LERCKER, GIOVANNI
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LERCKER, GIOVANNI
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Personale esterno ed autonomi
Pubblicazioni
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Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
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1 | An investigation in the use of HPLC with UV and MS-electrospray detection for the quantification of tea catechins | PELILLO M.; BONOLI M.; BIGUZZI B.; BENDINI A.; GALLINA TOSCHI T.; LERCKER G. | 2004 | FOOD CHEMISTRY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
2 | Analysis and quantification of phenolic compounds in vegetable extracts by high performance capillary electrophoresis (HPCE) | M. Bonoli; T. Gallina Toschi; G. Lercker | 2005 | PROGRESS IN NUTRITION | 1.01 Articolo in rivista | - | |
3 | Analysis of cholesterol oxidation products by Fast gas chromatography/mass spectrometry | V. Cardenia; M. T. Rodriguez-Estrada; E. Baldacci; S. Savioli; G. Lercker | 2012 | JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
4 | Analytical comparison of monovarietal extra-virgin olive oils, obtained by both a continuous industrial plant and a low-scale mill | L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; G. Lercker; T. Gallina Toschi | 2004 | I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
5 | Analytical comparison of monovarietal virgin olive oils obtained by both a continuous industrial plant and a low-scale mill | L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; G. Lercker; T. Gallina Toschi | 2005 | EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
6 | Analytical Comparison of Phenolic Fraction by HPLC-DAD/MSD of Extra Virgin Olive Oils Produced from Olives Made in S. Marino Republic Area Picked at Different Ripening Degree | M. Bonoli-Carbognin; A. Bendini; L. Cerretani; M.M. Bevitori; G. Lercker | 2006 | I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
7 | Antioxidant role of DOPC in stripped soybean oil-in-water emulsion as related to pH and DOPC concentration | V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. A. Decker | 2010 | Euro Fed Lipid | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
8 | Applicazione di metodi analitici per la determinazione di oli deodorati mild in oli extra vergini di oliva | A. Bendini; L. Cerretani; G. Lercker | 2009 | Chiriotti Editore | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
9 | Aspetti tecnologici e caratteristiche degli oli da olive | G. Lercker; T. Gallina Toschi | 2005 | Dipartimento di Scienze degli Alimenti-UNIBO | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - | |
10 | Assessment of in vitro removal of cholesterol oxidation products by Lactobacillus casei ATCC334 | I.A. Machorro-Méndez; A. Hernández-Mendoza; V. Cardenia; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; F. S...pinelli; A. Cellini; H.S. García | 2013 | LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
11 | Attività antiossidante della 1,2-dioleilfosfatidilcolina (DOPC) in emulsioni olio-in-acqua, in funzione della concentrazione e del pH | V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. Decker | 2010 | PROGRESS IN NUTRITION | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
12 | Azioni e limiti degli antiossidanti negli alimenti | G. Lercker | 2006 | CLUEB | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
13 | Biochemical and histopathological effects of dietary oxidized cholesterol in rats | I. Soto-Rodríguez; P. J. Campillo-Velázquez; A. Alexander-Aguilera; M. T. Rodriguez-Estrada; G. L...ercker; H. S. Garcia | 2009 | JOURNAL OF APPLIED TOXICOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
14 | Calculation of the molar absorptivity of polyphenols by using liquid chromatography with diode array detection: the case of carnosic acid | PELILLO M.; CUVELIER M.E.; BIGUZZI B.; GALLINA TOSCHI T.; BERSET C.; LERCKER G. | 2004 | JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A | 1.01 Articolo in rivista | - | |
15 | Caratteristiche nutrizionali | M. Cocchi; G. Lercker; M. Tassinari | 2008 | Edicta p.s.c. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - | |
16 | Caratteristiche Nutrizionali | Lercker G.; Cocchi M.; Tassinari M.; Pastò L. | 2009 | Edicta Edizioni | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - | |
17 | Caratterizzazione chimica di oli di oliva raffinati e di prodotti di seconda lavorazione (repaso) offerti sui mercati nazionale e internazionale | L. Cerretani; A. Bendini; E. Valli; E. Chiavaro; G. Morchio; G. Lercker | 2011 | LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
18 | Changes in oxidative status of soybean oil by addition of a new antioxidant during frying | L. Cerretani; A. Bendini; M. Gehring; M. Bonoli-Carbognin; P. Semenza; G. Lercker | 2008 | AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH | 1.01 Articolo in rivista | - | |
19 | Characterization of Phenolic Profile by HPLC-DAD/MSD of Different Edible Oils Obtained from Olives Milled with Different Co-adjuvants | A. Poerio; L. Cerretani; A. Bendini; G. Lercker; T. Gallina Toschi | 2006 | I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
20 | Characterization of the lipids from human renal and urothelial neoplasms, by magnetic resonance spectroscopy and chromatography | A. Poerio; M.T. Rodriguez-Estrada; M.R. Tosi; G. Lercker; V. Tugnoli | 2004 | Euro Fed Lipid | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |