abstract non available
Effect of spontaneous changes in dietary components and lipoprotein(a) levels: Data from the Brisighella Heart Study / Fogacci, Federica; Cicero, Arrigo F. G.; D'Addato, Sergio; Giovannini, Marina; Borghi, Claudio; Cicero, Arrigo F. G.; D'Addato, Sergio; Giovannini, Marina; Rosticci, Martina; Fogacci, Federica; Morbini, Martino; Grandi, Elisa; Bertagnin, Enrico; Ilaria Ricci, Iamino; Palmisano, Silvia; Rizzoli, Elisabetta; Parini, Angelo; Urso, Riccardo; Cagnati, Marcella; Derosa, Giuseppe; Bacchelli, Stefano; Borghi, Claudio. - In: ATHEROSCLEROSIS. - ISSN 0021-9150. - STAMPA. - 262:(2017), pp. 202-204. [10.1016/j.atherosclerosis.2017.03.036]
Effect of spontaneous changes in dietary components and lipoprotein(a) levels: Data from the Brisighella Heart Study
Cicero, Arrigo F. G.
Writing – Original Draft Preparation
;D'Addato, Sergio
Project Administration
;Giovannini, Marina
Membro del Collaboration Group
;Borghi, Claudio
Writing – Review & Editing
;Rosticci, Martina
Membro del Collaboration Group
;Grandi, Elisa
Membro del Collaboration Group
;Iamino, Ilaria Ricci
Membro del Collaboration Group
;Palmisano, Silvia
Membro del Collaboration Group
;Rizzoli, Elisabetta
Membro del Collaboration Group
;Cagnati, Marcella
Membro del Collaboration Group
;Bacchelli, Stefano
Membro del Collaboration Group
;
2017
Abstract
abstract non availableI documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.