MORDENTI, ATTILIO

MORDENTI, ATTILIO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE MEDICHE VETERINARIE  

Ricercatori  

A. L. MORDENTI; Attilio Luigi Mordenti; MORDENTI A.L.; Attilio Mordenti; Mordenti, Attilio Luigi; MORDENTI A.  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 62 (tempo di esecuzione: 0.057 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Acidi grassi omega-3 nell'alimentazione del coniglio. A. Mordenti; A.L. Mordenti; M. Tassinari; G. Zaghini 2005-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista -
AGGIORNAMENTI SULLA NUTRIZIONE LIPIDICA DEL SUINO PESANTE A.L. Mordenti; A. Rossi; G. Della Casa 2008-01-01 PROFESSIONE SUINICOLTORE - 1.01 Articolo in rivista -
Alimenti e salute M. Cocchi; A.L. Mordenti 2005-01-01 - Clueb 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro -
Assessment of muscle Longissimus thoracis et lumborum marbling by image analysis and relationships between meat quality parameters Giaretta, Elisa; Mordenti, Attilio Luigi; Canestrari, Giorgia; Brogna, Nico; Palmonari, Alberto; ...Formigoni, Andrea 2018-01-01 PLOS ONE - 1.01 Articolo in rivista Assessment_of_muscle_Longissimus_thoracis_et_lumbo.pdf
Automatically monitoring of dietary effects on rumination and activity of finishing heifers E. Giaretta, A. Mordenti, G. Canestrari, A. Palmonari, A. Formigoni 2019-01-01 ANIMAL PRODUCTION SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista preprint_Giarettaetal.pdf
Calving time identified by the automatic detection of tail movements and rumination time, and observation of cow behavioural changes Elisa Giaretta, Giovanna Marliani, Gabriella Postiglione, Giuseppe Magazzù, Fabio Pantò, Gaetano ...Mari, Andrea Formigoni, Pier Attilio Accorsi, Attilio Mordenti 2021-01-01 ANIMAL - 1.01 Articolo in rivista 1-s2.0-S1751731120300732-main.pdf
Composizione in acidi grassi delle piastrine di suini alimentati con differenti fonti lipidiche Cocchi M.; Mordenti A.L.; Merendi F.; Sardi L.; Tonello L.; Bochicchio D.; Faeti V.; Della Casa G 2007-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and other fatty acids in Parmigiano-reggiano cheese Formigoni A.; Brogna N.; Merendi F.; Mordenti A.; Biagi G. 2008-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Definizione di qualità nutrizionale e freschezza Attilio Mordenti 2010-01-01 - EDICTA 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Does the dry cow treatment with monensin controlled release capsule affect Parmigiano Reggiano cheese production? Mammi, L.M.E.; Grazia, L.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Mordenti, A.; Vecchi, M.; Archilei, F.;... Formigoni, A. 2018-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Kexxtone Post print.pdf
Effect of dietary antioxidant supplementation on rabbit performance, meat quality and oxidative stability of muscles Paola Minardi, Attilio Luigi Mordenti, Anna Badiani, Maurizio Pirini, Fabiana Trombetti, Sabrina ...Albonetti 2020-01-01 WORLD RABBIT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista MinardietalWRS-20.pdf
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on performance and carcass quality traits of growing beef heifers Attilio Mordenti, Nico Brogna, Flavia Merendi, Luca Sardi; Marco Tassinari; Ludovica Maria Eugeni...a Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni 2019-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista document.pdf
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on quality and oxidative susceptibility of beef meat Mordenti, A. L.; Brogna, N.; Merendi, F.; Formigoni, A.; Sardi, L.; Cardenia, V.; Rodriguez-Estra...da, M. T. 2019-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista _system_appendPDF_proof_hi.pdf
Effect of dietary intake of LCPUFA n-3 on CLA amount of milk | Modificazioni indotte dall'apporto dietetico di LCPUFA n-3 sul contenuto di CLA nel latte Maranesi M.; Bochicchio D.; Zotti A.; Mordenti A. 2002-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of dietary supplementation with methionine on cheese-making properties. Mordenti A.L.; Gramenzi A.; Brogna N.; Formigoni A. 2005-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista 701-2815-1-PB.pdf
The effect of dietary supplementation with trivalent chromium on production performance of laying hens and the chromium content in the yolk Piva A.; Meola E.; Gatta P.P.; Biagi G.; Castellani G.; Mordenti A.L.; Luchansky J.B.; Silva S.; ...Mordenti A. 2003-01-01 ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of different lipid supplements on steer performance, meat quality and fatty acid composition of Longissimus dorsi muscle Attilio Mordenti; Flavia Merendi; Paola Vecchia; Andrea Panciroli; Marco Tassinari; Nico Brogna 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 4.02 Riassunto (Abstract) 2958-14641-1-PB.pdf
Effect of feeding partially hydrogenated lard on trans-fatty acid content of muscle and backfat of heavy pigs Bochicchio D.; Faeti V.; Marchetto G.; Poletti E.; Maranesi M.; Mordenti A.L.; Della Casa G. 2005-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of feeding whole soybean and linseed on milk and Parmigiano Reggiano cheese lipid fraction Mordenti, Attilio; Brogna, Nico; Merendi, Flavia; Canestrari, Giorgia; Dall’Olio, Massimo; Biagi,... Giacomo; Formigoni, Andrea 2015-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of rumen-protected lysine on milk for Parmigiano-Reggiano production A.L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M. Dall’Olio; A. Formigoni 2011-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.06 Abstract in rivista ASPA2011_book_low testi.pdf