Study on the use of diffrent souces of carbohydrates and fiber with differnt efficacy on chewing activity.

Balancing carbohydrates in dry rations for dairy cows / Fustini M.; Palmonari A.; Canestrari G.; Formigoni A.. - STAMPA. - 127:(2010), pp. 301-302. (Intervento presentato al convegno 3° EAAP International Symposium on Energy and Protein Metabolism and Nutrition tenutosi a Parma, Italy nel 6-10 September, 2010).

Balancing carbohydrates in dry rations for dairy cows

FUSTINI, MATTIA;PALMONARI, ALBERTO;CANESTRARI, GIORGIA;FORMIGONI, ANDREA
2010

Abstract

Study on the use of diffrent souces of carbohydrates and fiber with differnt efficacy on chewing activity.
2010
energy and protein metabolism and nutrition
301
302
Balancing carbohydrates in dry rations for dairy cows / Fustini M.; Palmonari A.; Canestrari G.; Formigoni A.. - STAMPA. - 127:(2010), pp. 301-302. (Intervento presentato al convegno 3° EAAP International Symposium on Energy and Protein Metabolism and Nutrition tenutosi a Parma, Italy nel 6-10 September, 2010).
Fustini M.; Palmonari A.; Canestrari G.; Formigoni A.
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/99133
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 2
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact