BETTI, MIRKO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 580
NA - Nord America 378
AS - Asia 200
AF - Africa 23
OC - Oceania 1
SA - Sud America 1
Totale 1.183
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 376
IT - Italia 193
GB - Regno Unito 150
SE - Svezia 74
SG - Singapore 63
CN - Cina 50
DE - Germania 49
UA - Ucraina 34
VN - Vietnam 28
TR - Turchia 26
IN - India 25
IE - Irlanda 19
FR - Francia 15
RU - Federazione Russa 12
TG - Togo 10
BE - Belgio 9
CH - Svizzera 8
ZA - Sudafrica 8
EE - Estonia 6
FI - Finlandia 4
JP - Giappone 4
GR - Grecia 3
SC - Seychelles 3
CA - Canada 2
NL - Olanda 2
BR - Brasile 1
CI - Costa d'Avorio 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
IR - Iran 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PL - Polonia 1
TW - Taiwan 1
Totale 1.183
Città #
Southend 126
Singapore 60
Chandler 55
Santa Clara 42
Ashburn 24
Jacksonville 24
Ordu 23
Ann Arbor 22
Princeton 22
Dublin 19
Fairfield 16
Boardman 15
Wilmington 15
Milan 13
Padova 11
Houston 10
Lomé 10
Seattle 10
Turin 9
Westminster 9
Berlin 8
Bern 8
Pune 8
Woodbridge 8
Uppsala 7
Rome 6
Staffolo 6
Nanjing 5
Perugia 5
Rimini 5
Tianjin 5
Altamura 4
Bologna 4
Bremen 4
Brussels 4
Cambridge 4
Medford 4
Mülheim 4
Saint Petersburg 4
Seriate 4
Tokyo 4
Atakum 3
Beijing 3
Castelnovo di Sotto 3
Gallo 3
Hebei 3
Jiaxing 3
Mahé 3
Monza 3
Nanchang 3
Redwood City 3
Shenyang 3
Venice 3
Bari 2
Casalecchio di Reno 2
Cattolica 2
Cesena 2
Chicago 2
Cinisello Balsamo 2
Council Bluffs 2
Foglizzo 2
Forlì 2
Gandino 2
Glasgow 2
Helsinki 2
Jinan 2
Lanzhou 2
Lappeenranta 2
Littleton 2
Mason Vicentino 2
Mountain View 2
New York 2
Ningbo 2
Ottawa 2
Parma 2
Piovene Rocchette 2
Pisa 2
Porto Sant'Elpidio 2
Potenza Picena 2
Presezzo 2
Romano di Lombardia 2
Sacramento 2
Segrate 2
Spoltore 2
Trento 2
Verona 2
Zhengzhou 2
Abidjan 1
Al Mansurah 1
Atlanta 1
Brescia 1
Bruges 1
Buffalo 1
Changsha 1
Chengdu 1
Dearborn 1
Des Moines 1
Falls Church 1
Florence 1
Frankfurt Am Main 1
Totale 763
Nome #
Variabilità del colore delle carni avicole e riflessi sulla qualità dei prodotti 226
Relationships between raw broiler breast meat colour and Low-Resolution NMR relaxation properties 151
Color variation and characterization of broiler breast meat during processing in Italy 143
Characteristics of pale and dark broiler breast meat 142
L’incidenza della miopatia del pettorale profondo nel pollo da carne 125
Effect of stocking density, litter depth and light regimen on foot-pad disorders of broiler chickens 89
The Influence of Extraction and Precipitation pH on the Dry Matter Yield of Broiler Dark Meat 86
Sistemi di alimentazione del coniglio per il miglioramento della qualità della carne 72
Technologies for improving the utilisation of poultry dark meat 66
Technological characteristics of rabbit meat with raised n-3 PUFA 39
Effects of the dietary inclusion of vegetable fat and dehydrated alfalfa meal on the technological properties of rabbit meat 35
Colour variation during processing and quality traits of broiler breast meat 21
Totale 1.195
Categoria #
all - tutte 2.872
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.872


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202077 0 0 0 0 0 12 8 25 5 12 8 7
2020/2021171 25 7 2 11 5 14 10 11 17 11 12 46
2021/2022148 9 5 21 18 15 7 4 9 3 6 24 27
2022/2023264 29 41 15 32 13 25 5 17 28 7 25 27
2023/2024141 8 20 8 10 8 27 12 10 6 14 5 13
2024/2025170 12 45 24 13 76 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.195