Tappi S., D.R.M. (2023). PLASMAFOOD – Italian Project on the Study and Optimization of Cold Atmospheric Plasma Treatment for Food Safety and Quality Improvement: Results and Future Perspectives.

PLASMAFOOD – Italian Project on the Study and Optimization of Cold Atmospheric Plasma Treatment for Food Safety and Quality Improvement: Results and Future Perspectives

Tappi S.;Dalla Rosa M.
2023

2023
Abstract book 9th International Conference on Food Chemistry and Technology
60
60
Tappi S., D.R.M. (2023). PLASMAFOOD – Italian Project on the Study and Optimization of Cold Atmospheric Plasma Treatment for Food Safety and Quality Improvement: Results and Future Perspectives.
Tappi S., Dalla Rosa M.
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/963045
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact