Evaluation of the aptitude of some probiotic strains, used as starters, for the production of fermented milks / F.Patrignani; J. Maina Mathara; P.Museve Kutima; S. K. Mbugua; R. Lanciotti; W. H. Holzapfel. - STAMPA. - (2004), pp. 384-384. ((Intervento presentato al convegno International ICFMH symposium – Foodmicro2004 NEW TOOLS FOR IMPROVING MICROBIAL FOOD SAFETY AND QUALITY BIOTECHNOLOGY AND MOLECULAR BIOLOGY APPROACHES tenutosi a Portoroz nel 12-16 settembre 2004.
Titolo: | Evaluation of the aptitude of some probiotic strains, used as starters, for the production of fermented milks. | |
Autore/i: | PATRIGNANI, FRANCESCA; J. Maina Mathara; P. Museve Kutima; S. K. Mbugua; LANCIOTTI, ROSALBA; W. H. Holzapfel | |
Autore/i Unibo: | ||
Anno: | 2004 | |
Titolo del libro: | NEW TOOLS FOR IMPROVING MICROBIAL FOOD SAFETY AND QUALITY BIOTECHNOLOGY AND MOLECULAR BIOLOGY APPROACHES | |
Pagina iniziale: | 384 | |
Pagina finale: | 384 | |
Data prodotto definitivo in UGOV: | 15-nov-2007 | |
Appare nelle tipologie: | 4.02 Riassunto (Abstract) |
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