LERCKER, GIOVANNI

LERCKER, GIOVANNI  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Personale esterno ed autonomi  

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Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
An investigation in the use of HPLC with UV and MS-electrospray detection for the quantification of tea catechins PELILLO M.; BONOLI M.; BIGUZZI B.; BENDINI A.; GALLINA TOSCHI T.; LERCKER G. 2004-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Analysis and quantification of phenolic compounds in vegetable extracts by high performance capillary electrophoresis (HPCE) M. Bonoli; T. Gallina Toschi; G. Lercker 2005-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista -
Analysis of cholesterol oxidation products by Fast gas chromatography/mass spectrometry V. Cardenia; M. T. Rodriguez-Estrada; E. Baldacci; S. Savioli; G. Lercker 2012-01-01 JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Analytical comparison of monovarietal extra-virgin olive oils, obtained by both a continuous industrial plant and a low-scale mill L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2004-01-01 - I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Analytical comparison of monovarietal virgin olive oils obtained by both a continuous industrial plant and a low-scale mill L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2005-01-01 EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Analytical Comparison of Phenolic Fraction by HPLC-DAD/MSD of Extra Virgin Olive Oils Produced from Olives Made in S. Marino Republic Area Picked at Different Ripening Degree M. Bonoli-Carbognin; A. Bendini; L. Cerretani; M.M. Bevitori; G. Lercker 2006-01-01 - I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography 4.02 Riassunto (Abstract) -
Antioxidant role of DOPC in stripped soybean oil-in-water emulsion as related to pH and DOPC concentration V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. A. Decker 2010-01-01 - Euro Fed Lipid 4.02 Riassunto (Abstract) -
Applicazione di metodi analitici per la determinazione di oli deodorati mild in oli extra vergini di oliva A. Bendini; L. Cerretani; G. Lercker 2009-01-01 - Chiriotti Editore 4.02 Riassunto (Abstract) -
Aspetti tecnologici e caratteristiche degli oli da olive G. Lercker; T. Gallina Toschi 2005-01-01 - Dipartimento di Scienze degli Alimenti-UNIBO 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Assessment of in vitro removal of cholesterol oxidation products by Lactobacillus casei ATCC334 I.A. Machorro-Méndez; A. Hernández-Mendoza; V. Cardenia; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; F. Spinelli; A. Cellini; H.S. García 2013-01-01 LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Attività antiossidante della 1,2-dioleilfosfatidilcolina (DOPC) in emulsioni olio-in-acqua, in funzione della concentrazione e del pH V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. Decker 2010-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Azioni e limiti degli antiossidanti negli alimenti G. Lercker 2006-01-01 - CLUEB 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Biochemical and histopathological effects of dietary oxidized cholesterol in rats I. Soto-Rodríguez; P. J. Campillo-Velázquez; A. Alexander-Aguilera; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; H. S. Garcia 2009-01-01 JOURNAL OF APPLIED TOXICOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Calculation of the molar absorptivity of polyphenols by using liquid chromatography with diode array detection: the case of carnosic acid PELILLO M.; CUVELIER M.E.; BIGUZZI B.; GALLINA TOSCHI T.; BERSET C.; LERCKER G. 2004-01-01 JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A - 1.01 Articolo in rivista -
Capillary gas chromatographic determination of free amino acids in honey as a means of discrimination between different botanical sources Pirini A.; Conte L.S.; Francioso O.; Lercker G. 1992-01-01 HRC- JOURNAL OF HIGH RESOLUTION CHROMATOGRAPHY - 1.01 Articolo in rivista -
Caratteristiche Nutrizionali Lercker G.; Cocchi M.; Tassinari M.; Pastò L. 2009-01-01 - Edicta Edizioni 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Caratteristiche nutrizionali M. Cocchi; G. Lercker; M. Tassinari 2008-01-01 - Edicta p.s.c. 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Caratterizzazione chimica di oli di oliva raffinati e di prodotti di seconda lavorazione (repaso) offerti sui mercati nazionale e internazionale L. Cerretani; A. Bendini; E. Valli; E. Chiavaro; G. Morchio; G. Lercker 2011-01-01 LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE - 1.01 Articolo in rivista -
Changes in oxidative status of soybean oil by addition of a new antioxidant during frying L. Cerretani; A. Bendini; M. Gehring; M. Bonoli-Carbognin; P. Semenza; G. Lercker 2008-01-01 AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH - 1.01 Articolo in rivista -
Characterization of Phenolic Profile by HPLC-DAD/MSD of Different Edible Oils Obtained from Olives Milled with Different Co-adjuvants A. Poerio; L. Cerretani; A. Bendini; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2006-01-01 - I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography 4.02 Riassunto (Abstract) -