The diversity of tannins in Italian red wines: chemical and sensory characteristics / Arapitsas, Panagiotis; Curioni, Andrea; Gambuti, Angelita; Gerbi, Vincenzo; Giacosa, Simone; Marangon, Matteo; Mattivi, Fulvio; Moio, Luigi; Parpinello, Giuseppina; Piombino, Paola; Ricci, Arianna; Río Segade, Susana; Rolle, Luca; Simonato, Barbara; Tornielli, Giovanni Battista; Versari, Andrea; Vincenzi, Simone; Ugliano, Maurizio. - STAMPA. - (2017), pp. 155-155. (Intervento presentato al convegno In Vino Analytica Scientia 2017 tenutosi a Salamanca (Spagna) nel 17-20 Luglio 2017).
The diversity of tannins in Italian red wines: chemical and sensory characteristics
Parpinello, GiuseppinaMembro del Collaboration Group
;Ricci, AriannaMembro del Collaboration Group
;Rolle, LucaMembro del Collaboration Group
;Versari, AndreaMembro del Collaboration Group
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2017
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