GALLINA TOSCHI, TULLIA
GALLINA TOSCHI, TULLIA
DISTAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Docenti di ruolo di Ia fascia
GALLINA TOSCHI T.; TOSCHI TG; T. Gallina Toschi; T. GALLINA; Tullia Gallina Toschi
AIMS AGRICULTURE AND FOOD
In corso di stampa Tullia Gallina Toschi
FOOD CROSSING DISTRICT - Simbiosi industriale: due nuovi alimenti da sottoprodotti ed una mappa delle relative economie circolari in Emilia Romagna
In corso di stampa Tullia Gallina Toschi
Individual differences in the acceptability of healthy foods: focus on phenol and fat content
In corso di stampa Tullia Gallina Toschi
Italian Journal of Food Science
In corso di stampa Tullia Gallina Toschi
Journal of Food Composition and Analysis
In corso di stampa Tullia Gallina Toschi
OLEUM - Advanced solutions for assuring authenticity and quality of OO at global scale
In corso di stampa Tullia Gallina Toschi
PLOTINA - Promoting gender balance and inclusion in research, innovation and training
In corso di stampa Tullia Gallina Toschi
Characterization of New Flavored Oils Obtained Through the Co-Milling of Olives and Vegetable Food Products
2025 Lazzarini, C.; Tura, M.; Mandrioli, M.; Setti, M.; Mokhtari, N.; Ait Elkassia, A.; Barbieri, S.; Valli, E.; Bendini, A.; Gallina Toschi, T.
Fatty acids, volatile and phenolic composition, quality and sensory profile of two Albanian Kalinjot extra virgin olive oils
2025 Zantedeschi, S.; Casadei, E.; Mandrioli, M.; Barbieri, S.; Ferioli, F.; Hoxha, F.; Valli, E.; Toschi, Gallina
Infrared spectroscopy and chemometrics for predicting commercial categories of virgin olive oils and supporting the panel test
2025 Grigoletto, Ilaria; Cevoli, Chiara; Koidis, Anastasios; GALLINA TOSCHI, Tullia; Valli, Enrico
A methodological review in sensory analyses of chicken meat
2024 Tura, Matilde; Gagliano, Mara Antonia; Valli, Enrico; Petracci, Massimiliano; Gallina Toschi, Tullia
Analysis of the volatilome of virgin olive oils: quality grade evaluation and study of modifications during storage
2024 Tucci, Rosalba; Casadei, Enrico; Valli, Enrico; Cevoli, Chiara; Mingione, Silvia; Baroccio, Francesca; Barbieri, Sara; Bendini, Alessandra; Carpino, Stefania; GALLINA TOSCHI, Tullia
Analysis of virgin olive oils volatilome: quality grade evaluation and study of modifications during storage
2024 Rosalba Tucci, Enrico Casadei, Enrico Valli, Chiara Cevoli, Sara Barbieri, Silvia Mingione, Alessandra Bendini, Tullia Gallina Toschi.
Caratterizzazione sensoriale e analisi strumentale del profilo aromatico per la valorizzazione di succhi africani di tamarillo
2024 Patricia Garcia Salas, Matilde Tura, Enrico Valli, Wambui Kogi-Makau, Michael Wandayi Okoth, Erica Bensmail, Marco Setti, Tullia Gallina Toschi
Caratterizzazione sensoriale, strumentale e microbiologica di “Parmigiano Reggiano DOP” prodotto con latte da bovine alimentate con diete differenti
2024 Gagliano Mara Antonia, Tura Matilde, Soglia Francesca, Cevoli Chiara, Barbieri Sara, Braschi Giacomo, Patrignani Francesca, Bendini Alessandra, Petracci Massimiliano, Gallina Toschi Tullia, Valli Enrico
Compositional Changes during Storage of Industrially Produced Olive Oils Co-Milled with Olive Leaves
2024 Novoselić, Anja; Gallina Toschi, Tullia; Klisović, Dora; Tura, Matilde; Brkić Bubola, Karolina
Consumer perception and liking of Parmigiano reggiano Protected Designation of Origin (PDO) cheese produced with milk from cows fed fresh forage vs. dry hay
2024 Tura, Matilde; Gagliano, Mara Antonia; Soglia, Francesca; Bendini, Alessandra; Patrignani, Francesca; Petracci, Massimiliano; Gallina Toschi, Tullia; Valli, Enrico
Consumers’ perception and liking of breast fillets from broiler chickens fed diets including dehydrated microalgae (Arthrospira spp.) and Black soldier fly (Hermetia illucens)
2024 Roccatello, Rosalba; Tura, Matilde; Aprea, Eugenio; Dabbou, Sihem; Soglia, Francesca; Sirri, Federico; GALLINA TOSCHI, Tullia
Effect of Halyomorpha halys infestation on the physicochemical composition and sensory characteristics of olive fruits and olive oils
2024 Di Serio M.G., D’Ascenzo D., Giansante L., Del Re P., Bendini A., Casadei E., Gallina Toschi T., Mori N., Di Giacinto L.
Fonti proteiche alternative come ingredienti di mangimi sostenibili: percezione e gradimento dei consumatori verso petti di pollo provenienti da animali alimentati con microalghe disidratate o larve di mosca soldato nera
2024 Rosalba Roccatello, Matilde Tura, Eugenio Aprea, Sihem Dabbou, Francesca Soglia, Federico Sirri, Tullia Gallina Toschi