous-release intraruminal device on milk and whey starter quality used for Parmigiano Reggiano cheese production. | Mammi, L.M. E.; Fustini, M.; Grazia, L.; Formigoni, A. | 2015-01-01 | - | Page Press Pubblications | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effects of a completely pelleted diet on growing performance of Holstein heifers. | Bonfante, E.; Palmonari, A.; Mammi, L.; Canestrari, G.; Fustini, M.; Formigoni, A. | 2016-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | EB art.Pellet Ufficiale.pdf |
Using single or multiple liquor-donor cows for in vitro digestibility of amylase- and sodium sulfite-treated neutral detergent fiber with ash correction | A. Palmonari; G. Canestrari; M. Fustini; E. Bonfante; Mammi L.; A. Formigoni | 2016-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità. Atti del Convegno conclusivo del Progetto “Biodiversità, Territorio e Nutrizione: la sostenibilità dell’agro-alimentare italiano_ TERRAVITA” | Formigoni, A.; Serraino, A.; Grilli, E.; Giacometti, F.; Fustini, M.; Mammi, M.; Bonfante, E.; Ca...nestrari, G.; Palmonari, A. . | 2017-01-01 | - | CREA | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità | Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrar...i G., Palmonari A. | 2017-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Technical note: In vitro digestibility of amylase-treated, ash-corrected neutral detergent fiber, with addition of sodium sulfite, at 240 hours with or without rumen fluid reinoculation | Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Fustini, M.; Mammi, L.; Formigoni, A. | 2017-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Overstocking dairy cows during the dry period affects dehydroepiandrosterone and cortisol secretion | Fustini, M.; Galeati, G; Gabai, G.; Mammi, L.E.; Bucci, D.; Baratta, M.; Accorsi, P.A.; Formigoni..., A. | 2017-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Nuove strategie nella gestione dello stress da caldo in stalla | A. Formigoni; D. Cavallini; E. Bonfante; L. Mammi; M. Fustini | 2017-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of undigested neutral detergent fiber content of alfalfa hay on lactating dairy cows: Feeding behavior, fiber digestibility, and lactation performance | Fustini, M.; Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Mammi, L.; Pacchioli, M.T.; Sniffen, G.C....J.; Grant, R.J.; Cotanch, K.W.; Formigoni, A. | 2017-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità | Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrar...i G., Palmonari A. | 2018-01-01 | - | CREA e MIPAAF | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
I formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità. | Formigoni A., Serraino A., Giacometti F., Grilli E., Mammi L., Cavallini D., Canestrari G., Palmo...nari A. | 2018-01-01 | - | Crea e Mipaf | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Effects of ad libitum or restricted access to total mixed ration with supplemental long hay on production, intake, and rumination | Cavallini, D.; Mammi, L.M.E.; Fustini, M.; Palmonari, A.; Heinrichs, A.J.*; Formigoni, A. | 2018-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | Post Print Cavallini et al., 2018.docx.pdf |
Does the dry cow treatment with monensin controlled release capsule affect Parmigiano Reggiano cheese production? | Mammi, L.M.E.; Grazia, L.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Mordenti, A.; Vecchi, M.; Archilei, F.;... Formigoni, A. | 2018-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | Kexxtone Post print.pdf |
Technical note: Near infrared reflectance spectroscopy to predict fecal indigestible neutral detergent fiber for dairy cows | Brogna, N.*; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Mammi, L.; Dal Prà, A.; Formigoni, A. | 2018-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Immunomodulant feed supplement to support dairy cows health and milk quality evaluated in Parmigiano Reggiano cheese production | Mammi, L.M.E.*; Palmonari, A.; Fustini, M.; Cavallini, D.; Canestrari, G.; Chapman, J.D.; McLean,... D.J.; Formigoni, A. | 2018-01-01 | ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | Post print Articolo Omnigen.pdf |
Partial replacement of starch and protein sources in dairy cows rations with sustainable feeds: effects on milk production, rumen health and digestibility of fiber. | Mammi L.M.E., Cavallini D., Palmonari A. , Giaretta E. , Canestrari G. , Massa V., Formigoni A. | 2019-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.06 Abstract in rivista | - |
Effects of a nutritional and handling stress challenge in Parmigiano Reggiano lactating dairy cows | D. Cavallini, L. M. E. Mammi, A. Palmonari, R. Garcia, J. D. Chapman, D. J. McLean. | 2019-01-01 | JOURNAL OF DAIRY SCIENCE | - | 1.06 Abstract in rivista | - |
Fatty acids, health indices and sensory properties of ricotta cheese from sheep fed three different diets | Fusaro Isa, Giammarco M., M., Chincarini M., Vaintrub M.O., Formigoni A., Mammi L.M.E., Vignola G. | 2019-01-01 | INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | Manuscript Fusaro 2019.pdf |
Study of inflammatory markers in dairy cows exposed to grain-rich diet. | Ludovica Mammi, Damiano Cavallini, Elisa Giaretta, Isa Fusaro, Attilio Mordenti, Andrea Formigoni. | 2019-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.06 Abstract in rivista | Mammi ASPA 2019.pdf |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile