MONTELLATO, LARA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 576
EU - Europa 224
AS - Asia 76
AF - Africa 12
OC - Oceania 1
Totale 889
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 575
GB - Regno Unito 55
IT - Italia 53
SE - Svezia 29
CN - Cina 25
SG - Singapore 25
DE - Germania 19
UA - Ucraina 18
IE - Irlanda 12
VN - Vietnam 12
RU - Federazione Russa 11
FR - Francia 10
IN - India 8
CI - Costa d'Avorio 5
FI - Finlandia 4
JO - Giordania 4
BG - Bulgaria 3
NL - Olanda 3
ZA - Sudafrica 3
BE - Belgio 2
EE - Estonia 2
JP - Giappone 2
SC - Seychelles 2
TG - Togo 2
AT - Austria 1
AU - Australia 1
CH - Svizzera 1
GR - Grecia 1
MX - Messico 1
Totale 889
Città #
Ashburn 369
Southend 46
Chandler 30
Santa Clara 21
Singapore 21
Ann Arbor 13
Dublin 12
Jacksonville 12
Fairfield 10
Wilmington 10
Princeton 8
Boardman 7
Woodbridge 6
Abidjan 5
Borgosatollo 5
Nanjing 5
Amman 4
Helsinki 4
Houston 4
Moscow 4
Nanchang 4
Padova 4
Westminster 4
Berlin 3
Bologna 3
Los Angeles 3
Seattle 3
Shenyang 3
Turin 3
Brussels 2
Cambridge 2
Capannori 2
Cavarzere 2
Dearborn 2
Falls Church 2
Guangzhou 2
Lomé 2
Mahé 2
Medford 2
Mountain View 2
Norwalk 2
Rome 2
Roncoferraro 2
Saint Petersburg 2
Sofia 2
Tokyo 2
Aprilia 1
Beijing 1
Bern 1
Bühl 1
Cesenatico 1
Den Haag 1
Foshan 1
Fuzhou 1
Groningen 1
Hangzhou 1
Hebei 1
Jiaxing 1
Kiev 1
Lanzhou 1
Milan 1
Monmouth Junction 1
Mülheim 1
New York 1
Paris 1
Parma 1
Ravenna 1
Rimini 1
Taizhou 1
Tappahannock 1
Tianjin 1
Trieste 1
Verona 1
Zhengzhou 1
Totale 688
Nome #
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine. 484
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib-loins as affected by external fat and cooking method. 133
Effect of microwave cooking or broiling on selected nutrient contents, fatty acid pattern and true retention values in separable lean from lamb rib-loins, with emphasis on conjugated linoleic acid 127
Concentrazione e ritenzione di macro- e micro-elementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura. 113
Contents and retentions of free and total purine bases in lamb meat cooked by several household methods 42
Totale 899
Categoria #
all - tutte 1.674
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.674


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202041 0 0 0 0 0 0 8 13 7 7 1 5
2020/202162 13 3 1 3 1 4 1 3 8 4 3 18
2021/202284 5 3 7 6 11 3 5 2 3 8 16 15
2022/2023128 12 13 10 21 9 12 1 4 30 1 6 9
2023/2024400 2 6 4 5 2 2 133 236 4 3 3 0
2024/202574 5 14 5 9 34 7 0 0 0 0 0 0
Totale 899