GALLINA TOSCHI, TULLIA

GALLINA TOSCHI, TULLIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Docenti di ruolo di Ia fascia  

GALLINA TOSCHI T.; TOSCHI TG; T. Gallina Toschi; T. GALLINA; Tullia Gallina Toschi  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 364 (tempo di esecuzione: 0.038 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
1H–NMR fingerprinting and supervised pattern recognition to evaluate the stability of virgin olive oil during storage Rosa María Alonso-Salces, Blanca Gallo, María Isabel Collado, Andrea Sasía-Arriba, Gabriela Elena... Viacava, Diego Luis García-González, Tullia Gallina Toschi, Maurizio Servili, Luis Ángel Berrueta 2021-01-01 FOOD CONTROL - 1.01 Articolo in rivista 1H–NMR fingerprinting OA.pdf
50 anni compiuti, ma l'olio fitoterapico per eccellenza non è ancora in Farmacopea T. Gallina Toschi 2011-01-01 TEATRO NATURALE - 1.01 Articolo in rivista -
A capacitive technique to assess water content in extra virgin olive oils Luigi Ragni; Eleonora Iaccheri; Chiara Cevoli; Annachiara Berardinelli; Alessandra Bendini; Tulli...a Gallina Toschi 2013-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
A homemade color scaling ruler as a fast and cheap tool for sensory analysis of tomato juces F. Tesini; A. Valleverdue-Queralt; G. Di Lecce; S. Barbieri; T. Gallina Toschi 2012-01-01 - Oxford abstract limited 4.02 Riassunto (Abstract) -
A Life Cycle Management approach for the innovation in the coffee value chain: The case of silver skin Andreas Vatsellas; Vladimiro Cardenia; Luca Falasconi; Fabio De Menna; Matteo Vittuari; Marco Set...ti; Susanna Tarozzi; Tullia Gallina Toschi 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
A new extraction approach to correct the effect of apparent increase in the secoiridoid content after filtration of virgin olive oil Bakhouche A.; Lozano-Sánchez J.; Ballus C. A.; Bendini A.; Gallina Toschi T.; Fernández-Gutiérrez... A.; Segura-Carretero A. 2014-01-01 TALANTA - 1.01 Articolo in rivista -
A New Patented System to Filter Cloudy Extra Virgin Olive Oil Bendini A.; Valli E.; Rocculi P.; Romani S.; Cerretani L.; Gallina Toschi T. 2013-01-01 CURRENT NUTRITION & FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
A novel electrochemical method for olive oil acidity determination Marco Grossi; Bruno Riccò; Giuseppe Di Lecce; Tullia Gallina Toschi 2013-01-01 - IEEE 4.01 Contributo in Atti di convegno -
A rapid and reliable method for the measurement of water content in extra virgin olive oil Cevoli C.; Iaccheri E.; Berardinelli A.; Bendini A.; Gallina Toschi T.; Ragni L. 2013-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
A sensory and metabolomic approach for the "zonation" of typical extra virgin olive oils: an Italian case study Tesini F.; Barbieri S.; Ayyad Z.; Bendini A.; Gallina Toschi T.; 2013-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
A spectroscopic and chemometric study of virgin olive oils subjected to thermal stress Maggio R. M.; Valli E.; Bendini A.; Gómez-Caravaca A. M.; Gallina Toschi T.; Cerretani L. 2011-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Accelerated Oxidative Resistance Profiling Test for Olive Oil using the Bruker microESR Electron Spin Resonance Spectrometer David Barr, Matilde Tura, Enrico Valli, Mara Mandrioli, Alessandra Bendini, Tullia Gallina Toschi..., Agnes Haber 2019-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) Abstract EuroFed Lipids-BOOK of ABSTRACT.pdf
Acqua da olive: un valore assoluto tutto "naturale". T. Gallina Toschi; L. Cerretani 2009-01-01 OLIVO & OLIO - 1.01 Articolo in rivista -
Le acque di vegetazione dei frantoi: da problema ad opportunità. Appunti di un triennio di attività dimostrativa in Emilia-Romagna Di Lecce G.; Gallina Toschi T. 2012-01-01 - Dipartimento di Scienze degli Alimenti 3.02 Curatela -
Adoption of the SDGs as a Reporting Framework at the Alma Mater Studiorum (University of Bologna) in Italy Paletta, Angelo; Fochi, Pietro; Gallina Toschi, Tullia; Ubertini, Francesco 2020-01-01 - Springer 2.01 Capitolo / saggio in libro Adoption of the SDGs as a Reporting Framework at the.pdf
Advances for a comprehensive evaluation of quality of virgin olive oil: in the search of reference materials D. L. García González, T. Gallina Toschi, I. Romero, N. Tena, E. Valli, O. Winkelmann, P. Brereto...n, F. Lacoste, A. Maquet, S. Vichi, L. Conte, A. Bendini 2017-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) EFL_Advances.pdf
Affordable Time-Domain Reflectometry System for Rapid Food Analysis Iaccheri E.; Berardinelli A.; Maggio G.; Toschi T.G.; Ragni L. 2021-01-01 IEEE TRANSACTIONS ON INSTRUMENTATION AND MEASUREMENT - 1.01 Articolo in rivista -
Agricultural by-products with bioactive effects: A multivariate approach to evaluate microbial and physicochemical changes in a fresh pork sausage enriched with phenolic compounds from olive vegetation water Fasolato, Luca; Carraro, Lisa; Facco, Pierantonio; Cardazzo, Barbara; Balzan, Stefania; Taticchi,... Agnese; Andreani, Nadia Andrea; Montemurro, Filomena; Martino, Maria Elena; Di Lecce, Giuseppe; Gallina Toschi, Tullia; Novelli, Enrico 2016-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
AIMS AGRICULTURE AND FOOD Tullia Gallina Toschi 9999-01-01 AIMS AGRICULTURE AND FOOD - 8.01 Ruolo editoriale in rivista -
Alchil esteri e composti correlate in oli d'oliva vergini: loro evoluzione nel tempo Conte, L.; Mariani, C.; Gallina Toschi, T.; Tagliabue, S. 2014-01-01 LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE - 1.01 Articolo in rivista -