GIUNCHI, ALESSANDRO
GIUNCHI, ALESSANDRO
Analysis of driving seat vibrations in different transfer conditions
2008 A. Giunchi; L. Ragni; M. Cutini; C. Bisaglia
Analysis of mechanical properties of cork stoppers and synthetic closures for wine bottling
2008 Giunchi A.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Assessment of vibration influence on comfort level of an agricultural narrow tractor in vineyard operations
2008 A. Giunchi; M. Cutini; L. Ragni; C. Bisaglia
Caratterizzazione di tappi in sughero e tappi sintetici utilizzati per l’imbottigliamento del vino
2010 Versari A.; Giunchi A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Comportamento meccanico dei tappi sintetici.
2005 GIUNCHI A.; OTTONI A.; RAGNI L.; PEZZI F.; GALASSI S.
DAMAGE TO PEARS CAUSED BY SIMULATED TRANSPORT
2005 BERARDINELLI A.; DONATI V.; GIUNCHI A.; GUARNIERI A.; RAGNI L.
Differentiation of post harvest date fruit varieties non-destructively using FT-NIR spectroscopy
2013 Mohammad S. S. Tavakolian;Florina A. Silaghi;Angelo Fabbri;Giovanni Molari;Alessandro Giunchi;Adriano Guarnieri
DISCRIMINAZIONE PER CLASSI DI QUALITÀ DI PRODOTTI DA FORNO PER PASTICCERIA, IN FUNZIONE DELLA COMPOSIZIONE, CON RETE NEURALE
2007 P.GRADARI; C. CEVOLI; A. GIUNCHI; A. FABBRI; L. RAGNI; A. BERARDINELLI
Effect of hen rearing techniques and egg storage duration on albumen functional properties.
2006 A. Berardinelli; Giunchi A.; Sirri F.
Effetti della durata di conservazione sugli indici qualitativi delle uova da consumo
2005 A. Berardinelli; A. Giunchi; A. Guarnieri; L. Ragni
Estimation of rheological properties of gelato by FT-NIR spectroscopy
2010 Silaghi F. A.; Giunchi A.; Fabbri A.; Ragni L.
Estimation of rheological properties of ice cream unfrozen liquid phase by FT-NIR spectroscopy
2009 F. A. Silaghi; A. Giunchi; A. Fabbri; L. Ragni
Evaluation of the cutting force on vine branches in winter pruning
2009 F. Pezzi; G. Ade; F. Bordini; A. Giunchi
Freshness grading of shell eggs using a dielectric technique and artificial neural network method
2008 Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.; Cevoli C.; Giunchi A.; Guarnieri A.
FT-NIR Spectroscopy for the Quality Characterization of Apricots (Prunus Armeniaca L.)
2010 Berardinelli A; Cevoli C; Silaghi F A; Fabbri A; Ragni L; Giunchi A; Bassi D
I trasporti dall'azienda al magazzino
2005 G. Baraldi; A. Berardinelli; A. Giunchi; L. Ragni
Impiego di spettroscopia FT-NIR nella valutazioni del livello di tostatura del caffé in grani
2006 Alessandrini L.; Romani S.; Giunchi A.; Gradari P.; Dalla Rosa M.
Innovative egg treatments for reducing bacterial contamination of egg surface and contents Work Package number: 5 - Task 5.2: Hot air pasteurisation
2007 A. Fabbri; C. Cevoli; A. Giunchi
Lavorazione, selezione e confezionamento
2005 G. Baraldi; A. Berardinelli; A. Giunchi; L. Ragni
Mechanical behavior and damage of Pink Lady apples
2006 A. Berardinelli; V. Donati; A. Giunchi; A. Guarnieri; L. Ragni