Food-Omics: Science for Nutrition, Health and Wellness in the Post-Genomic Era. The scientific forum where academic and industrial scientists involved in food and nutrition research will discuss about the most recent advances in the “omics” approach.

Abstract Book of the 2nd International Conference on Food-Omics

DANESI, FRANCESCA;PICONE, GIANFRANCO
2011

Abstract

Food-Omics: Science for Nutrition, Health and Wellness in the Post-Genomic Era. The scientific forum where academic and industrial scientists involved in food and nutrition research will discuss about the most recent advances in the “omics” approach.
134
9788890215223
Francesca, Danesi; Gianfranco, Picone
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/548711
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact