Varsányi K., S.A. (2021). Method for identification of the opportunities for improving the competitiveness of Short Food Supply Chains through the application of innovative solutions.

Method for identification of the opportunities for improving the competitiveness of Short Food Supply Chains through the application of innovative solutions

Xhakollari V.;
2021

2021
Proceedings in System Dynamics and Innovation in Food Networks 2021
222
232
Varsányi K., S.A. (2021). Method for identification of the opportunities for improving the competitiveness of Short Food Supply Chains through the application of innovative solutions.
Varsányi K., Sebők A., Xhakollari V., Szegedyné Fricz Á.
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/910616
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact