GIUNCHI, ALESSANDRO
GIUNCHI, ALESSANDRO
Differentiation of post harvest date fruit varieties non-destructively using FT-NIR spectroscopy
2013 Mohammad S. S. Tavakolian;Florina A. Silaghi;Angelo Fabbri;Giovanni Molari;Alessandro Giunchi;Adriano Guarnieri
Validation of a simplified numerical model hot air treatment of shell eggs surface
2012 Fabbri A; Cevoli C; Giunchi A
Caratterizzazione di tappi in sughero e tappi sintetici utilizzati per l’imbottigliamento del vino
2010 Versari A.; Giunchi A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Estimation of rheological properties of gelato by FT-NIR spectroscopy
2010 Silaghi F. A.; Giunchi A.; Fabbri A.; Ragni L.
FT-NIR Spectroscopy for the Quality Characterization of Apricots (Prunus Armeniaca L.)
2010 Berardinelli A; Cevoli C; Silaghi F A; Fabbri A; Ragni L; Giunchi A; Bassi D
Estimation of rheological properties of ice cream unfrozen liquid phase by FT-NIR spectroscopy
2009 F. A. Silaghi; A. Giunchi; A. Fabbri; L. Ragni
Evaluation of the cutting force on vine branches in winter pruning
2009 F. Pezzi; G. Ade; F. Bordini; A. Giunchi
Analysis of driving seat vibrations in different transfer conditions
2008 A. Giunchi; L. Ragni; M. Cutini; C. Bisaglia
Analysis of mechanical properties of cork stoppers and synthetic closures for wine bottling
2008 Giunchi A.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Assessment of vibration influence on comfort level of an agricultural narrow tractor in vineyard operations
2008 A. Giunchi; M. Cutini; L. Ragni; C. Bisaglia
Freshness grading of shell eggs using a dielectric technique and artificial neural network method
2008 Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.; Cevoli C.; Giunchi A.; Guarnieri A.
Non-destructive freshness assessment of shell eggs using FT-NIR spectroscopy
2008 Giunchi A.; Berardinelli A.; Ragni L.; Fabbri A.; Silaghi F. A.
Physical-Mechanical Modifications of Eggs for Food-Processing During Storage
2008 A. Berardinelli; L. Ragni; A. Giunchi; P. Gradari; A. Guarnieri
Quantitative analysis of gelato powders using near infrared diffuse reflectance spettroscopy
2008 Silaghi F.; Giunchi A.; Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.
DISCRIMINAZIONE PER CLASSI DI QUALITÀ DI PRODOTTI DA FORNO PER PASTICCERIA, IN FUNZIONE DELLA COMPOSIZIONE, CON RETE NEURALE
2007 P.GRADARI; C. CEVOLI; A. GIUNCHI; A. FABBRI; L. RAGNI; A. BERARDINELLI
Innovative egg treatments for reducing bacterial contamination of egg surface and contents Work Package number: 5 - Task 5.2: Hot air pasteurisation
2007 A. Fabbri; C. Cevoli; A. Giunchi
Predicting freshness of shell eggs using a technique based on the dieletric properties
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
Shell eggs quality assessment by FT-NIR spectroscopy
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
UN METODO NON DISTRUTTIVO PER LA CLASSIFICAZIONE DELLE UOVA DA CONSUMO BASATO SU RETI NEURALI ARTIFICIALI
2007 A.Fabbri; L.Ragni; A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Giunchi; P.Gradari
Valutazione della resistenza al taglio dei tralci di vite durante la potatura invernale
2007 F. Pezzi; F. Bordini; A. Giunchi