PAGANELLI, RICCARDO
PAGANELLI, RICCARDO
Mostra
records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Digestibility and Nitrogen Balance of Non Conventional Protein Sources Fed to Pigs of Two Different Genotypes
2009 G. Martelli; L. Rizzi; R. Boccuzzi; R. Paganelli; L. Sardi
Digestibility and nitrogen balance of diets containing non conventional vegetable proteins fed to pigs of genetic strains suitable for outdoor systems
2007 L. Rizzi; G. Martelli; R. Paganelli; M. Simioli; L. Sardi
Headspace analysis of volatile metabolites of Aspergillus ochraceus and Aspergillus parasiticus
2007 L. Rizzi; R. Paganelli; M. Simioli
Effects of organic farming on egg quality and welfare of laying hens.
2006 L. Rizzi; M. Simioli; G. Martelli; R. Paganelli; L. Sardi
EFFETTI DELL’EPOCA DI SOMMINISTRAZIONE DI UN ALIMENTO COMPLEMENTARE AL LATTE MATERNO SULL’ACCRESCIMENTO E SULLA MORTALITA’ DEI SUINETTI
2005 Sardi L.; Scalabrin M.; Paganelli R.; Martelli G.
The behaviour of the lactating sow as affected by two different feeding techniques
2005 Scipioni R.; Martelli G.; Paganelli R.; Sardi L.
The replacement of fishmeal by plant proteins in piglet production
2005 L. Sardi; R. Paganelli; P. Parisini; M. Simioli; G. Martelli
Il comportamento della scrofa in lattazione in rapporto a due diverse modalità di somministrazione dell'alimento
2004 Scipioni R.; Martelli G.; Paganelli R.; Sardi L.
Mycotoxins in diets for laying hens: effect on egg quality and residues in eggs and livers
2004 RIZZI L.; ZAGHINI A.; ALTAFINI A.; RONCADA P.; PAGANELLI R.; SIMIOLI M.
Ocratossina A ed EGM nella dieta per galline ovaiole: qualità dell'uovo e parametri ematici
2004 SIMIOLI M.; RIZZI L.; ZAGHINI A.; PAGANELLI R.; ALTAFINI A.