BETTI, MIRKO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 542
NA - Nord America 306
AS - Asia 123
AF - Africa 23
OC - Oceania 1
Totale 995
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 304
IT - Italia 160
GB - Regno Unito 149
SE - Svezia 74
DE - Germania 48
CN - Cina 36
UA - Ucraina 34
VN - Vietnam 28
TR - Turchia 26
IN - India 25
IE - Irlanda 19
FR - Francia 15
RU - Federazione Russa 12
TG - Togo 10
CH - Svizzera 8
ZA - Sudafrica 8
BE - Belgio 7
EE - Estonia 6
FI - Finlandia 4
JP - Giappone 4
GR - Grecia 3
SC - Seychelles 3
CA - Canada 2
CI - Costa d'Avorio 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
IR - Iran 1
LB - Libano 1
NL - Olanda 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PL - Polonia 1
SG - Singapore 1
TW - Taiwan 1
Totale 995
Città #
Southend 126
Chandler 55
Jacksonville 24
Ordu 23
Ann Arbor 22
Princeton 22
Ashburn 20
Dublin 19
Fairfield 16
Wilmington 15
Milan 13
Padova 11
Houston 10
Lomé 10
Seattle 10
Turin 9
Westminster 9
Berlin 8
Bern 8
Pune 8
Woodbridge 8
Uppsala 7
Rome 6
Staffolo 6
Nanjing 5
Rimini 5
Altamura 4
Boardman 4
Bremen 4
Brussels 4
Cambridge 4
Medford 4
Mülheim 4
Saint Petersburg 4
Seriate 4
Tianjin 4
Tokyo 4
Atakum 3
Beijing 3
Castelnovo di Sotto 3
Gallo 3
Hebei 3
Jiaxing 3
Mahé 3
Nanchang 3
Redwood City 3
Shenyang 3
Venice 3
Bari 2
Bologna 2
Casalecchio di Reno 2
Cattolica 2
Cesena 2
Chicago 2
Cinisello Balsamo 2
Council Bluffs 2
Foglizzo 2
Forlì 2
Gandino 2
Glasgow 2
Helsinki 2
Jinan 2
Lanzhou 2
Lappeenranta 2
Littleton 2
Mason Vicentino 2
Mountain View 2
New York 2
Ningbo 2
Ottawa 2
Perugia 2
Piovene Rocchette 2
Pisa 2
Presezzo 2
Sacramento 2
Segrate 2
Trento 2
Verona 2
Zhengzhou 2
Abidjan 1
Al Mansurah 1
Atlanta 1
Brescia 1
Buffalo 1
Changsha 1
Chengdu 1
Dearborn 1
Des Moines 1
Falls Church 1
Florence 1
Frankfurt Am Main 1
Frankfurt am Main 1
Grassobbio 1
Haikou 1
Hanover 1
Hummelstown 1
Leawood 1
London 1
Los Angeles 1
Milazzo 1
Totale 635
Nome #
Variabilità del colore delle carni avicole e riflessi sulla qualità dei prodotti 185
Relationships between raw broiler breast meat colour and Low-Resolution NMR relaxation properties 140
Color variation and characterization of broiler breast meat during processing in Italy 133
Characteristics of pale and dark broiler breast meat 129
L’incidenza della miopatia del pettorale profondo nel pollo da carne 99
The Influence of Extraction and Precipitation pH on the Dry Matter Yield of Broiler Dark Meat 75
Effect of stocking density, litter depth and light regimen on foot-pad disorders of broiler chickens 74
Sistemi di alimentazione del coniglio per il miglioramento della qualità della carne 54
Technologies for improving the utilisation of poultry dark meat 52
Effects of the dietary inclusion of vegetable fat and dehydrated alfalfa meal on the technological properties of rabbit meat 27
Technological characteristics of rabbit meat with raised n-3 PUFA 26
Colour variation during processing and quality traits of broiler breast meat 13
Totale 1.007
Categoria #
all - tutte 2.288
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.288


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201915 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 5
2019/2020186 45 7 4 9 44 12 8 25 5 12 8 7
2020/2021171 25 7 2 11 5 14 10 11 17 11 12 46
2021/2022148 9 5 21 18 15 7 4 9 3 6 24 27
2022/2023264 29 41 15 32 13 25 5 17 28 7 25 27
2023/2024123 8 20 8 10 8 27 12 10 6 14 0 0
Totale 1.007