Sfoglia per Autore
Rischi e opportunità connessi con la commercializzazione del latte crudo
2009 Serraino A.; Coccollone A.; Riu R.; Giacometti F.; Prosperi S.
DETERMINATION OF FUMONISIN B1 IN BOVINE MILK BY LC-MS/MS
2009 Teresa Gazzotti ; Barbara Lugoboni; Elisa Zironi ; Andrea Barbarossa; Andrea Serraino; Giampiero Pagliuca
Dinamica di comportamento di microrganismi patogeni in confezioni di mozzarella di bufala artificialmente contaminate
2010 Oliviero E.; Finazzi G.; Daminelli P.; Monastero P.; Bonometti E.; Serraino A.; Gregorelli M.; Boni P.
Bactericidal activity of electrolized oxidizing water on food processing surfaces
2010 A. Serraino; G. Veronese; S. Alonso; R. Matera; B. Lugoboni.; F. Giacometti
Contaminzione da microrganismi indicatori e patogeni presenti sulla cute di bovini presentati al macello e nelle carcasse da essi derivate
2010 Liuzzo G.; Riu R.; Merialidi G.; Bardasi L.; Galletti G.; Carra E.; Rosmini R.; Giacometti V.; Pizzamiglio V.; Serraino A
Considerazioni preliminari sul sushi quale alimento potenzialmente pericoloso
2010 Liuzzo G.; Bonilauri P.; Leonelli R.; Serraino A.; Bentley S.
Rivista dell'Associazione Italiana Veterinari Igienisti
2010 Serraino A.
Timing of information flow in the RASSF and effectiveness assessment of recall/withdrawal
2011 Liuzzo G.; Manfredi A.; Rossi R.; Bentley S.; Serraino A.
Behaviour of Listeria monocytogenes in packaged water buffalo mozzarella cheese L. monocytogenes in mozzarella cheese
2011 Finazzi G.; Daminelli P.; Serraino A.; Pizzamiglio V.; Riu R.; Giacometti F.; Bertasi B.; Losio M.N.; Boni P.
Presence of Arcobacter spp. in in-line milk filters: an emerging and significant microbiological hazard in food
2011 Giacometti F.; Serraino A.; Florio D.; Piva S.; Riu R.; Zanoni R.G.
Control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in water buffalo mozzarella cheese
2011 Serraino A.; Pizzamiglio V.; Marchetti G.; Finazzi G.; Daminelli P.; Bardasi L.; Losio M.N.; Giacometti F.; Riu R.; Liuzzo G.; Merialdi G
Preliminary survey on the effects of ionizing radiations on Aspergillus spp. and on aflatoxin B1 contaminating maize grains
2011 Mariotti A.; Galuppi R.; Altafini A.; Serraino A.; Zaghini A
Indicator and pathogenic microorganisms contamination of hide of cattle presented for slaughter and contamination of the resultant carcasses
2011 Liuzzo G.; Riu R.; Merialdi G.; Bardasi L.; Galletti G.; Carra E.; Rosmini R.; Giacometti F.; Pizzamiglio V.; Serraino A.
Isolation of glucosidase and phospholipase positive Bacillus circulans on ALOA medium
2011 Serraino A.; Giacometti F.; Piva S.; Florio D.; Pizzamiglio V.; Zanoni R.G.
Preliminary considerations on sushi as potentially hazardous food
2011 Liuzzo G.; Bonilauri P.; Leonelli R.; Serraino A.; Bentley S.
Timing of information flow in the rasff and effectiveness assessment of recall/withdrawal. A case study in the Asl of Modena
2011 Liuzzo G.; Manfredi A.; Rossi R.; Bentley S.; Serraino A.
Presence of Arcobacter spp. in in-line milk filters: an emerging and significant microbiological hazard in food
2011 Giacometti F.; Serraino A.; Florio D.; Piva S.; Riu R.; Zanoni R.G.
Visual evaluation of cattle cleanliness as a tool to reduce carcass microbial contamination: A comparison in two slaughterhouses [La valutazione visiva dello stato di pulizia dei bovini come strumento per ridurre la contaminazione delle carcasse: Confronto in due macelli]
2012 A. Serraino; R. Riu; F. Giacometti; G. Marchetti; R. Rosmini; L. Bardasi; G. Galletti; G. Merialdi; G. Liuzzo
Visual evaluation of cattle cleanliness and correlation to carcass microbial contamination during slaughtering
2012 Serraino A.; Bardasi L.; Riu R.; Pizzamiglio V.; Liuzzo G.; Galletti G.; Giacometti F.; Merialdi G.
Field handling conditions of raw milk sold in vending machines: experimental evaluation of the behaviour of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium and Campylobacter jejuni
2012 Giacometti F.; Serraino A.; Finazzi G.; Daminelli P.; Losio M.N.; Tamba M.; Garigliani A.; Mattioli R.; Riu R.; Zanoni R.G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile