Sfoglia per Autore
Osmotic distillation with propylene glycol, glycerol and glycerol-salt mixtures
2004 M. CELERE; GOSTOLI C.
Treatment of grape juice by osmotic evaporation
2004 Versari A.; Ferrarini R.; Tornielli G.B.; Parpinello G.P.; Gostoli C.; Celotti E.
Treatment of grape juice by osmotic distillation
2004 A. Versari; R. Ferrarini; G.B. Tornielli; G.P. Parpinello; C. Gostoli; E. Celotti
Primo corso di trasporto di materia e reattoristica chimica
2005 C. Gostoli
New types of fresh cheese obtained by nanofiltration of milk and whey
2005 C. Gostoli; G. Mucchetti
Membrane contactors in juices and wine processing
2005 C. Gostoli
Heat and mass transfer in osmotic distillation with brines, glycerol and glycerol-salt mixtures
2005 M. Celere; C. Gostoli
Membrane Contactors in Wine Processing
2007 Bruni L.; Gostoli C.
Membrane based solvent extraction of vanillinin hollow fiber contactors
2007 Sciubba L.; Di Gioia D.; Fava F.; Gostoli C.
Produzione di Vanillina mediante processo integrato bioconversione-separazione.
2008 Sciubba L.; Di Gioia D.; fava F.; Gostoli C.
La tecnica di Nanofiltrazione per il recupero e la valorizzazione di correnti nel processo di lavorazione del mais
2008 C.Mazzoni; L.Bruni; F.Orlandini; C.Gostoli; S.Bandini
Membrane techniques for the product quality and identity
2008 Ferrarini R.; Bocca E.; Gostoli C.
Membrane-Based solvent extraction of vanillin in hollow fiber contactors
2009 L. Sciubba; D. Di Gioia; F. Fava; C. Gostoli
Recovery of vanillin obtained via microbial bioconversion using membrane contactors
2010 Sciubba L.; Di Gioia D.; Fava F.; Gostoli C.
Recovery of vanillin obtained via microbial bioconversion using membrane contactors
2010 L. Sciubba; D. Di Gioia; F. Fava; C. Gostoli
Trasporto di materia con elementi di reattoristica chimica e biochimica
2011 C. Gostoli
Applications of osmotic distillation in food and wine processing: the critical points, their weaknesses and the potentialities
2011 C. Gostoli; R. Ferrarini
Recovery of Biosynthetic Products Using Membrane Contactors
2011 C. Gostoli
Membrane contactor process to reduce ethanol in wine. Volatile compounds and stable isotope ratios changes.
2013 Roberto Ferrarini; Gian Maria Ciman; Laura Cugini; Carlo Gostoli; Marco Simoni; Federica Camin
Purification of Plasminogen from Blood Sources Using Affinity Membranes
2014 Boi, C.; Castro, C.; Zarrillo, F.; Gostoli, C.; Sarti, G.C.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Osmotic distillation with propylene glycol, glycerol and glycerol-salt mixtures | M. CELERE; GOSTOLI C. | 2004-01-01 | JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Treatment of grape juice by osmotic evaporation | Versari A.; Ferrarini R.; Tornielli G.B.; Parpinello G.P.; Gostoli C.; Celotti E. | 2004-01-01 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Treatment of grape juice by osmotic distillation | A. Versari; R. Ferrarini; G.B. Tornielli; G.P. Parpinello; C. Gostoli; E. Celotti | 2004-01-01 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Primo corso di trasporto di materia e reattoristica chimica | C. Gostoli | 2005-01-01 | - | Pitagora Editrice | 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro | - |
New types of fresh cheese obtained by nanofiltration of milk and whey | C. Gostoli; G. Mucchetti | 2005-01-01 | - | Weihai science & technology exchange center | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Membrane contactors in juices and wine processing | C. Gostoli | 2005-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Heat and mass transfer in osmotic distillation with brines, glycerol and glycerol-salt mixtures | M. Celere; C. Gostoli | 2005-01-01 | JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Membrane Contactors in Wine Processing | Bruni L.; Gostoli C. | 2007-01-01 | - | Bekassi-Molnar, Belafi-Bako | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Membrane based solvent extraction of vanillinin hollow fiber contactors | Sciubba L.; Di Gioia D.; Fava F.; Gostoli C. | 2007-01-01 | - | Bekassy-Molnar, Belafi-Bako | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Produzione di Vanillina mediante processo integrato bioconversione-separazione. | Sciubba L.; Di Gioia D.; fava F.; Gostoli C. | 2008-01-01 | - | sn | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
La tecnica di Nanofiltrazione per il recupero e la valorizzazione di correnti nel processo di lavorazione del mais | C.Mazzoni; L.Bruni; F.Orlandini; C.Gostoli; S.Bandini | 2008-01-01 | - | G.Iorio, V.Calabrò, S.Curcio, D.Gabriele, M.Miglio | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Membrane techniques for the product quality and identity | Ferrarini R.; Bocca E.; Gostoli C. | 2008-01-01 | - | OIV (International Organization of Vine and Wine) | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Membrane-Based solvent extraction of vanillin in hollow fiber contactors | L. Sciubba; D. Di Gioia; F. Fava; C. Gostoli | 2009-01-01 | DESALINATION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Recovery of vanillin obtained via microbial bioconversion using membrane contactors | Sciubba L.; Di Gioia D.; Fava F.; Gostoli C. | 2010-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Recovery of vanillin obtained via microbial bioconversion using membrane contactors | L. Sciubba; D. Di Gioia; F. Fava; C. Gostoli | 2010-01-01 | JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Trasporto di materia con elementi di reattoristica chimica e biochimica | C. Gostoli | 2011-01-01 | - | Pitagora Editrice | 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro | - |
Applications of osmotic distillation in food and wine processing: the critical points, their weaknesses and the potentialities | C. Gostoli; R. Ferrarini | 2011-01-01 | - | E. Drioli, G. Di Profio, M.A. Liberti | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Recovery of Biosynthetic Products Using Membrane Contactors | C. Gostoli | 2011-01-01 | - | InTech d.o.o. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Membrane contactor process to reduce ethanol in wine. Volatile compounds and stable isotope ratios changes. | Roberto Ferrarini; Gian Maria Ciman; Laura Cugini; Carlo Gostoli; Marco Simoni; Federica Camin | 2013-01-01 | - | Institute de Science de la Vigne et du Vin | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Purification of Plasminogen from Blood Sources Using Affinity Membranes | Boi, C.; Castro, C.; Zarrillo, F.; Gostoli, C.; Sarti, G.C. | 2014-01-01 | - | Separations Division 2014 | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile