Food-Omics: Science for Nutrition, Health and Wellness in the Post-Genomic Era. The scientific forum where academic and industrial scientists involved in food and nutrition research will discuss about the most recent advances in the “omics” approach.

Abstract Book of the 1st International Conference on Foodomics

DANESI, FRANCESCA;PICONE, GIANFRANCO
2009

Abstract

Food-Omics: Science for Nutrition, Health and Wellness in the Post-Genomic Era. The scientific forum where academic and industrial scientists involved in food and nutrition research will discuss about the most recent advances in the “omics” approach.
138
978-88-902152-5-4
Francesca, Danesi; Gianfranco, Picone
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/548708
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact