MONTELLATO, LARA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 618
EU - Europa 261
AS - Asia 198
AF - Africa 15
SA - Sud America 6
OC - Oceania 1
Totale 1.099
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 616
CN - Cina 62
IT - Italia 62
SG - Singapore 61
GB - Regno Unito 56
VN - Vietnam 33
DE - Germania 30
SE - Svezia 29
UA - Ucraina 19
HK - Hong Kong 18
RU - Federazione Russa 14
FR - Francia 13
IE - Irlanda 12
IN - India 10
NL - Olanda 10
CI - Costa d'Avorio 6
FI - Finlandia 6
BR - Brasile 5
JP - Giappone 5
JO - Giordania 4
BG - Bulgaria 3
SC - Seychelles 3
ZA - Sudafrica 3
BE - Belgio 2
EE - Estonia 2
KR - Corea 2
MX - Messico 2
TG - Togo 2
UZ - Uzbekistan 2
AR - Argentina 1
AT - Austria 1
AU - Australia 1
CH - Svizzera 1
EG - Egitto 1
GR - Grecia 1
IQ - Iraq 1
Totale 1.099
Città #
Ashburn 380
Southend 46
Singapore 41
Chandler 30
Santa Clara 22
Hong Kong 18
Hefei 14
Ann Arbor 13
Dublin 12
Jacksonville 12
The Dalles 12
Beijing 10
Fairfield 10
Wilmington 10
Boardman 8
Ho Chi Minh City 8
Los Angeles 8
Munich 8
Princeton 8
Abidjan 6
Helsinki 6
Woodbridge 6
Borgosatollo 5
Nanjing 5
Tokyo 5
Amman 4
Houston 4
Moscow 4
Nanchang 4
Padova 4
Westminster 4
Berlin 3
Bologna 3
Ninh Bình 3
Reggio Calabria 3
Seattle 3
Shenyang 3
Turin 3
Bari 2
Bengaluru 2
Biên Hòa 2
Brussels 2
Buffalo 2
Cambridge 2
Capannori 2
Catania 2
Cavarzere 2
Chicago 2
Dearborn 2
Falls Church 2
Frankfurt am Main 2
Fuzhou 2
Guangzhou 2
Hanoi 2
Lomé 2
Mahé 2
Medford 2
Mountain View 2
New York 2
Norwalk 2
Palermo 2
Rome 2
Roncoferraro 2
Saint Petersburg 2
Seoul 2
Sofia 2
Tashkent 2
Vũng Tàu 2
Aprilia 1
Bern 1
Bragado 1
Brasília 1
Brooklyn 1
Bühl 1
Cairo 1
Cesenatico 1
Charlotte 1
Den Haag 1
Falkenstein 1
Foshan 1
Groningen 1
Haiphong 1
Hangzhou 1
Hebei 1
Hillah 1
Huzhou 1
Jiaxing 1
Joinville 1
Kiev 1
Lanzhou 1
Limeira 1
Long Xuyen 1
Marseille 1
Mexico City 1
Milan 1
Monmouth Junction 1
Mülheim 1
Palmital 1
Paris 1
Parma 1
Totale 840
Nome #
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine. 534
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib-loins as affected by external fat and cooking method. 200
Effect of microwave cooking or broiling on selected nutrient contents, fatty acid pattern and true retention values in separable lean from lamb rib-loins, with emphasis on conjugated linoleic acid 161
Concentrazione e ritenzione di macro- e micro-elementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura. 138
Contents and retentions of free and total purine bases in lamb meat cooked by several household methods 76
Totale 1.109
Categoria #
all - tutte 2.265
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.265


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202141 0 0 0 0 0 4 1 3 8 4 3 18
2021/202284 5 3 7 6 11 3 5 2 3 8 16 15
2022/2023128 12 13 10 21 9 12 1 4 30 1 6 9
2023/2024400 2 6 4 5 2 2 133 236 4 3 3 0
2024/2025147 5 14 5 9 34 7 2 6 6 13 11 35
2025/2026137 27 24 24 15 33 14 0 0 0 0 0 0
Totale 1.109