Method for identification of the opportunities for improving the competitiveness of Short Food Supply Chains through the application of innovative solutions / Varsányi K., Sebők A., Xhakollari V., Szegedyné Fricz Á.. - ELETTRONICO. - (2021), pp. 222-232. (Intervento presentato al convegno 177th EAAE Seminar and 15th International European Forum (Igls-Forum*) on System Dynamics and Innovation in Food Networks tenutosi a Virtual nel 22/02/2021– -26/02/2021).

Method for identification of the opportunities for improving the competitiveness of Short Food Supply Chains through the application of innovative solutions

Xhakollari V.;
2021

2021
Proceedings in System Dynamics and Innovation in Food Networks 2021
222
232
Method for identification of the opportunities for improving the competitiveness of Short Food Supply Chains through the application of innovative solutions / Varsányi K., Sebők A., Xhakollari V., Szegedyné Fricz Á.. - ELETTRONICO. - (2021), pp. 222-232. (Intervento presentato al convegno 177th EAAE Seminar and 15th International European Forum (Igls-Forum*) on System Dynamics and Innovation in Food Networks tenutosi a Virtual nel 22/02/2021– -26/02/2021).
Varsányi K., Sebők A., Xhakollari V., Szegedyné Fricz Á.
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/910616
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact