FoodOmics: the Science for Discovering. The scientific forum where academic and industrial scientists involved in food and nutrition research will discuss about the most recent advances in the “omics” approach.

Francesca, D., Mattia Di, N., Veronica, V. (2013). Abstract Book of the 3rd International Conference on FoodOmics. Bologna : Alma Mater Studiorum - Università di Bologna.

Abstract Book of the 3rd International Conference on FoodOmics

DANESI, FRANCESCA;DI NUNZIO, MATTIA;VALLI, VERONICA
2013

Abstract

FoodOmics: the Science for Discovering. The scientific forum where academic and industrial scientists involved in food and nutrition research will discuss about the most recent advances in the “omics” approach.
2013
142
9788890215230
Francesca, D., Mattia Di, N., Veronica, V. (2013). Abstract Book of the 3rd International Conference on FoodOmics. Bologna : Alma Mater Studiorum - Università di Bologna.
Francesca, Danesi; Mattia Di, Nunzio; Veronica, Valli
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/548718
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact