PAGANELLI, RICCARDO
PAGANELLI, RICCARDO
Mostra
records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Digestibility and Nitrogen Balance of Non Conventional Protein Sources Fed to Pigs of Two Different Genotypes
2009 G. Martelli; L. Rizzi; R. Boccuzzi; R. Paganelli; L. Sardi
Digestibility and nitrogen balance of diets containing non conventional vegetable proteins fed to pigs of genetic strains suitable for outdoor systems
2007 L. Rizzi; G. Martelli; R. Paganelli; M. Simioli; L. Sardi
Headspace analysis of volatile metabolites of Aspergillus ochraceus and Aspergillus parasiticus
2007 L. Rizzi; R. Paganelli; M. Simioli
Effects of organic farming on egg quality and welfare of laying hens.
2006 L. Rizzi; M. Simioli; G. Martelli; R. Paganelli; L. Sardi
EFFETTI DELL’EPOCA DI SOMMINISTRAZIONE DI UN ALIMENTO COMPLEMENTARE AL LATTE MATERNO SULL’ACCRESCIMENTO E SULLA MORTALITA’ DEI SUINETTI
2005 Sardi L.; Scalabrin M.; Paganelli R.; Martelli G.
The behaviour of the lactating sow as affected by two different feeding techniques
2005 Scipioni, R.; Martelli, Giovanna; Paganelli, Riccardo; Sardi, Luca
The replacement of fishmeal by plant proteins in piglet production
2005 L. Sardi; R. Paganelli; P. Parisini; M. Simioli; G. Martelli
Il comportamento della scrofa in lattazione in rapporto a due diverse modalità di somministrazione dell'alimento
2004 Scipioni R.; Martelli G.; Paganelli R.; Sardi L.
Mycotoxins in diets for laying hens: effect on egg quality and residues in eggs and livers
2004 RIZZI L.; ZAGHINI A.; ALTAFINI A.; RONCADA P.; PAGANELLI R.; SIMIOLI M.
Ocratossina A ed EGM nella dieta per galline ovaiole: qualità dell'uovo e parametri ematici
2004 SIMIOLI M.; RIZZI L.; ZAGHINI A.; PAGANELLI R.; ALTAFINI A.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Digestibility and Nitrogen Balance of Non Conventional Protein Sources Fed to Pigs of Two Different Genotypes | G. Martelli; L. Rizzi; R. Boccuzzi; R. Paganelli; L. Sardi | 2009-01-01 | - | Nova Science Publisher | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Digestibility and nitrogen balance of diets containing non conventional vegetable proteins fed to pigs of genetic strains suitable for outdoor systems | L. Rizzi; G. Martelli; R. Paganelli; M. Simioli; L. Sardi | 2007-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | Rizzi et al., 2007.pdf |
Headspace analysis of volatile metabolites of Aspergillus ochraceus and Aspergillus parasiticus | L. Rizzi; R. Paganelli; M. Simioli | 2007-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effects of organic farming on egg quality and welfare of laying hens. | L. Rizzi; M. Simioli; G. Martelli; R. Paganelli; L. Sardi | 2006-01-01 | WORLD'S POULTRY SCIENCE JOURNAL | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
EFFETTI DELL’EPOCA DI SOMMINISTRAZIONE DI UN ALIMENTO COMPLEMENTARE AL LATTE MATERNO SULL’ACCRESCIMENTO E SULLA MORTALITA’ DEI SUINETTI | Sardi L.; Scalabrin M.; Paganelli R.; Martelli G. | 2005-01-01 | - | Sinergia Arti Grafiche e Visive | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
The behaviour of the lactating sow as affected by two different feeding techniques | Scipioni, R.; Martelli, Giovanna; Paganelli, Riccardo; Sardi, Luca | 2005-01-01 | VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The replacement of fishmeal by plant proteins in piglet production | L. Sardi; R. Paganelli; P. Parisini; M. Simioli; G. Martelli | 2005-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | Martelli.pdf |
Il comportamento della scrofa in lattazione in rapporto a due diverse modalità di somministrazione dell'alimento | Scipioni R.; Martelli G.; Paganelli R.; Sardi L. | 2004-01-01 | - | Sinergia Arti Grafiche e Visive | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Mycotoxins in diets for laying hens: effect on egg quality and residues in eggs and livers | RIZZI L.; ZAGHINI A.; ALTAFINI A.; RONCADA P.; PAGANELLI R.; SIMIOLI M. | 2004-01-01 | - | s.n. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Ocratossina A ed EGM nella dieta per galline ovaiole: qualità dell'uovo e parametri ematici | SIMIOLI M.; RIZZI L.; ZAGHINI A.; PAGANELLI R.; ALTAFINI A. | 2004-01-01 | - | Dipartimento di Scienze Zootecniche | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |